Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Τρεις Νέοι και εννέα Παίδες της ΕΠΣ Πιερίας σήμερα στην Καρδίτσα στον τελευταίο αγώνα της Β΄ φάσης την Προεπιλογή Εθνικών Ομάδων Νέων και Παίδων της ΕΠΟ.

Η αποστολή της ΕΠΣ Πιερίας με τους προπονητές ( Χασιώτη περιφερειακό προπονητή και Καλαϊτζίδη προπονητή Μικτών Ομάδων μαζί με τους Παίδες και τους Νέους από την Πιερία ) αναχώρησαν πριν από λίγο από το Ενωσιακό της Ν. Εφέσου .

Σήμερα στις 2 το μεσημέρι η 4η Περιφερειακή Ομάδα των Παίδων ( Πιερία, Θεσσαλία, Καρδίτσα, Λάρισα, Τρίκαλα ) θα αντιμετωπίσει για την 3η αγωνιστική και τελευταίο αγώνα της Β΄ φάσης την 6η Περιφερειακή Ομάδα Παίδων ( ΕΠΣ Βοιωτίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας ). Ο την ΕΠΣ Πιερίας συμμετέχουν οι : Μελικιάν , Χατζηδήμπας από τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, Καραθάνος, Λαμπριανίδης από την Ακαδημία Γιώτσα, Τσιμούκας από τον Όλυμπο Αγ. Σπυρίδωνα, Παπανικολάου από τον Πιερικό, Μάνος από την Δόξα Λιτοχώρου, Πιατίδης από την ΑΕ Ποντίων και Τουλκερίδης από τον Βατανιακό.

Στον προηγούμενο αγώνα η 4η Περιφέρεια νίκησε στα Γρεβενά με 3-1 την αντίστοιχη ομάδα της 5ης Περιφέρειας ( Ήπειρο, Ζάκυνθο, Άρτα, Κέρκυρα, Θεσπρωτία ).

Επίσης σήμερα στις 4 το απόγευμα η αντίστοιχη ομάδα των Νέων της 4ης Περιφέρειας θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της 5ης Περιφέρειας . Στον προηγούμενο αγώνα είχε έρθει ισόπαλη 1-1 με την ομάδα της 5ης Περιφέρειας. Από την ΕΠΣ Πιερίας συμμετέχουν οι : Παναγιωτίδης, Χατζηκωνσταντίνου από τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου και Τοπαλίδης από τον Κορινό.

ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΕΩΝ


ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ
Διαβάστε περισσότερα...

Παρουσίαση θρήνων της Μεγάλης Εβδομάδας στο Λιτόχωρο


Διαβάστε περισσότερα...