Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. Πιερίας. Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με Σύλλογο Πτυχιούχων Επισκευαστών Αυτοκινήτων Ν. Πιερίας

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με Σύλλογο Πτυχιούχων Επισκευαστών Αυτοκινήτων Ν. Πιερίας την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013.

Την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου επισκέφτηκε την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πτυχιούχων Επισκευαστών Αυτοκινήτων Ν. Πιερίας, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Δημήτριο Κελπετζίδη.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Μεταφορών & Επικοινωνιών , Τσιαμπέρας Αθανάσιος και ο Προϊστάμενος του Τεχνικού Τμήματος της ίδιας Διεύθυνσης , Βαβύλας Ευάγγελος.

Η κ. Μαυρίδου ενημερώθηκε από το σωματείο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος εν μέσω οικονομικής κρίσης ενώ ζητήθηκε και η στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και ιδιαίτερα η συνδρομή της στην πάταξη των συνεργείων που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις νόμιμης λειτουργίας.

Η κ. Αντιπεριφερειάρχης άκουσε με προσοχή τα αιτήματα του συλλόγου και τόνισε ότι η συνεργασία με τους θεσμικούς φορείς αποτελεί βασικό στοιχείο της πολιτικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ειδικότερα της Αντιπεριφέρειας Πιερίας.

Συμφωνήθηκε η εντατικοποίηση των ελέγχων από την αρμόδια υπηρεσία Μεταφορών & Επικοινωνιών, ώστε να εντοπισθούν οι περιπτώσεις εκείνων των συνεργείων που λειτουργούν χωρίς την προβλεπόμενη, από την κείμενη νομοθεσία, άδεια λειτουργίας, καθώς επίσης και εκείνοι που πραγματοποιούν επισκευές οχημάτων χωρίς να είναι κάτοχοι της αντίστοιχης επαγγελματικής άδειας.

Τέλος, για την επίτευξη του ανωτέρου στόχου, αποφασίστηκε να ζητηθεί και η συνδρομή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας.

Η συνάντηση έκλεισε με τη δέσμευση της κ. Μαυρίδου για τη στήριξη των αποφάσεων του συλλόγου, ενώ ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλιόυ ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη για το ενδιαφέρον της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου