Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ - ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ: 11o KAMΠ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

17 με 23 Αυγούστου στον Κολινδρό το 11ο Διεθνές Camp

Νεαροί αθλητές μαθαίνουν τα… μυστικά του Μπάσκετ!

Υπό την αιγίδα της FIBA Europe και η φετινή διοργάνωση

Νεαροί Αθλητές από επτά χώρες της Ευρώπης και των Βαλκανίων (Ελλάδα, Βουλγαρία, Νορβηγία, Αλβανία, Φιλανδία, Αυστρία Ρουμανία ) θα βρίσκονται από τις 17 έως 23 Αυγούστου στον Κολινδρό, συμμετέχοντας στο 11ο Διεθνές Εκπαιδευτικό Camp Αγοριών, το οποίο θα διεξαχθεί στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του Κολινδρού. .
Για μία εβδομάδα οι αθλητές, τα νέα ταλέντα της καλαθοσφαίρισης, θα διδαχθούν στοιχεία ατομικής τεχνικής βάσει ειδικού προγράμματος που εκπονεί η Επιτροπή Ανάπτυξης της Ε.Ο.Κ. Το ετήσιο προπονητικό, που διοργανώνεται υπό την αιγίδα της FIBA Europe, από την EOK, τον Δήμο Πύδνας Κολινδρού και την ΕΚΑΣΚΕΜ, έχει αναδειχθεί σε ένα πρότυπο αθλητικό αναπτυξιακό θεσμό και συμβάλει σε σημαντικό βαθμό στην αρτιότερη τεχνική κατάρτιση των νεαρών αθλητών. Με την υποστήριξη και καθοδήγηση των προπονητών της Ομοσπονδίας οι αθλητές που συμμετέχουν στο camp του Κολινδρού έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις γνώσεις εκείνες που θα τους βοηθήσουν να διαμορφώσουν την αθλητική αλλά και κοινωνική προσωπικότητά τους.

Αξίζει να σημειωθεί πώς το camp διοργανώνεται στην πόλη του Κολινδρού τον μήνα Αύγουστο κάθε έτους, από το 1997. Από το 2001 διοργανώνονταν από την ΕΟΚ την ΕΚΑΣΚΕΜ και τον Δήμο Κολινδρού. Από το 2002 το camp έγινε διεθνές και διοργανώνεται από την FIBA Europe, την ΕΟΚ την ΕΚΑΣΚΕΜ & τον Δήμο Κολινδρού και τα δύο τελευταία χρόνια από τον Καλλικρατικό Δήμο Πύδνας Κολινδρού. Στο Camp συμμετέχουν Έλληνες αθλητές υποψήφιοι για την Εθνική Ομάδα Παίδων και Ξένοι αθλητές από χώρες της FIBA Europe. Στη φετινή διοργάνωση Γενικός Τεχνικός Υπεύθυνος και συντονιστής Ομοσπονδιακός Προπονητής θα είναι ο Γιώργος Δοξάκης.

Ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου