Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Αποτελέσματα Αγώνων Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος Β/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας 2012-2013.

Την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία οι Αγώνες Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος των Λυκείων & Γυμνασίων Πιερίας.


Στον ειδικά διαμορφωμένο στίβο της περιοχής Ξηροκάμπι στο Λιτόχωρο, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Πιερίας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο επίπονο αλλά και συναρπαστικό αγώνισμα του Ανωμάλου Δρόμου. Συνολικά υπήρξαν 145 συμμετοχές από όλες τις περιοχές του Νομού μας.

Στο δρόμο 3.000 μέτρων κοριτσιών Λυκείων πρώτευσε η Κοζανίτη Ελένη του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης και στο δρόμο 4.000 μέτρων αγοριών Λυκείων ο Τερζής Πασχάλης του ΓΕΛ Αιγινίου, οι οποίοι και θα εκπροσωπήσουν την Πιερία στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 7/03/2013 στο Ολυμπιακό Κέντρο ιππασίας, περιοχή Μαρκοπούλου-Μεσογαίας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Αντίστοιχα στα Γυμνάσια στο δρόμο 2.000 μέτρων κοριτσιών, πρώτευσε η Κοζανίτη Μαρία του 6ου Γ/σίου Κατερίνης και στο δρόμο 3.000 μέτρων αγοριών ο Τσιμπούκας Θωμάς του Γ/σίου Κάτω Μηλιάς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων για τις οκτώ πρώτες θέσεις κοριτσιών και αγοριών έχουν ως εξής:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το Δήμο Λιτοχώρου και την 24η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία, καθώς επίσης τη χαρτοβιομηχανία MAXI A.B.E.E. και τα ‘Αγγλικά Αρζάνας’ για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχή διεξαγωγή των Αγώνων.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου