Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Έρχεται μπαράζ διώξεων κατά πολιτικών;

Μπαράζ διώξεων σε βάρος πολιτικών προσώπων βρίσκεται στα σκαριά, από την πλευρά του Οικονομικού Εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, σύμφωνα με σχετική αποκάλυψη του Γιώργου Παπαχρήστου στην εφημερίδα “Τα Νέα”.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του γνωστού δημοσιογράφου, “τις επόμενες εβδομάδες και για κανένα δίμηνο από τώρα, θα σκάσουν τόσες διώξεις κατά πολιτικών και άλλων, με υπογραφή του Οικονομικού Εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη κυρίως, που θα τρίβουμε τα μάτια μας”.

Ο Γιώργος Παπαχρήστος επικαλείται πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες όσες υποθέσεις εκκρεμούν στα συρτάρια του κ. Πεπόνη θα μετατραπούν σε διώξεις, “και μάλιστα τέτοιες που θα δημιουργήσουν και αίσθηση, και θόρυβο και κρότο”, και οι σχετικές δικογραφίες θα διαβιβαστούν στη Βουλή.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Παπαχρήστο, το επικείμενο μπαράζ συνδέεται και με τη λήξη της θητείας των Οικονομικών Εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη τον Απρίλιο, χωρίς η κυβέρνηση να έχει αποφασίσει ακόμη αν θα ανανεώσει τη θητεία τους ή θα τους αντικαταστήσει, μετακινώντας τους σε άλλες θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου