Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Συμμετοχή της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στη Detrop, Oenos & Biologica 2013

Για την προβολή και προώθηση των ποιοτικών προϊόντων της Πιερικής Γης

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συμμετέχει στην 22η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών – Μηχανημάτων & Εξοπλισμού «DETROP 2013» και τις παράλληλες εκθέσεις, 4η Διεθνή Έκθεση Οίνου «OENOS 2013» και 5η Έκθεση Βιολογικών Προϊόντων «BIOLOGICA 2013», οι οποίες θα λάβουν χώρα από τις 7 έως τις 10 Μαρτίου 2013 στον εκθεσιακό χώρο της HELEXPO Α.Ε. – Δ.Ε.Θ. στη Θεσσαλονίκη, σε ενιαίο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η Αντιπεριφέρεια Πιερίας, προσκαλεί όλες τις επιχειρήσεις της Πιερίας που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων & ποτών, αλλά και των βιολογικά παραγόμενων προϊόντων, να συμμετάσχουν σε αυτήν τη δράση εξωστρέφειας για την ανάδειξη της ποιότητας και της μοναδικότητας των προϊόντων της Πιερικής Γης.

Σε μια από τις δυναμικότερες εκθεσιακές διοργανώσεις του κλάδου των τροφίμων και των ποτών σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τα κορυφαία προϊόντα τους και να προβάλλουν τις τοπικές τους επιχειρήσεις.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, στοχεύοντας πάντα στην ενίσχυση της τοπικής οικονομικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας, αναδεικνύει τα ποιοτικά προϊόντα της ελληνικής φύσης και την ανάγκη σύγχρονης επεξεργασίας, μεταποίησης και τυποποίησης αυτών, προκειμένου να γίνουν ανταγωνιστικά στις ξένες αγορές.

Η συμμετοχή των επιχειρηματιών της περιοχής μας θα δώσει την ευκαιρία για Β2Β επαφές με εμπορικούς επισκέπτες όχι μόνο από τη χώρα μας, αλλά και από ξένες χώρες με σκοπό την προβολή και την ισχυροποίηση της Πιερικής ταυτότητας και της φήμης των προϊόντων μας, την επέκταση υφιστάμενων συνεργασιών καθώς και τη σύναψη νέων.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να προβάλουν τα προϊόντα τους στις τρεις ανωτέρω εκθέσεις, καλούνται να προσκομίσουν προωθητικό - διαφημιστικό υλικό (κάρτες, φυλλάδια και δείγματα προϊόντων) μέχρι και τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013 και ώρα 13:30 στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, της Π.Ε. Πιερίας (ισόγειο κτιρίου, Γραφείο 6).

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας μετά τη συγκέντρωση του προωθητικού υλικού θα μεριμνήσει για την όσο το δυνατόν αρτιότερη και επιτυχημένη προώθησή τους στον εκθεσιακό χώρο, ενώ διευκρινίζεται ότι οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν δεν επιβαρύνονται με επιπλέον κόστος συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αποστολή προωθητικού υλικού ή και την παρουσία σας στις εκθέσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Πιερίας (κ. Μιλτιάδη Νικολάου, τηλ. 2351351252 και ηλεκτρονικά στο m.nikolaou@pieria.pkm.gov.gr). Σημειώνεται ότι, στην ιστοσελίδα των εκθέσεων www.helexpo.gr μπορείτε να ενημερωθείτε με γενικό ενημερωτικό υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου