Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Γιώργος Κεχαγιάς - Η συνέντευξη

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΕΧΑΓΙΑ
26/3/2011

·        Dionolympos (d.o.): “Καταρχάς να σας ευχαριστήσουμε που μας υποδέχεστε για την συνέντευξη του Μαρτίου 2011 στο dionolympos blogspot.”
·        Γιώργος Κεχαγιάς (Γ.Κ.): Χαρά μου να υποδέχομαι σήμερα, έναν συνοδοιπόρο και συναγωνιστή, με αυτή την ιδιότητα.

·        (d.o.): “Τον Γιώργο Κεχαγιά τον ξέρει ο κόσμος εδώ και χρόνια, παρόλα αυτά κύριε Κεχαγιά υπάρχουν και οι νέοι συνδημότες μας οι οποίοι δεν σας γνωρίζουν καλά. Ποιος είναι ο Γιώργος Κεχαγιάς, τι σπούδασε κλπ…”
·        (Γ.Κ.): «Είμαι γεννημένος το 1977, μόνιμος κάτοικος Λεπτοκαρυάς. Τελείωσα το Γενικό Λύκειο Λιτοχώρου  και έχω σπουδάσει στο London School of Economics & Political Sciences, με ειδικότητα στο Management. Υπηρέτησα ως έφεδρος αξιωματικός στον στρατό ξηράς, και σήμερα φέρω τον βαθμό του έφεδρου λοχαγού. Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά με έναν όμιλο εταιριών, με αντικείμενο την εμπορία ποτών και ειδών διατροφής, καθώς επίσης, και με τις κατασκευές, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είμαι παντρεμένος, από το 2005, με την Ματίνα Μυλωνέρου και έχουμε μια κόρη, την Εύη, 3 ετών.»

·        d.o.: «Τι γνώμη έχετε για το πολιτικό σκηνικό, στην Ελλάδα γενικά, σήμερα;»
  • (Γ.Κ.): «Η ελληνική γλώσσα, παγκοσμίως αποδεκτή ως η πλουσιότερη όλων, μας έχει δώσει το πολυτιμότερο πολιτικό αγαθό, με τον όρο δημοκρατία.

Όροι προερχόμενοι από άλλες γλώσσες, όπως «σοσιαλισμός» και «κομμουνισμός», έχουν «χρεοκοπήσει» πολιτικά, και το παράδοξο είναι ότι έχουν παραμείνει σαν συνθετικά, σε πολιτικά κόμματα, στην κοιτίδα της δημοκρατίας, την Ελλάδα.
Πολιτικός σχηματισμός ή κόμμα που δεν ανανεώνει τις αξίες του, τις αρχές του και δεν προσαρμόζεται στα κελεύσματα της κοινωνίας, οδηγείται, με μαθηματική ακρίβεια σε «πολιτικό θάνατο».
Η Νέα Δημοκρατία του αύριο, προσαρμοσμένη απόλυτα στις επιταγές της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας, δίνει το όραμα και την ελπίδα που έχει απόλυτη ανάγκη ο έλληνας πολίτης, για να αντιμετωπίσει την λαίλαπα και την μνημονιακή πολιτική που εφαρμόζει η σημερινή κυβέρνηση, σε όλους τους τομείς της κοινωνίας».


·        d.o.: “Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχατε στις εκλογές σε ένα κομματικό ψηφοδέλτιο. Πιστεύετε πως ο κόσμος σας αντάμειψε για την επιλογή σας; Είστε ευχαριστημένος από την πορεία σας στις εκλογές;”
·        (Γ.Κ.): «Σαφώς και είμαι υπέρ του δέοντος ικανοποιημένος. Κάποιο έμπειρο μάτι, μπορεί κάλλιστα να δει ότι σε όλα τα αντίπαλα ψηφοδέλτια, είχαν τοποθετηθεί πλήθος συγγενικών και φιλικών μου προσώπων. Προσωπικά, θεωρούσα επιτυχία τους 500 ψήφους, στο πρόσωπό μου, σύμφωνα πάντα με τις καταστάσεις που είχαν δημιουργηθεί. Λογικό είναι, με το +35%, από τις προσδοκίες μου, να είμαι υπερβολικά ευχαριστημένος και αισιόδοξος για την επόμενη μέρα.»



·        d.o.: «Να μπούμε κατευθείαν στα βαθιά μιας και γνωριζόμαστε χρόνια. Πολλά χρόνια… Αλήθεια Γιώργο, μου επιτρέπεις να μιλάμε στον ενικό; »
·        (Γ.Κ.): “Το μόνο που πρέπει να σου εμπνέει σεβασμό, φίλε Γιάννη, είναι το να μην ξεχνάς ποιος είναι το «αφεντικό της πόλης».
δ

·        d.o.: “Γιώργο στα τελευταία δημοτικά συμβούλια ως δημοτικός συμβουλος η συμμετοχή σου ήταν από ανύπαρκτη ως μηδαμινή, δώσε μου τον λόγο για τον οποίο συμβαίνει αυτό;”
(Γ.Κ.): Η πολλαπλή συμμετοχή μου σε πλήθος επιτροπών και διοικητικών συμβουλίων επιχειρήσεων του δήμου, μου δίνει την δυνατότητα να κρατάω την δική μου «ατζέντα» και να πράττω, σε πολλές περιπτώσεις, κατά βούληση.
Αυτονόητο στην πολιτική δεν υπάρχει. Όπως το 46% των συνδημοτών μας, μας εμπιστεύτηκε στις τελευταίες εκλογές, έτσι πρέπει να δώσουμε καθημερινά εξετάσεις, στα μάτια τους, για να αξιολογηθούμε και να αυξήσουμε το ποσοστό μας, την επόμενη φορά.
Όπου μπορώ να συνδράμω στην τωρινή διοίκηση, για το συμφέρον του τόπου πάντα, θα είμαι δίπλα τους, όπως πιστεύω ότι το έχουν αντιληφθεί ήδη, αλλά γνωρίζουν επίσης, πολύ καλά, πως θα τους «περιμένω στη γωνία», αν δείξουν την παραμικρή αδράνεια ή αναλωθούν σε ανούσιες σπέκουλες και σε δημόσιες σχέσεις.
Ο λαός, αν ήθελε αντιπολίτευση του «όχι σε όλα» θα ανεδείκνυε στη θέση μας την «Λαική Συσπείρωση».
Δεν αποτελεί μομφή για την, συμπαθεστάτη κατά τα άλλα, κα Κουρίτα, αλλά είναι άσχημο να πρεσβεύεις μέσα σε ένα δημοτικό συμβούλιο, το 2011, ένα κόμμα με ουτοπικιστική πολιτική και ξεπερασμένη ιδεολογία.»



·       d.o.: “Γιώργο είσαι ευχαριστημένος από την αντιπολιτευτική παρουσία Δημόπουλου;”
·        (Γ.Κ.): “Απόλυτα. Μην ξεχνάμε το ότι η αντιπολιτευτική γραμμή, είναι συνισταμένη των απόψεων και των ιδεών στης ομάδας μας.
    Η «Ολύμπια Γη», σαν δημοτική παράταξη, εκπροσωπείται στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο Δίου-Ολύμπου, από πέντε ισχυρότατες προσωπικότητες, με αυξημένη αντίληψη και σωρεία εμπειριών, από τον στίβο της ζωής.
Εγώ προσωπικά, δεν λειτουργώ με γνώμονα την «αρνητική» αντιπολίτευση, αλλά με γνώμονα το κοινό καλό και συμφέρον, σύμφωνα πάντα με την δική μου κρίση.
Γι’ αυτό, μην παραξενεύεστε αν δεν υπάρχει πάντα ταύτιση απόψεων, στις κατά καιρούς ψηφοφορίες.
Βέβαια, όταν τίθονται προς ψήφιση θέματα με σοβαρό πολιτικό χαρακτήρα και απήχηση, υπάρχει πάντα απόλυτη πειθαρχία και σεβαστή πολιτική «γραμμή» από τον επικεφαλής της παράταξής μας, η οποία ουδέποτε έχει αμφισβητηθεί από κανέναν μας και δεν πιστεύω να συμβεί αυτό, στην πορεία

·        d.o: “Επιμένω στην προηγούμενη ερώτηση. Μπορεί ο Δημόπουλος να ασκήσει αντιπολίτευση ως επισκέπτης στον Δήμο Δίου – Ολύμπου; Κι αν ναι, ποιος είναι ο τρόπος;”
·        (Γ.Κ.): Δεν μπορώ να κατανοήσω που είναι το μεμπτό, στο να ζει και να εργάζεται κάποιος κοντά στην οικογένειά του. Το να σχολιάζουν διάφοροι κακεντρεχείς, την απουσία του επικεφαλής μας, με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, τον πρώτο που θίγει είναι εμάς. Αλίμονο αν η «Ολύμπια Γη» ήταν μια παράταξη αρχηγική. Είναι μια δημοτική παράταξη αρχών και θέσεων. Το πλάνο διακυβέρνησης του δήμου, λέτε να ήταν απόλυτα εξαρτώμενο από την φυσική παρουσία του αρχηγού, στην έδρα; Σήμερα, ο δήμος λειτουργεί μόνο με την φυσική παρουσία του κ. Παπαθανασίου; Αν ναι, λυπάμαι πολύ. Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο πάνω σε αυτό.»

·        d.o: “Να συνεχίσουμε με τα της παράταξης. Ποια είναι η άποψη σου για τον τελευταίο δήμαρχο Λιτοχώρου και διεκδικητή της δημαρχίας στο Δήμο Δίου - Ολύμπου; Ποια είναι η άποψή σου για τον Θανάση Τσιφοδήμο και κομματικά αλλά και βάσει του έργου που έχει δείξει;”
·        (Γ.Κ.): Με τον κ. Τσιφοδήμο, το γνωρίζεις πολύ καλά ότι, υπήρξαμε συνοδοιπόροι και συναγωνιστές επί σειρά ετών. Η προκλητική συμπεριφορά όμως, του στενού του κύκλου, τόσο κατά τη διαδικασία εκλογής νέου αρχηγού του κόμματος, καθώς και κατά τις περασμένες δημοτικές εκλογές, δημιούργησαν ένα απύθμενο χάσμα. Πίσω δεν κοιτάμε. Η Νέα Δημοκρατία του αύριο δεν έχει χώρο για λαθρεπιβάτες, ούτε για ξεπερασμένους κομματάρχες του χθες. Δυστυχώς, για μερικούς, το γυαλί που ραγίζει δεν κολλάει. Όσο αφορά το έργο, θα μείνω μόνο στις προεκλογικές του εξαγγελίες, ότι ο δήμος Λιτοχώρου δεν χρωστάει τίποτα. Τώρα αν το τίποτα είναι τρία εκατομμύρια ευρώ, τότε τα πολλά πόσα είναι;»

·        d.o: “Υπάρχουν ευθύνες στην ΔΕΥΑΝΟ; Ποια η άποψή σου για τους κ.κ. Γαλάνη και Στύλο;”
·        (Γ.Κ.): Στη Δ.Ε.Υ.ΑΝ.Ο. η βαλίτσα πάει πολύ μακριά. Μην ξεχνάμε ότι η εν λόγω επιχείρηση, αποτέλεσε την «κολυμπήθρα του Σιλωάμ» για όλους, ανεξαιρέτως, τους δημάρχους Ανατολικού Ολύμπου. Ευχής έργο, να μπορούσε να κλείσει το κεφάλαιο αυτής της «αμαρτωλής» επιχείρησης. Οι κ.κ. Γαλάνης και Στύλος είναι δυο αξιόλογες προσωπικότητες, οι οποίοι έχουν θητεύσει επί μακρού σαν δημοτικοί σύμβουλοι, και αν μη τι άλλο, έχουν το θάρρος της γνώμης και μπορούν να αναλογιστούν τα αποτελέσματα των πράξεών τους.»


·        d.o.: “Αν σήμερα είχες το δίλημμα Τσιφοδήμος ή Δημόπουλος τι θα απαντούσες;”
·        (Γ.Κ.): Δημόπουλος και τι;

·        d.o.: “Γιώργο και λόγω όλων αυτών που συμβαίνουν, θεωρείς πως έχεις τις δυνατότητες να ηγηθείς της παράταξης την επόμενη φορά;”
·        (Γ.Κ.): Ας μη βιαζόμαστε. Θέλουμε ακόμη τρία χρόνια για τις επόμενες εκλογές. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την κατάσταση του κεντρικού πολιτικού σκηνικού σε τρία χρόνια από τώρα. Στο κάτω κάτω, εσύ το γνωρίζεις καλύτερα, ανέκαθεν υπήρξα στρατιώτης της παράταξης και την υπηρέτησα από όπου και όταν μου ζητήθηκε.

·        d.o.: “Τελικά είναι πρώτα η Νέα Δημοκρατία ή ο Γιώργος ο Κεχαγιάς; Θα κάνατε πίσω σήμερα στην όποια επιλογή της παράταξης;”
·        (Γ.Κ.): Έχω μάθει στη ζωή μου να πειθαρχώ, πολιτικά, πάντα. Φτάνει πάντα οι επιλογές να είναι εναρμονισμένες στα κελεύσματα και στις ανάγκες της κοινωνίας.

·        d.o.: “Πάμε λοιπόν στο παιχνίδι αυθόρμητων απαντήσεων. Θα σας αναφέρω κάποιες λέξεις και θέλω την πρώτη σας αντίδραση”
Λεπτοκαρυά
·       (Γ.Κ.): Γενέτειρα και κάτι παραπάνω…»

Δ. ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ
·       (Γ.Κ.): Ευκαρία.
Νεα Δημοκρατία
·       (Γ.Κ.): Το Αύριο, Σήμερα!

Αντώνης Σαμαράς
·       (Γ.Κ.): Αρχηγός, με το άλφα κεφαλαίο.
Γ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
·       (Γ.Κ.): Όταν η δεξιά συνωμοτεί…

Κ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
·       (Γ.Κ.): Αδερφός, πλέον.
Θ. ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΣ
·       (Γ.Κ.): Πάμε παρακάτω.
Ν. ΛΑΠΠΑΣ
·       (Γ.Κ.): Αξιόλογος, αλλά κομματικότατος.
Κ. ΚΟΥΡΙΤΑ
·       (Γ.Κ.): Συμπαθής αλλά πολύ αριστερή.
Παοκ
·       (Γ.Κ.): Τούμπα, Κούβα, Βιετνάμ!”

·        d.o: “θα ήθελα να μου πείτε μια φράση – λέξη που σας αντιπροσωπεύει…”
·       (Γ.Κ.): “Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς.

·        d.o: “Τέλος θα ήθελα και ένα δικό σας σχόλιο για το blog μας και ένα μήνυμα για τους αναγνώστες μας.”
·       (Γ.Κ.: “Καλή επιτυχία, στη προσπάθειά σας, και υπομονή για τις μαύρες μέρες που διανύουμε όλοι μας. Ένα χαμόγελο, που και που, δεν βλάπτει. Ευχαριστώ.

31 σχόλια:

  1. Αφήστε τους κομπλεξισμούς κ. Διαχειριστά του blog και διορθώστε στο ορθό ΠΑΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι καλά μου το θυμήσατε.
    Στα ελεεινά σχόλια του κυρίου Κεχαγιά περί "αφεντικού της πόλης" κλπ έχω να απαντήσω τα εξής:
    1. Οι φιλοξενούμενοι σε μια πόλη δεν μπορούν να γίνουν ποτέ αφεντικα.
    2. Οι πελάτες έχουν πάντα δίκιο.
    3. Όταν είναι και πελάτες και φιλοξενούμενοι κατατάσονται στην "συνομοταξία" των φιλενάδων. Να μην το πω αλλιώς και με αυτοδιαγράψω!
    Ευχαριστώ και πάλι που μου το θύμησες αγαπητε ανώνυμε, ήθελα να το σχολιάσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κομπλεξικός -ή -ό [kombleksikós & kompleksikós]: για πρόσωπο που κατέχεται από κόμπλεξ ή για εκδηλώσεις που είναι αποτέλεσμα διάφορων κόμπλεξ

    κόμπλεξ το [kómbleks & kómpleks] Ο (άκλ.): σύμπλεγμα κατωτερότητας, αίσθημα μειονεξίας

    Παρακαλώ. Παραμένω στη διάθεση σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση.

    :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άρχοντας!!!
    Αντίο Τσιφ.
    Θα μας λείψει το "Βιονικό Αυτί".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κεχαγιας Γιωργος ή μηπως ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσύ ανώνυμε που αποκαλείς τον Κεχαγια ΑΚΑΛΥΠΤΟ, πεσμας αν έχεις κότσια ποιον υποστηριζες προεκλογικα;
    Για να δούμε ποιός είναι πραγματικά ο ακάλυπτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΕΣΤΑ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τουλάχιστον ο Κεχαγιας και πριν και μετα τις εκλογες υποστηρίζει τα ιδια και δεν ειναι κολοτουμπακιας σαν πολλους (και οχι μερικους-μερικους οπως συνηθιζουμε να λεμε) και οτι εκανε το εκανε μονος η εστω με λιγους και καλους απο διπλα και οχι με "πλατες" και βλαχομαγκιες ΤΑΓΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το εαν θεωρειτε καποιος ακαλυπτος η οχι με οποια εννοια και αν το εννοει κανεις,λαμβανει διαφορες ερμηνειες.Δυστηχως ή ευτυχως ο επαγγελματικος βιος ανθρωπων που επιδιωκουν να αναμειχθουν με τα κοινα ειτε σαν μελη του επιμελητηριου ειτε σαν δημοτικοι συμβουλοι και ενδεχομενως σε κατι ανωτερο μελλοντικα,παιζει σημαντικο ρολο.
    Και δυστυχως τα μηνυματα για τον κάποιους δεν ειναι καλά,εκτος και εαν εχουν να προσαψουν τους 500 +35% ψηφους.
    Οσον αφορα τον επαγγελματικο βιο,το ιδιο αφορα και τον διαχειριστή, αλλωστε ιδιο αντικειμενο εργασιας, ιδιες φημες..Μιας και ασχολειστε πολυ με αυτες.Τυχαιο; δεν νομιζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσύ που κάνεις το παραπάνω κύρηγμα καλές θεωρίες λες. Παρόλα αυτά μιλάς για την επαγγελματική ιδιότητα κάποιων που μιλάν επώνυμα. Μόνο και μόνο αυτό σημαίνει πολλά.
    Από εκεί και πέρα πήγες κάτι να γράψεις αλλά ούτε εσύ κατάλαβες τί έγραψες. Επώνυμα λοιπόν πεσμου τί θες να πεις για τον επαγγελματικό μου βίο και τί σχέση έχει αυτό με την συνέντευξη Κεχαγιά. Διότι από θεωρίες του δικού σου στυλ - ειδικά ανώνυμες - εγώ χόρτασα και έχω και πολλά κιλά.
    Αυτές οι εξυπνάδες τυχαίο κλπ, δεν βγάζουν που δε βγάζουν νόημα αυτά που λες, μπερδεύουν ακόμα περισσότερο αυτό που θέλεις ή σου είπαν να πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. to na kaneis anonimos polemo sto Kehagia kai se opoion Kehagia mono antrikio dn einai...
    an thes vges kai mila eponima kai me stoixeia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφου θελεις λοιπον να μιλαμε επωνυμα,υπαρχει καπου στο blog σου,το επωνυμο σου? Εκτος και αν επιθυμεις η επωνυμια να ειναι μονοδρομη. Και καλα θα κανεις οταν αρθρογραφεις να μαθεις να δεχεσε ολες τις κριτικές,ακομα και αυτες που εσυ θεωρεις αυστηρες ή τις βρίσκεις ατεκμηριωτες. Γιατι αρκετα απο αυτα που γραφεις και εσυ μεχρι στιγμης ειανι φημες και ατεκμηριωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Kehagia gia di3e mas to ptyxio apo to London School of Economics!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ τις κριτικές τις δέχομαι. Κανένα πρόβλημα. Δεν κατάλαβα τί θες να πεις όμως.
    Συγγνώμη κιόλας αναφέρεσε στον διαχειριστή του μπλογκ λες ότι λες και μετά μου λες αν υπάρχει πουθενά το όνομά μου;
    Για τις φήμες και τα ατεκμηρίωτα το συζητάμε όποτε θες. Το να γράφω φήμες, είναι θεμιτό. Εγώ που έγραψα κάτι και ήταν ατεκμηρίωτο. Σε ξαναρωτάω για να το καταλάβεις, εγώ που έγραψα κάτι ατεκμηρίωτο;
    Περιμένω επώνυμη απάντηση, αλλιώς δεν μπαίνω στον κόπο να σου απαντήσω. Κλείνοντας απλά ερωτώ. Τί δουλειά κάνεις; Μήπως είσαι μάντης; Γιατί πως ξέρεις τί δουλειά έκανε ο διαχειριστης του μπλογκ αφού δεν ξέρεις το επίθετό του.
    Συνοπτικά λοιπον, δεν κατάλαβα τί είπες (στην προηγούμενη δημοσίευση σου) αλλά δυστυχώς και εσύ μπορεί κάτι να ήθελες να πεις, εγώ όμως δεν το κατάλαβα. Αυτά, περιμένω να μου απαντήσεις σε αυτά που σε ρώτησα στις 2 αναρτήσεις μου.
    Σε ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πτυχιούχος του LSE με ειδικότητα στο Management? Μόνο για μεταπτυχιακό από Yale δεν μας είπε ο κύριος Κεχαγιάς να μας πέσει και καμιά κεραμίδα στο κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. eno eseis ti ptixeia exete???
    propagandas kai laspologias????
    BRAVO sas......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. apo thn kava phgene sto LSE?h mallon apo ton omilo epixeirhsewn?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. kalo einai kai to aggliko kolegio ( iek ) Giorgo . Min eisai toso aystiros me toys alloys giati eisai astathis kai kolotoybas.............

    H Leptokarits !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ασταθης κολοτούμπας
    και ασχετος εντελώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. kexagias...
    noumero
    poly megalo noymero telika.....
    adiabastos telios
    ton esteile o papathanasis sto dimotiko symboylio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Giorgos Kexagias...olh h synenteyh ena megalo psema!oi spoudes sthn agglia No1!O omilos epixeirhsewn No2!h epithesi filias ston kwsta dhmopoulo No3......
    Oloi thimomaste ti pisteue ton Iounio gia ton kwsta dhmopoulo.!!Kexagia eisai o megaliteros kouloutoumpas!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. kexagias=mparoufas!pseftaras+ftiarodhmopoulikos

    dhmopoule prosexe to fidi ston korfo sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Mε την αράδα ξιούνται τα γομάρια κύριε διαχειριστά του blog μην αντιδράς γι αυτά που σου καταμαρτυρούν.Θ' ακούσεις κι άλλα, κάποτε κατηγορούσες ανυπόσταστα κι εσύ σε ένα άλλο blog...που παρείχες τις υπηρεσίες σου.Ρόδα είναι και γυρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ότι να 'ναι. Ακόμα μια ανώνυμη λέει θεωρείες για κάποιον, επώνυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ότι να 'ναι. Ακόμα μια ανώνυμη λέει θεωρείες για κάποιον, επώνυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πτυχιούχος του LSE με ειδικότητα στο Management? Μόνο για μεταπτυχιακό από Yale δεν μας είπε ο κύριος Κεχαγιάς να μας πέσει και καμιά κεραμίδα στο κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Kehagia gia di3e mas to ptyxio apo to London School of Economics!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κεχαγιας Γιωργος ή μηπως ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αφήστε τους κομπλεξισμούς κ. Διαχειριστά του blog και διορθώστε στο ορθό ΠΑΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή