Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Δικάζεται από το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης στις 11 Ιανουαρίου 2012 για το πλημμέλημα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, πρώην Δήμαρχος της Πιερίας.. κινδυνεύει σε αργία...

Όπως πρώτο το dionolympos blogspot σας ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ:

1. ΑΡΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ??? - 07/06/2001

2. ΣΤΙΣ 11 Ιανουαρίου 2012 η Δίκη του Συμβούλου Στο Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης. - 10/06/2011

Από τον ΚΡΑΧΤΗ:


Σάββατο 11 Ιουνίου 2011
Δικάζεται από το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης στις 11 Ιανουαρίου 2012 για το πλημμέλημα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, πρώην Δήμαρχος, για πράξη που αφορά την ..
περίοδο της θητείας του, ενώ τώρα κατέχει άλλη θέση εκλεγμένου..
Μαζί του παραπέμθηκε και δικάζεται και ένας πρώην δημόσιος υπάλληλος.
Απο τις κατηγορίες απαλλάχθηκε ένας άλλος δημόσιος υπάλληλος και δέν παραπέμπεται σε δίκη.
Η υπόθεση αφορά, υφαρπαγή ψευδούς βεβαιώσεως με βάση την οποία "βαπτίστηκε" δημόσια έκταση κάποιο κομμάτι , για να μπορέσει έτσι να ξεπεραστεί το εμπόδιο χρήσης αυτής της έκτασης για αθλητικές εγκαταστάσεις και ειδικότερα για κατασκευή κερκίδας.
Βέβαια είναι τυπικό αδίκημα και θα μπορούσε κανείς να πεί ότι προχώρησαν σε αυτή την κίνηση για κατασκευή ενός σημαντικού έργου για το συγκεκριμένο χωριό.
Για να μήν πυροβολούμε και εντάσσουμε τα πάντα στην σφαίρα της κακοδιαχείρησης.. να το λέμε αυτό για τα ίδια πρόσωπα, όταν αφορούν άλλες ενέργειες.. όμως το αδίκημα είναι δυστυχώς αδίκημα,, για να γίνει έργο.. είναι αυτό που λέγανε.. "αμάρτησα για τα παιδιά μου.."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου