Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Μέσω …Twitter ανακοίνωσε την καθυστέρηση στο διάγγελμα ο πρωθυπουργός

Από το Antinews:
http://www.antinews.gr/2011/06/10/105698/

Ζούμε ιστορικές στιγμές. Δεν έχουν προηγούμενο όπως δεν έχει προηγούμενο και αυτό που έκανε ο πρωθυπουργός. Ενώ είχε ανακοινωθεί ότι στις 2 το μεσημέρι θα προχωρήσει σε διάγγελμα, προφανώς για να εξηγήσει γιατί υπέγραψε το νέο Μνημόνιο, τελικά ακύρωσε την τηλεοπτική του εμφάνιση. Κι ενώ όλοι είχαν στηθεί να ακούσουν τι θα πει και πως θα δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα αυτός την… έκανε με ελαφρά πηδηματάκια.
Το εντυπωσιακό, όμως, είναι ότι ανακοίνωσε την απόφαση της αναβολής του  διαγγέλματος μέσω… Twitter. Ενημέρωσε τους δημοσιογράφους, και τον κόσμο, μέσα από το διαδίκτυο.
Φαίνεται ότι δεν είχε τι να κάνει εκεί που έπαιζε με το Ι Pad τελευταίας
τεχνολογίας, και είπε να στείλει ένα διαδικτυακό μήνυμα.
Πέρα από την πλάκα που έχει να ακυρώνει μια εμφάνισή του μέσω του ίντερνετ, αναδεικνύεται και η αδυναμία του να βγει μπροστά στον ελληνικό λαό και να τους εξηγήσει τα μέτρα που αποφάσισε. Εκτός κι αν το έκανε για λόγους… οικονομίας των νοικοκυριών. Για φανταστείτε πόσοι άνθρωποι θα έσπαζαν την τηλεόρασή τους  ακούγοντας τον κ. Παπανδρέου να μιλά για το Μνημόνιο;

ΥΓ. Επειδή τα πράσινα παπαγαλάκια διαδίδουν ότι το διάγγελμα αναβλήθηκε λόγω της απεργίας των τεχνικών, υπενθυμίζουμε ότι τα κρατικά κανάλια λειτουργούν (πχ συνέντευξη Παπακωνσταντίνου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου