Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΝΟ.Δ.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ - ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΙΙ

Δελτίο Τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΟΔΕ-ΔΗΜ.ΤΟ Β. ΠΙΕΡΙΑΣ
Ανοιχτή συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Πιερίας με τις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις Πύδνας, Μεθώνης, Κολινδρού και Αιγινίου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (06-07-2011) στο Πολύκεντρο του Αιγινίου.
Αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν η ενημέρωση των πολιτών της Βόρειας Πιερίας για το περιεχόμενο της ολοκληρωμένης πρότασης της ΝΔ για την έξοδο της χώρας από την κρίση, έτσι όπως παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, στο Ζάππειο ΙΙ.
Την πολιτική ανάλυση της πρότασης πραγματοποίησε ο Γεν. Γραμματέας της ΝΟΔΕ κ. Ξενοφών Μπαραλιάκος αναδεικνύοντας μέσα από  διαφάνειες, τα επιμέρους οικονομικά στοιχεία του Σχεδίου. Τις δικές του επισημάνσεις αναφορικά με την πρόταση της ΝΔ έκανε ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας της ΝΔ κ. Χρήστος Τράντης, ο οποίος έδωσε το «παρών» στη συνεδρίαση.
Στο πάνελ συμμετείχαν επίσης  ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Ιω. Κουρινιώτης και οι πρόεδροι των ΔΗΜ. ΤΟ  Αιγινίου Γ. Αριστείδους, Πύδνας Κ. Ουσταμπασίδης  και Μεθώνης Μ. Ναβροζίδου.
Στο πλαίσιο της ενημέρωσης έγινε διεξοδική συζήτηση ενώ διατυπώθηκαν και απόψεις από τους παρευρισκομένους.
Στη συνεδρίαση το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων  οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Ν. Μακρίδης και Δ. Τσιμήτρης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πύδνας-Κολινδρού κ. Γ. Πολυχρονιδης, οι αντιδήμαρχοι Π. Γαβριηλίδου και Ξ. Βασιλειάδου, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Β. Πιερίας κ. Αθ. Καζάς, ο πρώην Υφυπουργός κ. Γ. Κωνσταντόπουλος, ο τέως Νομάρχης Πιερίας κ. Γ. Παπαστεργίου καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη των συμβουλίων των ΔΗΜ. ΤΟ της περιοχής , μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, μέλη της ΝΟΔΕ, μέλη και φίλοι της ΝΔ καθώς και εκπρόσωποι φορέων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του κόμματος προκειμένου να έχουν αναλυτική ενημέρωση, σχετικά με το Σχέδιο εξόδου από την κρίση που προτείνει η ΝΔ.
Η συγκεκριμένη συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο της εκστρατείας της ΝΟΔΕ Πιερίας με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για το Ζάππειο ΙΙ, σε συνεργασία με τις κατά τόπους ΔΗΜ. ΤΟ. Ανάλογη συνάντηση είχε προηγηθεί πριν από λίγες ημέρες στη Νότια Πιερία ενώ το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση με επίκεντρο το ΖΑΠΠΕΙΟ ΙΙ και στο δήμο Κατερίνης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου