Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Α.Υ. Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο ετήσιος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας, την 02-02-2013 σε κέντρο διασκεδάσεως της Κατερίνης. 

Τα μέλη της ένωσης παραβρέθηκαν στην εκδήλωση συνοδευόμενοι από τις οικογένειές τους και τους φίλους τους και όλοι μαζί διασκέδασαν ξεφεύγοντας λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ.ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος, ο Γ.Α.Δ.Π.Κ.Μ. Υποστράτηγος κ.ΜΑΡΑΠΙΔΗΣ Παρασκευάς, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας κ. ΜΑΝΤΖΟΥΚΑΣ Αθανάσιος, ο πρόεδρος Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Πιερίας, ο πρόεδρος του τοπικού τμήματος Ι.Ρ.Α., ο Βουλευτής Πιερίας κ.ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτριος, η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας κ.ΜΑΥΡΙΔΟΥ Σοφία, ο Δήμαρχος Κατερίνης κ.ΧΙΟΝΙΔΗΣ Σάββας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ.ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Ηλίας, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης κ.ΦΑΡΜΑΚΗΣ Αστέριος και ο πρόεδρος του σωματείου Δημοτικών Υπαλλήλων κ. ΚΟΠΑΤΣΙΑΡΗΣ Χρήστος.

Κατά τα τη διάρκεια της βραδιάς η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας βράβευσε τα παιδιά των μελών της που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι της χώρας, καθώς και σε αυτά που διακρίθηκαν σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου