Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Μεθεόρτια από το γλέντι της Λεπτοκαρυάς

ΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 17 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ, ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/6.
* ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, Η ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ» ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ, ΜΕΤΡΗΘΗΚΕ ΜΕ 60 ΧΙΛ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ.
* ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ, ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΗΠΑ, ΚΑΝΑΔΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.

Αρκετά επιτυχημένη, σύμφωνα με κάποια στοιχεία, φαίνεται ότι ήταν η εκδήλωση που έγινε στην κεντρική πλατεία της Λεπτοκαρυάς την Κυριακή 22 Μαΐου 2011, στο πλαίσιο εκπομπής της ΕΤ-3 «Κυριακή στο Χωριό». 

ΑΥΞΗΜΕΝΗ Η ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ
Η εκπομπή αυτή μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση μια εβδομάδα μετά και συγκεκριμένα, την Κυριακή 29 Μαΐου 2011. Κατά πληροφορίες, η εν λόγω εκπομπή στη Λεπτοκαρυά, μετρήθηκε ότι είχε 60.000 περισσότερους τηλεθεατές από μεταδόσεις εκπομπών «Κυριακή στο Χωριό», άλλων περιοχών.
Επιπρόσθετα, την εκπομπή είδαν και χιλιάδες ομογενείς από τη Γερμανία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία και αλλού, ενώ κάμποσοι επικοινώνησαν και συνεχίζουν να επικοινωνούν ακόμη και σήμερα με τους δικούς τους στη Νότια Πιερία και εκφράζουν τη χαρά τους όχι μόνο για την εκπομπή αλλά και για το ότι είδαν αγαπημένα τους πρόσωπα καθώς επίσης και εικόνες από τον τόπο τους. 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ
Η παρουσία της ΕΤ-3 τόσο στους Παλιούς Πόρους όσο και στη Λεπτοκαρυά ήταν αποτέλεσμα γνωριμιών του εκλεγμένου δημάρχου Δίου-Ολύμπου, Γ. Παπαθανασίου, του δημαρχεύοντος Γ. Φαρμάκη και του δημοτικού συμβούλου Γ. Ελευθερίου, με στελέχη του 3ου καναλιού της κρατικής τηλεόρασης.
Οι εκδηλώσεις αυτές οργανώθηκαν με τη συνεργασία του δήμου Δίου-Ολύμπου με εθελοντές από πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς των Πόρων και της Λεπτοκαρυάς. Αποτέλεσαν δε την καλύτερη τουριστική διαφήμιση για δύο σημαντικές περιοχές του δήμου Δίου-Ολύμπου. 

Η ΜΕΘΕΟΡΤΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ (3/6)
Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 3/6, η διασυλλογική επιτροπή 17 φορέων της Λεπτοκαρυάς οργάνωσε μια νέα συνάντηση, κάτι σαν μεθεόρτια από το γλέντι στη Λεπτοκαρυά στις 22/5. Η εκδήλωση έγινε σε παραλιακό ταβερνάκι και περιλάμβανε φαγητό και ποτό που συνοδεύονταν από ορχήστρα και τραγούδια.
Εκεί παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων και φορέων, ο εκλεγμένος δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Παπαθανασίου, ο ασκών χρέη δημάρχου Γιώργος Φαρμάκης, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Λεπτοκαρυάς Ευάγγελος Κουκάρας, οι αντιδήμαρχοι Μαρία Τσιμήτρη, Πέτρος Κιάφας, Σοφία Νούλα και Βασίλης Βροχαρίδης.
Παραβρέθηκαν επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι Αντώνης Χατζής, Θεόδωρος Τζίκας, Δημήτρης Τομαράς, Γιώργος Κωτούλης, Σοφία Ζουρζούρα και Γιώργος Ελευθερίου. Παρών επίσης ήταν και ο τοπικός σύμβουλος Γιάννης Χέδας καθώς και το στέλεχος του δήμου Θωμάς Καρτσιώτης, που όπως και σε άλλες εκδηλώσεις, έτσι και στην εκδήλωση της Λεπτοκαρυάς είχε την τεχνική επιμέλεια.
Εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων εξέφρασαν, κατ’ ιδίαν, τις ευχαριστίες τους προς τους κ. Γ. Παπαθανασίου, Γ. Φαρμάκη, Σ. Νούλα και προς άλλους για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης στη Λεπτοκαρυά στις 22/5. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου