Ανακατεύθυνση


Ανακατεύθυνση στο νέο site www.dionolympos.gr, παρακαλώ περιμένετε...

Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ!!! - Πολύ καλό για να είναι αληθινό!

Φορολογικοί έλεγχοι σε 500 δημάρχους, νομάρχες και πρώην βουλευτές
Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ|Στο στόχαστρο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, μπαίνουν 500 πολιτικά πρόσωπα, μεταξύ αυτών πρώην υπουργοί, βουλευτές, δήμαρχοι και νομάρχες, μετά από καταγγελίες πολιτών για παράνομο πλουτισμό.
Στο στόχαστρο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, μπαίνουν 500 πολιτικά πρόσωπα, μεταξύ αυτών πρώην υπουργοί, βουλευτές, δήμαρχοι και νομάρχες, μετά από καταγγελίες πολιτών για παράνομο πλουτισμό.

Ελέγχονται οι φορολογικές δηλώσεις των πολιτικών καθώς και τα πόθεν έσχες που έχουν υποβάλει την τελευταία 10ετία, ενώ ελέγχονται και οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες για τα συγκεκριμένα πρόσωπα, ύστερα από διασταυρώσεις της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, προέκυψαν αποκλίσεις μεταξύ των στοιχείων της περιουσιακής τους κατάστασης που εμφανίζεται στο έντυπο Ε9 και των εισοδημάτων που δηλώνουν στις φορολογικές τους δηλώσεις.

Πρόκειται για στοιχεία που προέκυψαν από τις διασταυρώσεις που δεν είναι απαραίτητο να στοιχειοθετούν και απόκρυψη εισοδήματος, όπως διευκρινίζουν αρμόδιοι παράγοντες.

Το ΣΔΟΕ έχει ξεκινήσει την αποστολή προσκλήσεων στους συγκεκριμένους φορολογούμενους προκειμένου να γίνει διεξοδικός έλεγχος του Πόθεν Έσχες από τον οποίο θα προκύψουν ασφαλή συμπεράσματα.


Πηγή: http://www.skai.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου