Ανακατεύθυνση


Ανακατεύθυνση στο νέο site www.dionolympos.gr, παρακαλώ περιμένετε...

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ –ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ

Προς: 
Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Πιερίας
Δ/ντή κ. Καζταρίδη Ιωάννη
Κοιν: -
 κα Ζουρζούρα Σοφία Αντιδήμαρχο & Πρόεδρο
Δευτεροβάθμιας Σχολικής επιτροπής Δήμου Δίου-Ολύμπου
- Δ/ντή Γυμνασίου Κονταριώτισσας κ.
Παπαϊωάννου Κων/νο
- Μ. Μ. Ενημέρωσης

Αξιότιμοι κ. Δ/ντά & κα Αντιδήμαρχε, διαβάσαμε το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας το οποίο αφορά τη λειτουργία Σχολικών Κέντρων Ενισχυτικής Διδασκαλίας και χαρήκαμε για αυτή την ενέργεια την οποία χαιρετίζουμε και στηρίζουμε στη δύσκολη συγκύρια που διανύουμε λόγο οικονομικών δυσκολιών πολλών γονέων να τα φέρουν βόλτα πληρώνοντας έξτρα φροντιστήρια.
Εξεπλάγην όμως διότι έχει προαποφασιστεί να λειτουργήσει το κέντρο αυτό στην έδρα του Δήμου Δίου-Ολύμπου δηλαδή στο Λιτόχωρο, χωρίς καν να ερωτηθεί κανένας μας γι’ αυτό το εγχείρημα, μη γνωρίζοντας ότι ο Δήμος μας δεν έχει τοπική αστική σύνδεση λόγο των μεγάλων αποστάσεων των κοινοτήτων από την έδρα, με αποτέλεσμα να έχουμε πολλά παράπονα τα οποία σας μεταφέρουμε από το σύνολο των γονιών που εκπροσωπούμε. Και απ΄ την άλλη πλευρά στη Μηλιά Πιερίας να συγκροτείται Κέντρο Ενισχυτικής Διδασκαλίας κι ας μην είναι η έδρα του εκεί Δήμου, κάνοντας εξαιρέσεις.
Παράκληση θερμή να μεταφέρεται τις έντονες διαμαρτυρίες μας εκεί που πρέπει, για να αρθεί αυτή η αδικία διότι είμαστε πολύ δυσαρεστημένοι με το γεγονός αυτό, το οποίο δεν θα το αφήσουμε στο έλεος ως συνήθως. Εάν δεν βρούμε άμεσα ανταπόκριση από εσάς οφείλουμε να προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες μέχρι να αποκατασταθεί αυτή η αδικία εις βάρος του σχολείου μας το οποίο είναι και το μεγαλύτερο σε όλη την Πιερία, φτάνοντας ακόμη και με κατάληψη από μας μαζί με τα παιδιά μας. Παρακαλούμε για τις δικές σας πλέον ενέργειες.

Με τιμή το Δ. Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου