Ανακατεύθυνση


Ανακατεύθυνση στο νέο site www.dionolympos.gr, παρακαλώ περιμένετε...

Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013

Δίνει μάχη ο Γιώργος Παπαστάμκος

ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ
Κρίσιμη αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Παπαστάμκου. Αυτή είναι η νεότερη εκτίμηση των Γάλλων θεραπόντων ιατρών, έχοντας συμπληρώσει σχεδόν 48 ώρες από το το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο στο οποίο υπέστη ο Έλληνας πολιτικός, κατά τη στιγμή που προήδρευε σε συνεδρίαση της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο.
Ο Γιώργος Παπαστάμκος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα της νευροχειρουργικής κλινικής του πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Hautepierre του Στρασβούργου. Η επείγουσα χειρουργική επέμβαση που του έγινε, το βράδυ της Τετάρτης, λίγες ώρες μετά την εισαγωγή του στο Νοσοκομείο, δείχνει αρχικώς αποτελεσματική και σύμφωνα με την πρώιμη μετεγχειρητική κατάσταση του ασθενούς, φαίνεται ότι άντεξε, ενδεχομένως ξεπέρασε τον μεγάλο κίνδυνο και το όλο πλαίσιο του εγκεφαλικού περιστατικού αρχίζει να μοιάζει αντιμετωπίσιμο. Παραμένει σε τεχνητή καταστολή και θα βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση για τις επόμενες ημέρες. Μετά την παρέλευση της περιόδου αυτής και εφόσον όλα εξελιχθούν ικανοποιητικά με τη μετεγχειρητική του κατάσταση, το ιατρικό επιτελείο θα μπορέσει να έχει μια πιο συγκεκριμένη εικόνα για την πρόοδο της υγείας του ασθενούς και για τις επόμενες θεραπευτικές κινήσεις, εξετάσεις και αγωγές που θα ακολουθήσει.
Στο πλευρό του ασθενούς στο Στρασβούργο βρίσκονται η σύζυγός του (που έχει έλθει από την Ελλάδα), οι συνεργάτες του και οι ευρωβουλευτές της ΝΔ ενώ αμέτρητες είναι οι ευχές για την ταχεία ανάρρωσή του, που έρχονται από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο Γιώργος Παπαστάμκος αυτές τις ώρες δίνει τη μεγάλη μάχη και όλοι όσοι τον γνωρίζουν καλά, ξέρουν πως είναι δυνατός μαχητής και θα τα καταφέρει.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ:


Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013
Χειρουργήθηκε ο Γιώργος Παπαστάμκος
Εχθές το βράδυ χειρουργήθηκε ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκου Κοινοβουλίου κ. Γιώργος Παπαστάμκος.

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013
Ένας καλός φιλός μας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο του Στρασβούργου
Ας ενώσουμε όλοι τις προσευχές μας και ας προσευχηθούμε στην κρίσιμη μάχη που δίνει ο Γιώργος Παπαστάμκος να βγει ΝΙΚΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου