Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Σήμερα η τελετή λήξης του "Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος"

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Νομού Πιερίας καλεί όλα τα μέλη της, τους φίλους της και τις οικογένειές τους να λάβουν μέρος στην εκδήλωση λήξης της περιόδου 2012, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 9. Σεπτεμβρίου 2012, στις 19:30 στο παρατηρητήριο της Πλάκας Λιτοχώρου.

Η συνάντησή μας, που θα έχει χαρακτήρα μιας απλής γιορτής, θα γίνει στο παρατηρητήριο, δίπλα στη θάλασσα.

Θα συναντηθούμε εκεί για να κάνουμε το απογευματινό μας μπάνιο, να παίξουμε στην άμμο με τα παιδιά, να συζητήσουμε και να γνωριστούμε καλύτερα, και στις 19:30, ώρα έναρξης της εκδήλωσης, θα ψήσουμε, ότι θα φέρει ο κάθε ένας μαζί του, ενώ μόλις σκοτεινιάσει θα προβληθεί φωτογραφικό υλικό σε γιγαντοοθόνη.

Στο τέλος, μετά από μια σύντομη ομιλία (απολογισμός της φετινής περιόδου) θα γίνει απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων στα μικρά παιδιά των οικογενειών που συμμετείχαν σε κάποια από τις βάρδιες των τριών παρατηρητηρίων. Επίσης θα διανεμηθούν 200 μπλουζάκια σε μικρούς και μεγάλους με το σήμα της δράσης.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για μια όμορφη βραδιά και σήμερα …πάμε Πλάκα!

Χαιρόμαστε και ανυπομονούμε να τα πούμε από κοντά.

Φιλικά

Για την ομάδα

Οι συντονίστριες και οι συντονιστές

Βρέντζος, Μ. , Γαργαγέτα , Χ. , Γκούντας , Β. , Ηλιάδου , Α. , Καπουράνης , Ν., Κολυβάκη , Α. , Κωτίδης, Γ. , Κωτίδης , Ν. , Μαραντίδης , Δ., Νατσιού , Β., Ουζούνη , Τ., Πατέρα , Β., Πατέρα , Ν., Πιπινά , Γ., Πλιάρη, Σ., Σιάσιου , Γ., Σταυριανίδης , Κ., Τασοπούλου , Μ., Τζομίδης , Κ., Τσιούτσιου , Μ., Τσολακίδης , Η., Χαραλαμπίδου, Α.
--

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου