Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013

Μας εγκαταλείπει και η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα

Η επιχειρηματίας από την Πιερία που είχε λανσάρει στο ξενοδοχείο της τα spa που φέρουν το όνομα της έκανε πίσω καθώς οι πελάτες που ανταποκρίθηκαν δεν ήταν οι αναμενόμενοι.
Η οικονομική κρίση φαίνεται πως χτύπησε και την Αντριάνα Σκλεναρίκοβα καθώς η επιχειρηματική της κίνηση για τη δημιουργία spa δεν επέδωσε τα αναμενόμενα και η ίδια αναγκάστηκε να κάνει πίσω. Ετσι η επένδυση ύψους 20 εκατ. ευρώ που σχεδίαζε να κάνει, φέρνοντας στην Αττική το μεγαλύτερο spa στη Νότια Ευρώπη τελικά ακυρώθηκε.

Όπως αναφέρουν τα «Παραπολιτικά » η Σκλεναρίκοβα ήθελε να δημιουργήσει στην Ελλάδα τη λουτρόπολη της Μεσογείου, ωστόσο η οικονομική κρίση την πρόλαβε.

Επίσης, η επιχειρηματίας από την Πιερία που είχε λανσάρει στο ξενοδοχείο της τα spa που φέρουν το όνομα της έκανε πίσω καθώς οι πελάτες που ανταποκρίθηκαν δεν ήταν οι αναμενόμενοι.

Πάντως οι δουλειές στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη πάνε μια χάρα, αφού εξακολουθεί να διατηρεί σε πολυτελή ξενοδοχεία σε Γαλλία, Βουλγαρία, Τουρκία και Μαρόκο αλυσίδα κέντρων ομορφιάς με την επωνυμία «Le Spa Andriana Karembeu».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου