Ανακατεύθυνση


Ανακατεύθυνση στο νέο site www.dionolympos.gr, παρακαλώ περιμένετε...

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013

Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ-13 - Ημερίδα τής Πιερικής Αναπτυξιακής στο Λιτόχωρο Δ.Δίου-Ολύμπου, για χρηματοδοτικό πρόγραμμα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.
Ημερίδα στο Λιτόχωρο για χρηματοδοτικό πρόγραμμα
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/3/2013, ΣΤΙΣ 6.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ.

Στο πλαίσιο του προγράμματος αγροτικής ανάπτυξης 2007 – 2013, έχει κυκλοφορήσει προκήρυξη που αφορά στην ποιότητα ζωής σε αγροτικές περιοχές και στη διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας. Πρόκειται για τη 2η προκήρυξη στο πλαίσιο του άξονα 4 του προγράμματος αγροτικής ανάπτυξης της Ελλάδας (εφαρμογή της προσέγγισης Leader).

Το πρόγραμμα αυτό δεν μπορεί να εφαρμοστεί παντού στον δήμο Δίου-Ολύμπου αλλά, με βάση τα όσα έχουν οριστεί από το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, η εφαρμογή του μπορεί να γίνει στις δημοτικές ενότητες α) Λιτοχώρου, β) Ανατολικού Ολύμπου. Για τη δημοτική ενότητα Δίου υπάρχει ένα άλλο πρόγραμμα.

Για το πρόγραμμα που έχει εφαρμογή στο Λιτόχωρο και στον Ανατολικό Όλυμπο, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα στην έδρα του Δ.Δίου-Ολύμπου, στο Λιτόχωρο, την Πέμπτη 14/3/2013, στις 6.00 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου. Θα είναι η τελευταία μιας σειράς ημερίδων που έγιναν στον δήμο Δίου-Ολύμπου και στις τρεις δημοτικές ενότητες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για το συγκεκριμένο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που αφορά τις δημοτικές ενότητες Λιτοχώρου και Ανατολικού Ολύμπου καθώς και για ένα ακόμη που αφορά τη δημοτική ενότητα Δίου, οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν και να λαμβάνουν πληροφορίες με την Πιερική Αναπτυξιακή Α.Ε. – ΟΤΑ (διεύθυνση: 16ης Οκτωβρίου 17 β – Κατερίνη, τηλ: 23510 27 541, φαξ: 23510 25 187).

Επίσης, πληροφορίες παρέχονται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Πιερικής Αναπτυξιακής: http://www.pieriki-anaptixiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου