Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

«Άντε ΜΠΡΑΒΟ ρε Δημόπουλε, ΜΑΓΚΑ!»

Σήμερα θα είμαι όσο πιο σύντομος και περιεκτικός μπορώ. Άλλωστε η μέρα δεν ανήκει σε εμένα παρά μόνο στον πρωταγωνιστή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, στον ΜΑΓΚΑ Κωντσαντίνο Δημόπουλο.

Αυτό ήταν κυρίες και κύριοι.

Η σημερινή παρουσία του Κωνσταντίνου Δημόπουλου απέναντι στο ύφος και στην πολιτική αλητεία του πρώην δημάρχου Δίου – Ολύμπου, ήταν απλά εκπληκτική.

Παραθέτω αυτούσιο τον διάλογο που άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά.
  • Πρ. Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου: «Ευτυχώς δεν σας έχω δικηγόρο, δεν ξέρω αν δικηγορείτε…»
  • Κωντσαντίνος Δημόπουλος: «Ευτυχώς, σε λίγο καιρό, δεν θα σας έχουμε δήμαρχο»

9 λέξεις, «βάλσαμο» στην πληγωμένη Νεοδημοκρατική ψυχή μας!

Απάντηση στην πολιτική αλητεία, στα «θελω μας», στην καρδιά μας, στα παπαγαλάκια και σε αυτούς που τους εξέλεξαν την β’ Κυριακή. 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στα εμετικά πολιτικά απόβλητα περασμένων δεκαετιών, που νομίζουν ακόμα πως ασκούν εξουσία, είτε υβρίζοντας με τον χείριστο τρόπο αγωνιστές της παράταξης, είτε βγάζοντας – με το μυαλό τους – για ακόμη μία φορά τον ίδιο Λιτοχωρίτη Δήμαρχο. Λες κι ο Αναγνώστου ήταν Τζαμαϊκανός.

Εμένα – να ήξερες και πόσους άλλους – παρά τις αρχικές μου ενστάσεις, σήμερα με κέρδισες. Σήμερα έδωσες την απάντηση στο «Ζητείται ΗΓΕΤΗΣ». 

Σήμερα για εμένα – να ήξερες και για πόσους άλλους, είσαι ο ΗΓΕΤΗΣ που αναζητούσα!

Σήμερα το "είναι" μας έγινε λόγος, μέσα σε 9 (εννέα) μόνο λέξεις.  Σήμερα Παπαθανάση – ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ – μετά από 20 και βάλε χρόνια πολιτικής ηγεμονίας σε αυτή την αίθουσα, βρέθηκε κάποιος να σε βάλει στην θέση σου. Σήμερα 31/03, βρήκες – ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ – τον «δάσκαλο» σου. Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και ο Αθανάσιος Στύλος και σε αποτελείωσε. Επιτέλους μέσα σε αυτή την αίθουσα ακούστηκε το όνομα του αείμνηστου, Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Το «ευτυχώς δεν θα σε έχουμε δήμαρχο» ακούστηκε ως τον ουρανό! Να αγαλιάσουν οι ψυχές των αγωνιστών της παράταξης που δεν είναι πια κοντά μας. 

Γιατί αυτή η παράταξη και ιστορία έχει και παρων και μέλλον και τους νεκρούς της, τους τιμά και τους σέβεται για την προσφορά τους! Δεν κάνει σαν κάποιους άλλους.

Μπράβο Κωνσταντίνε Δημόπουλε – απόψε με συγκίνησες -  η παράταξη σε ευγνωμονεί. 

Συνέχισε την πορεία προς την κορυφή.

Δεξιός Ψάλτης

44 σχόλια:

  1. SIGA RE MEGALE DEKSIE PSALTI!!!!XALAROSE LIGO!!!KAI MIAS KAI ISOUN OPOS LES MESA STO D.S. POION DIKEKOPSE ME ENTONO TROPO O PROEDROS? ME LIGA LOGIA POION FOVOTAN?? MIPOS AFTON POU ANEDIKSE TO POLITIKO PROVLIMA TIS ARGIAS APO TON SEPTEMVRIO AKOMI OTAN O IGETIS SOU PETOUSE AETO??? POIOS ITAN AYTOS POU STA PROIGOUMENA DIMOTIKA SIMVOULIA KATAKERAVNONE TON PAPATHANASI ME TIS EROTISEIS TOU???MIPOS TO ONOMA AFTOU EINAI NIKOS LAPPAS!!!APO TON SEPTEMVRIO TO FONAZEI OTAN OLOI KANANE TOUMPEKI PSILOKOMENO!!!TORA POU TO VGALANE TA BLOGS KAI THEOREITE IDI SIGOURO KSEPSAROSE KAI O DIMOPOULOS!!!KAI AFTO GIA NA APODIDOUME TA TOU KESAROS TO KESARI!!!! O IGETIS FENETAI APO TIN PROTI STIGMI KAI APO OLES TOU TIS PRAKSEIS KAI OXI APO MIA KOUVENTA MIAS STIGMIS!!!KALIMERA SOU!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον ηγέτη - αγαπητέ ανώνυμε - που θα οδηγήσει την δική μας παράταξη στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Μάλλον δεν έχεις διαβάσει προηγούμενα άρθρα μου και με παρεξηγείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΥΠΟΥΤΣΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΕ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τωρα παιδια φευγει ο Παπαθανασης μονο λιγο υπομονη 3,4,5..8 χρονια.Κατω η χουντα του Παπαθαναση απο το δημο και του Παπαζαχαρια απο τα blos (ημερα 4η)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Den xeroume apo pou eisai, mallon litohoro, dexie psalti, emeis sta legame. To provlima tou Kwsta einai oti den ton gnwrizan sto litohoro, sa na min eftane afto, proeklogika oi "dikoi" tou eixan kanei klima tromokratias me bloggs nikolas xairi ktl. ki aftos den apantouse. exei poly poiotita, idees kai allon politismo. kalos kai o lapas alla periorismenos me ti retsinia oti ypyretousan ton papathanasi ki afto tha to ktypisoun poly kai den einai psemmata. kalytera na psaxoun allou na min exei sxesi me papathanasi giati se ligo kairo oti exei sxesei m' afton tha einai kynhghmeno!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΡΩΤΑΝΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ!!ΠΟΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ Ο ΛΑΠΠΑΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ???ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΑΝ (ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ) ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ!!ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΕΠΑΙΡΝΕ 60% ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕ ΔΙΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2000 ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΟ ΠΡΑΓΑΜΑΤΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ!!ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΗ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ!!!ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕΤΑ.Ο ΛΑΠΠΑΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 30 ΕΤΩΝ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΤΑ 20???Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΗΠΩΣ???ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ!!!ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΚΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΕΠΑΙΡΝΕ 60%??ΣΚΕΨΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΚΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ!!!! ΟΜΩΣ Ο ΛΑΠΠΑΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ!!!ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ!!ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ????ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ!!ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ Ο ΛΑΠΠΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ!!!ΝΙΚΟ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!ΠΡΟΧΩΡΑ!!!! "Ο ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεξιέ Ψάλτη, μας έχεις χαρίσει ωραία κείμενα αλλά αυτό το τελευταίο ρε φίλε, ούτε ο Δημόπουλος για τον εαυτό του δεν το έγραφε!
    Παρόλα αυτά βλέπεις τα πράματα από μια σκοπιά ωραία.
    Είσαι και ρομαντικός, είσαι και ωμός.
    Αλλά πάνω από όλα είσαι Νέα Δημοκρατία. Δεν ξέρω αν τελικά τον Δημόπουλο τον ψήφισες την πρώτη Κυριακή, ξέρω όμως πως δεν το ξέρεις καλά.
    Έχει ωραία κουλτούρα ο Κώστας και είναι Νέα Δημοκρατία, πεντακάθαρος.
    Παρόλο που το τελευταίο σου κείμενο το βρίσκω "τραβηγμένο" και ιδιαίτερα συναισθηματικό, ήθελα να επισημάνω δύο μεγάλες αλήθειες που είπες!
    1. Επιτέλους βρέθηκε ένας άνθρωπος να βάλει τον Παπαθανασίου στην θέση του. Με τον τρόπο που του έπρεπε
    2. Επιτέλους ένας Νεοδημοκράτης ανέφερε το όνομα του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή, μέσα στην αίθουσα του Δ.Σ. στο Λιτόχωρο.
    Αυτά είναι που μετράνε!
    Μπράβο, Θανάση Στύλο. Αυτοί είναι Νεοδημοκράτες Πέτρο Κιάφα, Θανάση Τσιφοδήμε κλπ κλπ κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΓΚΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ "ΔΙΚΟΙ" ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΔΙΚΟΙ" ΤΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΤΑΣΞΥ ΣΑΣ! ΤΟΝ ΛΑΠΠΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΜΠΛΕΚΕΤΕ; ΟΚ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΡΑΔΕΞΙΟΙ ΑΝΑΝΤΑΜ ΠΑΠΑΝΤΑΜ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΠΡΟΔΟΤΗ", ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΤΕ, ΣΤΥΛΟ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ! ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΤΡΕΛΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΘΕΙ Ο ΛΑΠΠΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΘΕΝ ΕΧΕΙ ΡΕΤΣΙΝΙΑ "ΥΠΗΡΕΤΗ" ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΑ ΛΕΣ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ - ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ "ΔΙΚΟΙ" ΣΑΣ - ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ! Ο ΛΑΠΠΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΓΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΟΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ "ΣΤΡΑΤΙΑ" ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ! ΕΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ - ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΜΠΑΣ ΚΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ! ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. nai alla o lappas phre me oloklhro xrisma mono 14%, ton efage o papathanasis kai i kourita sto litohoro kai oli i oikogeneia akolouthouse papathanasiou.
    otan o papathanasiou me ton pappou lapa epairne 60% ton stirize kai o kakkalos, afto einai xeirotero pou les. anorthodoxa kerdize panta patouse se ptwmata.
    m aftous pigaine to lappeiko
    to paidi den mporei exei parelthon as kanei pisw na bei allos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ Σ΄ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΛΩΣ Η΄ΚΑΚΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΒΕΙ,ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΄ΧΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ΄΄ΚΟΤΕΣ΄΄, ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΧΑΝΟΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΟΥΝ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΄΄ΚΟΤΕΣ΄΄,ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ... ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΜΕΝΟ ΧΕΙΡΟΠΟΔΟΡΑ, ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΝΟΟΥΝ, ΜΕΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ, ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΩΡΑ....Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλως η κακως ο Λαππας πηρε το 14% γιατι ενω ειχε το χρισμα το ΠΑΣΟΚ τον πουλησε και ακομη τον πουλαει. Που ειναι οι διαγραφες των ανταρτων; Γιατι εγιναν σε ολη την Ελλαδα και εδω τιποτα; Δεν εχουν ευθυνη Μαλτζαρης, Λαμογιαννη και ο γραμματεας μας Καρτσιωτης; Ξεκινησε με αδειε τσεπες, με χαμηλη δημοτικοτητα και αναγνωρησιμοτητα, με χρισμα στις 2 Σεπτεμβριου, ο Λάππας, οταν Παπαθανασιου συνεπικουρουμενος απο Βουλευτες Πιεριας ειχε ηδη πεισει κοσμο πως το ΠΑΣΟΚ δεν προκειτε να δωσει χρισμα. Ο Λαππας εσπασε αυγα με ενα κομματικο κατεστημενο εντος και εκτος λιτοχωρου που κανενας τοπικος πολιτικος την τελευταια 25ετια δεν τολμισε να τα βαλει. Τελικα ο Λαππας απο το ΠΑΣΟΚ πηρε την ταμπελα ενω ο Παπαθανασης την στηριξη της τοπικης "τρόικας" Αμοιριδης - Μιχου - Παπαχρηστου. Αυτα ας μην τα ξεχναν μερικοι, ειδικα οσοι και οσες ειναι ΠΑΣΟΚ και το παιζαν ΛΑΠΠΙΚΟΙ πιστευοντας πως ο Νικος ειναι μεταβατικη κατασταση και (τωρα που διαφενετε πως ο Παπαθανασιου μαλλον θα αποσυρθει, ισως και κακην - κακως) θελουν να δηλωσουν παρον στη διεκδικηση του δημου (μια και ως τωρα δεν το εκαναν γιατι ετρεμαν και τη σκια του Γιωργου Παπαθανασιου) και τις τελευταιες δυο μερες με σχολια στο blog πανε να κανουν κλιμα. Το τραγικο με αυτους ειναι πως προεκλογικα αντιμαχωνταν τους "Παπαθανασιακους" οταν ελεγαν τα ιδια με αρκετα ισχυρα επιχειρηματα. Παντως μην βιαζεστε μην θεωρητε πως ο Παπαθανασιου δεν θα ξαναδιεκδικησει το δημο ως ανεξαρτητος και τοτε θα περιμενετε εναν "ΛΑΠΠΑ" να περισωσει την χαμενη αξιοπρεπια του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα! Ήθελα από το μεσημέρι να παρέμβω, αλλά ορισμένοι φίλοι με κάλυπταν και γι'αυτό το ακύρωνα. Επειδή βλέπω ότι συνεχίζουν οι υστερόβουλες μπαρουφολογίες από ορισμένους (που δεν είμαι και τόσο σίγουρος αν είναι δεξιοί ή ψευτοπασόκοι που άλλα περίμεναν και άλλα τους προέκυψαν χαλώντας τους τα σχέδια) αποφάσισα τελικά να γράψω μερικές αράδες για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους!
    Πρώτα ας δούμε τα όσα λες εσύ φιλαράκο (ή φιλενάδα;) με τα greeklish. Σε έπιασε ξαφνικά ο πόνος να υποδείξεις έμμεσα στο ΠΑΣΟΚ την υποτιθέμενη "retsinia oti ypyretousan ton papathanasi" ο Λάππας και η οικογένειά του " ki afto tha to ktypisoun poly kai den einai psemmata".Βέβαια θέλει η που-να να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει γιατί εσύ ή κάποιος άλλος με greeklish αποδεικνύετε λίγο αργότερα τον ευσεβή (ή μάλλον ασεβή) σας πόθο: “to paidi den mporei exei parelthon as kanei pisw NA BEI ALLOS!!”.Τι λες ρε μεγάλε\η σοβαρά; Μήπως να σας στρώσουμε και το χαλί να μπείτε στον Δήμο; Για τους δήθεν «υπηρέτες» του Παπαθανάση έχεις ήδη λάβει απάντηση και δε μπαίνω στον κόπο να απαντήσω κι εγώ! Το ίδιο και για το θέμα της στήριξης από το «lappeiko» του Παπαθανάση που σημειωτέον στήριζαν, όπως όφειλαν ως κομματικοί, το επίσημο χρίσμα του ΠΑΣΟΚ τότε, κάτι για το οποίο η τωρινή στάση του Παπαθανάση δείχνει την αχαριστία και τον αμοραλισμό του ανδρός!Σχετικά τώρα με το «παρελθόν» που αναφέρεις, ο Νίκος ο Λάππας είναι πολύ νέος για να έχει παρελθόν κι επειδή μάλλον το πας στο οικογενειακό παρελθόν, εδώ είναι που…ψώνισες από σβέρκο κρίνοντας ίσως εξ ιδίων τα αλλότρια. Μάθε λοιπόν ότι στο Λιτόχωρο και οι πέτρες ξέρουν το ήθος, την εντιμότητα και τη συνεχή και άδολη ενασχόληση του πατέρα του, αείμνηστου Θανάση Λάππα με τα κοινά. Γι’ αυτό και εκατοντάδες κόσμου στο HOTEL POSEIDON δάκρυσαν μαζί με το Νίκο, όταν αναφέρθηκε στις αρχές και τις αξίες με τις οποίες γαλουχήθηκε και τις οποίες υποσχέθηκε πάντα να υπηρετεί!
    Τώρα το απαξιωτικό σου σχόλιο “to paidi den mporei” είναι ακριβώς το ίδιο που έκανε για τον Γιώργο Παπανδρέου ο επίτιμος αρχιγκαντέμης της παράταξής σας. Αποτέλεσμα; Μετά από λίγους μήνες ο Γιώργος έγινε πρωθυπουργός! Οπότε σε ευχαριστούμε για το σχόλιο σου γιατί έτσι θα καμαρώσουμε κι εμείς (ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ξέχωρα από κόμματα) τον Νίκο δήμαρχο σε 3 χρόνια ή ίσως και νωρίτερα για να θυμηθώ κι αυτά που έγραφε παλιότερα ο Δεξιός Ψάλτης.
    Κι έρχομαι σε σένα φίλε Δεξιέ Ψάλτη και δεν κρατιέμαι να μην πω με μία δόση χιούμορ ότι σε είχα «μυριστεί» απ’ την αρχή. Ας θυμηθούμε τι σου έγραφα τότε:
    «Πάντως αν και κατά βάθος δε θες το Δημόπουλο, φαίνεται ότι μάλλον τον θεωρείς αναγκαίο κακό...Προσπαθείς να τα "χώσεις" στους Τσιφοδήμο, Λάππα και έτσι έμμεσα προκρίνεις λύση Δημόπουλου παρά τις παρατηρήσεις που του κάνεις». Βέβαια για να αποφύγω κάθεπαρεξήγηση θεωρώ πως δεν είχες «κρυφό σχέδιο» και πως μάλλον υποσυνείδητα έρρεπες προς την επιλογή Δημόπουλου από τότε. Όπως και να’ χει καταλαβαίνω πως είμαστε δύο άνθρωποι που θέλουμε το καλύτερο για τις παρατάξεις μας και ξεχωρίζω τις δικές σου απόψεις που έχουν κάποια επιχειρήματα από τις κουτοπόνηρες μπαρουφολογίες στις οποίες αναφέρθηκα παραπάνω.
    Κλείνω προσθέτοντας ότι εάν ο Νίκος Λάππας ήταν «υπηρέτης» οποιουδήποτε «φεουδάρχη» θα είχε σκύψει το κεφάλι όπως έκαναν κάποιοι άλλοι ή θα ενέδιδε στο πλάνο και πολλά υποσχόμενο τραγούδι των σειρήνων ήδη από το καλοκαίρι. Δεν το έκανε όμως! Μαθαίνω προς μεγάλη μου χαρά και ικανοποίηση πως ούτε και τώρα ενδίδει σε νέες υποσχέσεις των σειρήνων! Αυτό που επίσης με ικανοποιεί είναι ότι ο Νίκος έχει μία μεγάλη πια διεισδυτικότητα και σε άλλους χώρους και αυτό δεν είναι τυχαίο!
    Αυτά προς το παρόν, πάω για ξεκούραση γιατί είμαι και κάποιας ηλικίας και το παλεύω τσούκου – τσούκου καναδυό ώρες το κείμενο.

    Αριστερός Ψάλτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλα ο Λαππας ας βγει στο χαϊρι να τον μαθει κακι κανενας και μετα γινεται καιι δημαρχος .ανυπαρκτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΛΑΠΠΑΣ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ - ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ) ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΤΣΑΚΑΛΟΠΑΡΕΑ ΝΑ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ. ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΙΡΙ ΒΓΑΙΝΕΙ (ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΕΡΟΜΠΑΜΠΑΛΗ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΣΑΝ ΑΠΛΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΝΕΟΛΑΙΙΣΤΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΟΛΛΗΜΕΝΕ!). ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΟΠΕΣ...ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ! ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΛΑΠΠΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΡΥΨΩΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ "ΥΠΑΡΚΤΕ" ΞΕΦΤΙΛΑ; ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ, Ε ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ!! ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΑΠΠΑ, ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ;
    ΝΕΡΟΜΥΛΟ ΤΟ ΛΕΝΕ

    ΚΑΤΩ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΕΣ...
    ΜΑΣ ΡΟΥΦΗΞΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι μπρουρδολόγοι θαμώνες των καφενείων ξαναχτηπούν! Αυτοί που 20 χρόνια πολιτεύονταν με κύριο προσόν τα ενσημά της αναγνωρισημότητας στον Τροϊρη, στον Κουτσιμανή, τον Φιλώτα και τον Άδωνη, που θεωρούσαν το "χαΐρι" το κέντρο του σύμπαντος,"που μοναχοί τους χόρευαν και μοναχοι τους πήδαγαν" και που διοίκησαν με παρόμοια κριτήρια για χρόνια το Δήμο Λιτοχώρου (για αυτο και το Λιτόχωρο είναι το μόνο στάσιμο μέρος αναπτυξιακά και αισθητικά στη Νότιο Πιερία εδώ και πολλά χρόνια,που κανένας νέος δεν κάθετε στο χωριό πιά -ας δουν που είναι τα παιδιά τους) δεν βάζουν μυαλό ή τα έχουν χαμένα! Βέβαια υπάρχει εξήγηση: ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ ΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ!
    Μαλλί κοντεύουν να βγάλουν από τον καημό τους κάτι γερο - παπαθανασο - παπαγάλοι της πλατείας με τις τελευταιες εξελιξεις...
    Συνεχίστε κύριοι, όσο ακόμα σας πέρνει, γιατι πραγματικά πλέον δεν θα σας πέρνει για πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν ήταν δωράκι του Παπαθανασίου πως και το διατήρησαν και επι Τσιφοδήμου; Τόσο πολύ χουβαρντάδες δημάρχους έχετε στο Λιτόχωρο; Κρίμα που δεν το ξέραμε και εμείς οι Λεπτοκαρύτες να μεταδημοτεύσουμε, γιατί εδώ κοιτάμε να κάνουμε κάτι με τα μαγαζία μας.
    Παντως εδώ και προ 4ετίας παραμονές των τότε εκλογών στη Νομαρχία για άλλα παραλιακά Πλακιώτικα δώρα Παπαθανασίου και αντίδωρα επαγγελματιών έλεγαν κάποιοι αλλά και ο επόμενος ο "Δήμαρχος τους" και ο "Νομάρχης τους" όπως τον έλεγαν δεν εκανε τίποτα. Τελικά στο Λιτόχωρο και με τους Λιτοχωρίτες δεν βγάζει κανείς άκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μερικοί εδώ μέσα εκμεταλεύεστε το γεγονός ότι γράφετε ανώνυμα. Παρόλα αυτά καλά θα ήταν να μην θίγεται θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με επιχειρήσεις.
    Να πηγαίνατε και να τον "χτυπούσατε" τον Νερόμυλο, χουβαρντάδες.
    Δεν μπαίνω στην διαδικασία να τα σβήσω εκτός αν το ζητήσει ο Λάππας διότι θίγεται προσωπικά από τα δημοσιεύματα.
    Τα αφήνω τα συγκεκριμένα - εκτός θέματος σχόλια - διότι δεν είναι υβριστικά.
    Όπως αφήνω και τους μπουρδολόγους που με χυδαίο τρόπο επιτίθενται και σε εμένα.

    2 τελευταίες παρατηρήσεις:
    1. Είναι ξεκάθαρο πως η "γραμμή" πλέον λέει: "Χτυπήστε τον Λ, τον Δ, τον Π, τον όποιον μιλάει γιατί ποιά είναι αυτά τα παιδάκια που έχουν και άποψη; Τι να μας πουν από την ζωή τους και άλλα τέτοια συγκηνητικά"
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ, ΤΟ ΠΑΧΝΙΔΙ ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ. ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΒΗΜΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ. ΕΠΙΠΕΔΟΥ Η ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ

    2. Ποτέ δεν περίμενα ότι το άρθρο του Δεξιού Ψάλτη θα εξελίσοταν σε ενδοπασοκική κόντρα.

    ΤΕΛΟΣ, ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
    Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, δεν ήθελα να κουράσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟΜΥΛΟ

    ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ
    ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ
    ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΜΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ
    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΛΛΗΛΟΔΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΔΙΑΓΚΩΝΙΣΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κοίτα να δεις που δε μ' αφήνουν να αγιάσω! Δεν περίμενα να επιστρέψω τόσο νωρίς με κείμενο.
    Μία - δύο μικρές παρατηρήσεις μόνο και μετά θα αφήσω αυτό το γαιτανάκι της μπαρουφολογίας να ξετυλιχθεί όσο του έχει απομείνει ακόμη να ξετυλίγεται, δηλαδή ελάχιστα.
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κ. διαχειριστά ότι σε μεγάλο βαθμό η κόντρα είναι μάλλον ενδοπασοκική, ανάμεσα σε εκείνους που "δηλώνουν" ΠΑΣΟΚ κατά το δοκούν και τη βολή τους από τη μια μεριά και σε αυτούς που είναι σταθερά ΠΑΣΟΚ και παραμένουν στις θέσεις τους να φυλάνε Θερμοπύλες από την άλλη, ακόμη κι όταν το ίδιο το ΠΑΣΟΚ τους πληγώνει.
    Κυρίες και κύριοι μπαρουφολόγοι είτε είστε δεξιοί, είτε είστε (οι περισσότεροι είμαι σίγουρος) ψευτοπασόκοι που σας "χάλασε τη σούπα" ο Νίκος ο Λάππας και τα αγνά στελέχη που τάχθηκαν και τάσσονται στο πλευρό του, συνεχίστε. Συνεχίστε όσο ελάχιστο σας έμεινε ακόμη να χύνετε χολή και δηλητήριο. Είναι το μόνο που σας απέμεινε πια! Όσο πιο γρήγορα το ξεβράσετε, τόσο πιο γρήγορα θα ξεμπερδέψουμε μαζί σας! Η όλη στάση σας είναι μια ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΣΑΣ! Σε όλους τους τομείς! Με κάλυψε πλήρως το κείμενο του διαχειριστή, τόσο για τις φαιδρότητες περί Νερόμυλου, όσο και για την "γραμμή" που επιχειρείτε να περάσετε.
    Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε! Για όλους σας...!
    Όπως έλεγε και ο αείμνηστος ηγέτης Ανδρέας Παπανδρέου το "χρονοντούλαπο της Ιστορίας" σας περιμένει! Η πόρτα του άνοιξε για σας και σύντομα θα είστε όλοι μέσα. Μην ανησυχείτε, έχει αρκετό χώρο για όλους σας!
    Και νά' σαστε σίγουροι ότι με αυτά που κάνετε η πόρτα θα μείνει κλειστή!!
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ελπίζω να μην έχετε κλειστοφοβία!

    Αριστερός Ψάλτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΗΜΟΠΟΥΛΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΓΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΟΤΕΡΟ ΟΜΟΙΔΕΑΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΠΑΡΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΕ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΟΜΩΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. EPITELOYS PESTA XRUSOSTOME.......... ELEOS ME TOUS ASXETOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΗΣ!!!!!!!!!!!!
    ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ. ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ, ΕΚΕΙ ΣΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. telika o deksios psaltis einai o pio original neodimokratis tis periferias kentrikis makedonias, zei mes ton palmo tis parataksis, ta vlepei olla galana, to kinito tou xtypaei me to sinthima ''oli i ellada einai mple'', telos stinei kai enan horo me ta tragoudia tis N.D. kathe proi kai meta ksekinaei ti mera tou!!! kalo; esti more na ksefigoume ligo, horis pareksigisi deksie psalti, kai go mazi sou eimai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. lappa prosexe ton dioikhth......soy prionizei thn ypopsifiothta thn epomenh fora.Kai an nomizeis oti tha pareis 3ana xrisma eisai gelasmenos.Prosexe poious empisteuese!o Farmakis einai ponhros.(Stergios)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Mexri stigmis fenete oti o Dimipoylos den exei sxesei me tin aytodioikisi. Elpizw na veltiwthei me to xrono. To deytero einai oti den exei xrono na asxolithei me ta themata provlimata toy Dimoy logo Athinas kai edw elpizw ta pragmata na allajoyn sto ameso mellon.
    protasi. Afiste ta megalos magkas kai ta sxetika , oxi vrisies s osoys anhkoyn stin dejia pteriga giati mono enomenoi tha mporesoyme na paroyme to dimo tin epomeni fora

    Enas aplos psiforos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Συνδυασμός «Ολύμπια Γη » Δημοτικοί σύμβουλοι

    Κώστας : ερωτηματικό , θα δούμε ……
    Σάκης Κ . προσπαθεί αλλά είναι τοπικής εμβέλειας .
    Σάκης Μπ. Ανύπαρκτος αλλά και πολύ νέος ……..
    Γιώργος . αδιάβαστος , πρόχειρος , περιμένουμε………
    Γιώργος Ζ . άλαλος , έμπειρος στην ζωή νέος στο ΔΣ

    Περιμένουμε περισσότερα από εσάς ………….

    Ψηφοφόρος σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. oi perissoteroi, oxi oloi theloun na fygei o hontros na ksekatharisei to topio kai na arhisei na ginetai i douleia tous, mipos kai doun kamia aspri mera, giati oso ifistatai o hontroulis den kineitai fyllo, edo einai pou kollaei to eksis: o thanatos sou i zoi mou, katalavenete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρε φίλε 1.06, ξεκόλλα με το ότι ο Δημόπουλος μενει Αθήνα. Ξέρει άλλα κόλπα και φερνει αλλον αερα και ιδέες, πονάει τον τόπο και δε συγκρίνεται με το επιπεδο του με κανεναν απο αυτους που μενουν εδω. Αυτό ειναι το πλεονεκτιμα του. οι αλλοι γινονται κωτουλες του παπαθανασι ευκολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. re file 4.03 prospathise na katalaveis oti kathimerina sto dimo yparxoyn draseis , ekdiloseis , oi dimotes theloyn tin antipoliteysi konta toys , na syzitisoyn ta provlimata toys .Ayta den ginontai me mail. episis h omada me toys eklegmenoys kai mh tha prepei na vriskete , na xarasei tin grami tis antipoliteyshs , kai na kanei antipoliteysi dimioyrgiki kai oxi entiposewn . emena den me endiaferei an toy tin eipe toy papa... emena me endiaferei o kathimerinos elegxos , h paroysia sto dimarxio gia enhmerwsh twn thematwn kai stin synexeis enimerosi twn symvoylwn ayta den mporei na ginoyn apo tin ATHINA ,prepei na to katalavoyme oloi kai kyrios aytos poy einai epikefalis ......... An ayto den einai efikto as orisei kapoion allon apo ton syndiasmo na ta kanei px saki h Giorgo .....oi kai toys dyo katalaves.....

    Enas aplos psifoforos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. TOSO MEGALOS MAGKAS POY GIA PROTI FORA EXOYME TO GEGONOS NA FEYGOYN OI YPOPSIFIOI SYMFOYLOI ME TON ANTIPALO KAI NA TON STELNOYN GIA KAFE STO KOLONAKI APO TIN MIA MERIA KAI APO TIN ALLI NA TON EJEFTELIZOYN STIN TV . OXI ALLI MAGIA FTANEI . STON ANATOLIKO ALLI MAGIA TIN DEYTERI KYRIAKI SE ORISMENA DIAMERISMATA PHRE TA MISA APO TIN PRWTI NA TON XEROMASTE TETOION MAGA ME TIS POLES YPOSXESEIS KAI TA PSEMATA..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τέλος στις οικογένειες και στους πρωτότοκους δεν περπατάνε στον ΝΟΤΟ.........Ας βρούμε κάποιον που έχει βγει από τα "σπλάχνα" της περιοχής , γνωρίζει τα προβλήματα , μένει στον τόπο μας , έχει λόγο και ας ξεκινήσουμε μια καινούργια προσπάθεια. Ο μάγκας ίσως είναι καλός για τα κομματικά δίκτυα για τα αυτοδιοικήθηκα είναι λίγος και το κυριότερο κουβαλάει στις πλάτες του ήδη τρεις αποτυχίες ……… Φαίνετε πως δεν μπορεί να τον δεχθεί ο κόσμος αλλά και οι βουλευτές πρώην και σημερινός και πολλοί άλλοι ( άτομα του συνδυασμού ) ειδικά μετά τις τελευταίες εκλογές . Υπάρχει στα αλήθεια συνδυασμός ? ο ένας κατηγορεί τον άλλον ότι ψήφισε Παπαθανάση , μια φορά που μαζευτήκαν σκοτώθηκαν , πολλοί υπ .σύμβουλοι πλακώθηκαν στο ξύλο ή θέλουν να πλακωθούν γιατί ο ένας έριξε τον άλλον καταλαβαίνετε . Οι πρόεδροι που εκλέχτηκαν με τον συνδυασμό γιατί δεν αξιοποιούνται σωστά ? Με το σημερινή κατάσταση δύσκολα βλέπω να επουλώνετε η πληγή Κώστα - Σάκη . Αφήστε λοιπόν τις Μαγκιές γιατί έχουμε πρόβλημα ομόνοιας και όσο αυτό υπάρχει ο αντίπαλος θα κάνει πάρτι .

    Ι . ΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΗ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΛΕΜΕΝΟ ΒΡΕ μάγκα ΔΗΜΟΠΟΥΛΕ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αλλο Ολύμπια και άλλο Ολυμπία μπουφο 12.07, και ο Δημοπουλος με την Ολύμπια Γη προϋπηρχε απο τα εγκαινια 5 Ιουλιου 2010 τοτε που ο φοβερος Τσιφ ελεγε οτι δε θα κατεβει. δες το λινκ κομπλεξικε

    http://anemo-milos.blogspot.com/2010/07/blog-post_6660.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. kanei lathos o filos 12.07 an kai den exei toso megali shmasia to onoma kai malista poios to eixe prwtos se polla psifodeltia exoyme epanalipseis ayto poy me ekplhsei einai oti den tin antexeis tin kritiki . ayto einai meionektima gia dimosio antra kai oi xaraktirismoi thimizoyn epipedo pezodromioy kalo einai kai pros toys dyo apeythinimai na apofeygontai ayta kai na krataei kai ena epipedo kai to blog

    eyxaristw kathimerinos anagnwstis toy Blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. mallon gia ton papathanasi milas, 6.41, aftos kaiei oti ta xerei ola, to medioum pou eipe oti o psomiadis einai athwos kai oti tha athwothei kai o idios.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. dem pathainei tipota o papathanaseis, den ton pianei tipota

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. γιατι οχι ρε παιδια να μην ειναι και ο Αστεριος Καρτσιωτης υποψηφιος? που ειναι καθαρο παιδι και αφαγοτο? και πιο κοινωνικος απο τον Λαπα?
    για σκεφτειτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Συνδυασμός «Ολύμπια Γη » Δημοτικοί σύμβουλοι

    Κώστας : ερωτηματικό , θα δούμε ……
    Σάκης Κ . προσπαθεί αλλά είναι τοπικής εμβέλειας .
    Σάκης Μπ. Ανύπαρκτος αλλά και πολύ νέος ……..
    Γιώργος . αδιάβαστος , πρόχειρος , περιμένουμε………
    Γιώργος Ζ . άλαλος , έμπειρος στην ζωή νέος στο ΔΣ

    Περιμένουμε περισσότερα από εσάς ………….

    Ψηφοφόρος σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο ΛΑΠΠΑΣ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ - ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ) ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΤΣΑΚΑΛΟΠΑΡΕΑ ΝΑ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ. ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΙΡΙ ΒΓΑΙΝΕΙ (ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΕΡΟΜΠΑΜΠΑΛΗ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΣΑΝ ΑΠΛΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΝΕΟΛΑΙΙΣΤΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΟΛΛΗΜΕΝΕ!). ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΟΠΕΣ...ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ! ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΛΑΠΠΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΡΥΨΩΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ "ΥΠΑΡΚΤΕ" ΞΕΦΤΙΛΑ; ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ, Ε ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ!! ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ Σ΄ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΛΩΣ Η΄ΚΑΚΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΒΕΙ,ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΄ΧΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ΄΄ΚΟΤΕΣ΄΄, ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΧΑΝΟΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΟΥΝ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΄΄ΚΟΤΕΣ΄΄,ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ... ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΜΕΝΟ ΧΕΙΡΟΠΟΔΟΡΑ, ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΝΟΟΥΝ, ΜΕΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ, ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΩΡΑ....Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή