Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ~ Ε.Ο.Σ. ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

Μετά την έκτακτη συνέλευση του Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του συλλόγου στις 6/2/13, κρίθηκε αναγκαία η δημοσιοποίηση των θέσεών μας τις οποίες έχουμε από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε ως συμβούλιο.

Τις τελευταίες μέρες και λίγο πριν την πραγματοποίηση της εκδρομής στο Bansko έφτασε στα αυτιά μας μια γενικότερη παραφιλολογία και παραπληροφόρηση σχετικά με την δράση του συλλόγου. Για τους νοσταλγούς λοιπόν ενός συλλόγου ο οποίος θα λειτουργεί όπως τους βολεύει και δεν χάνουν ευκαιρία να κριτικάρουν την δράση μας, έχουμε να απαντήσουμε τα εξής:

Αποτελείτε την μειοψηφία -κάποιοι ούτε καν μέλη του συλλόγου- που ενοχλείστε επειδή ο σύλλογος παίρνει τις αποφάσεις με βάση το δίκαιο και το τι είναι πραγματικά καλύτερο για αυτόν. Φυσικά δεν μας κάνει εντύπωση που κάποιοι "ξινίζουν" μιας και έχουν μάθει να δρουν διαφορετικά.

Στις τελευταίες εκλογές και στα πρόθυρα διάλυσης ενός συλλόγου με ιστορία, αναλάβαμε την προσπάθεια αναγέννησης του με το νέο συμβούλιο να αποτελείται κατ' εξοχήν από νέους ανθρώπους. Μακρυά από κλίκες, σκοπιμότητες και προσωπικά συμφέροντα, σε μια περίοδο που οι "παχυλές" εποχές αποτελούν παρελθόν, κάνουμε ότι καλύτερο με γνώμονα την αγάπη μας για την φύση και τα βουνά.

Έτσι λοιπόν οποιοσδήποτε μας κατηγορεί "από τα έξω" με σκοπό την αλλοίωση της εικόνας του συλλόγου, τον καλούμε να συμμετέχει στις ανοιχτές διαδικασίες και συνελεύσεις παρά να περιαυτολογεί ικανοποιώντας το εγώ του σε τοπικά πηγαδάκια.

Ως τώρα, αφιερώσαμε χρόνο για όλα αυτά που είχαν μείνει πίσω ώστε ο σύλλογος να μπορεί να είναι ξανά λειτουργικός. Με σκοπό να ανεβάσουμε και άλλο το σύλλογο δεν θα σταματήσουμε να καλούμε τα μέλη και τους φίλους να δείξουν την στήριξή τους. Πέρα από την δράση μας, η οποία ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου καθώς και σε άλλα sites, κάθε Παρασκευή δίνουμε ραντεβού στο γραφείο του συλλόγου από τις 17:30 και μετά. Όλα τα θέματα συζητούνται και αποφασίζονται ανοιχτά με κάθε μέλος να έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Κλείνοντας, για αυτούς που έχουν παρανοήσει την συμμετοχή τους σε έναν σύλλογο, συμμετέχουμε για να να προσφέρουμε και όχι για να πάρουμε..

Το Δ.Σ. του συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου