Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ

Αγώνας μπάσκετ μεταξύ της Μικτής Πιερίας και του Επίσημου Συνδέσμου Φιλάθλων Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό (Σάββατο 2 Μαρτίου, 8μ.μ Β’ ΔΑΚ)

Οι «Πελαργοί»… πετούν στην Πιερία
«Οι Πελαργοί», ο Επίσημος Σύνδεσμος Φιλάθλων της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ θα επισκεφθεί την Πιερία 1 -3 Μαρτίου 2013, στο πλαίσιο της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Poseidon Palace, στη Λεπτοκαρυά.
Η επιλογή του νομού Πιερίας έγινε ύστερα από ομόφωνη επιθυμία και απόφαση των μελών του Συνδέσμου, που κάθε χρόνο πραγματοποιούν την ετήσια γενική τους συνέλευση σε διαφορετική περιοχή της Ελλάδας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της παραμονής των μελών του Συνδέσμου στο νομό, οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα που θα διεξαχθεί μεταξύ της Μικτής Πιερίας και των «Πελαργών», το Σάββατο 2 Μαρτίου, στις 8 μ.μ, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κατερίνης (Β’ ΔΑΚ- γέφυρα Σβορώνου). Πρόκειται για μία εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα που αποτελεί συνδιοργάνωση της Αθλητικής Γυμναστικής Ένωσης Πιερίας (ΑΓΕΠ) και του δήμου Κατερίνης, καθώς τα έσοδα, με πρωτοβουλία των «Πελαργών», θα διατεθούν στο Γηροκομείου του Σβορώνου.


Πρόσκληση - ΑΓΕΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου