Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ-13 - Εκδήλωση - ομιλία στη Ν.Έφεσο για τις παιδικές ιογενείς λοιμώξεις

ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΝΕΑΣ ΕΦΕΣΟΥ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ
Ομιλίες ιατρών για ιογενείς λοιμώξεις και για συχνές παθήσεις ματιών στην προσχολική ηλικία
* ΜΙΛΗΣΑΝ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΛΕΝΗ ΚΩΤΣΗ ΚΑΙ Ο ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
* Ο κ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Π.ΣΤΑΘΜΟΥ

Ομιλία για τις «ιογενείς λοιμώξεις» στην προσχολική ηλικία πραγματοποιήθηκε στον παιδικό σταθμό Νέας Εφέσου με πρωτοβουλία της παιδιάτρου του σταθμού, Ελένης Κωτσή. Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η αντιδήμαρχος αθλητισμού –πολιτισμού του Δ.Δίου-Ολύμπου και πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΟ, Σοφία Ζουρζούρα.

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ
Στους γονείς μίλησε η υπεύθυνη παιδίατρος του παιδικού σταθμού, Ελένη Κωτσή ενώ στη συνέχεια έκανε διάλογο μαζί τους σχετικά με την πρόληψη και τη θεραπεία τέτοιων λοιμώξεων.

Ακολούθως, μίλησε ο οφθαλμίατρος Κωνσταντίνος Οικονομίδης ο οποίος προέβη σε ενημέρωση για τις πιο συχνές παθήσεις των ματιών στην προσχολική ηλικία.

Περί το τέλος της ομιλίας του ο κ. Οικονομίδης ανακοίνωσε ότι έχει τη διάθεση να εξετάσει αφιλοκερδώς όλα τα παιδιά του παιδικού σταθμού στο ιατρείο του με σκοπό την έγκαιρη διάγνωση και ενημέρωση των γονέων για οποιοδήποτε οφθαλμολογικό πρόβλημα τυχόν αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Η αντιδήμαρχος και πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης του Δ.Δίου-Ολύμπου, Σοφία Ζουρζούρα, εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τους δυο γιατρούς Ελένη Κωτσή και Κωνσταντίνο Οικονομίδη για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το προσωπικό του παιδικού σταθμού.

Τονίζει δε ότι «τέτοιες πρωτοβουλίες και δράσεις ενισχύουν περισσότερο τον ρόλο των παιδικών σταθμών και αποτελούν παράγοντα συνέχισης των χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου