Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Απαντήσεις για την "ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗΣ" του κ. Γ. Βλάχου & της κ. Ελ. Τσιφοδήμου

Κύριε Βλάχο,
Κυρία Τσιφοδήμου,

ως Διαχειριστής του ιστοτόπου - blog και επειδή έχετε εμπλέξει το όνομά μου στην επιστολή που έχετε αποστείλει στα ΜΜΕ οφείλω να επισημάνω τα εξής:

1. Ως Διαχειριστής του dionolympos blogspot φέρω ακέραια την ευθύνη για ότι δημοσιεύεται στον ιστότοπο "ΝΕΑ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ"
2. Ελέγχω πάντα το τί μου αποστέλλουν, το τί δημοσιεύω ή αναδημοσιεύω καθώς και τα σχόλια των επώνυμων ή ανώνυμων αναγνωστών - σχολιαστών μου.
3. Σας δηλώνω και παράλληλα σας προκαλώ να μου απαντήσετε ποιό κείμενο ή άρθρο ή λέξη εμπίπτει στα περί "αδικήματος του άρθρου 363 του Π.Κ. (συκοφαντική δυσφήμηση) ή, τουλάχιστον, του άρθρου 362 του Π.Κ. (απλή δυσφήμηση)" στα οποία και ανεφέρεστε. Εκτός και αν το αναρωτιέται κάποιος είναι μεμπτό ή μηνύσιμο.
4. Είναι τουλάχιστον ουτοπικό να διαμαρτύρεστε στο dionolympos blogspot για τις ανώνυμες δημοσιεύσεις κάποιων που ουσιαστικά αποτελούν παράγωγα των επώνυμων δηλώσεων των κ.κ. Δημόπουλου, Λάππα, Κουρίτα, Παπαχρήστου, Κωφού, Μακρίδη, Λέινα κ.α. καθώς και της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Πιερίας

Κύριε Βλάχο,
Κυρία Τσιφοδήμου,

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ ΕΝΤΟΝΩΣ, σας καλώ να εκδώσετε ανακοίνωση όσον αφορά το dionolympos blogspot.
Σε αντίθετη περίπτωση δηλώνω πως θα προασπίσω με κάθε νόμιμο τρόπο τα συμφέροντα και δικαιώματα τόσο του dionolympos blogspot όσο και τα προσωπικά μου.

Με τιμή,
Παπαζαχαρίας Ζαχ. Ιωάννης
Διαχειριστής του dionolympos blogspot

2 σχόλια:

  1. Ξεχασες να προσθεσεις οτι τουλάχιστον το δικό σου blog είναι γνωστό σε ποιον ανήκει, ποιος το διαχειρίζεται. Ενώ οι απειλούντες με μηνύσεις διάλεξαν να δημοσιευσουν την επιστολή του δικηγόρου τους σε ενα blog που ακόμα δεν γνωρίζουμε σε ποιον ανήκει και ποιος το διαχειρίζεται. Η φιλοσοφία και η νομοθεσία για τα blogs δεν δίνουν σε καμια περίπτωση περιθώρια για τέτοιες ..ανωνυμίες, όταν τα blogs λειτουργούν ως μέσα ενημέρωσης (επικοινωνίας) και όχι ως χώροι δημοσίευσης προσωπικών απόψεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή