Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Σεμινάρια για εντοπισμό γκέι παιδιών!

Η κυβέρνηση της Μαλαισίας άρχισε να οργανώνει σεμινάρια με στόχο να βοηθήσει τους δασκάλους και τους γονείς να εντοπίζουν ενδείξεις ομοφυλοφιλίας στα παιδιά, γεγονός που υπογραμμίζει την άνοδο του θρησκευτικού συντηρητισμού στη χώρα αυτή, η πλειονότητα των κατοίκων της οποίας είναι μουσουλμάνοι.

Μέχρι στιγμής το Ίδρυμα Δασκάλων της Μαλαισίας έχει οργανώσει 10 σεμινάρια σ' όλη τη χώρα. Η συμμετοχή στο τελευταίο, την περασμένη Τετάρτη, έφτασε τα 1.500 άτομα, δήλωσε εκπρόσωπος των οργανωτών, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

"Είναι ένα πολυθρησκευτικό και πολυπολιτισμικό γεγονός, στο κάτω-κάτω όλες οι θρησκείες είναι βασικά εναντίον αυτού του τύπου της συμπεριφοράς", δήλωσε ο αξιωματούχος.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είχε ανακοινώσει το Μάρτιο πως εργάζεται για να περιορίσει το "πρόβλημα" της ομοφυλοφιλίας, ιδιαίτερα μεταξύ των μουσουλμάνων που αποτελούν πάνω από το 60% των 29 εκατομμυρίων κατοίκων της Μαλαισίας. Σύμφωνα με έντυπα που διανεμήθηκαν σ' ένα πρόσφατο σεμινάριο, στις ενδείξεις ομοφυλοφιλίας στα αγόρια περιλαμβάνονται οι προτιμήσεις τους στα στενά ρούχα με φωτεινά χρώματα και στις μεγάλες τσάντες, ανέφεραν δημοσιεύματα τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Για τα κορίτσια, οι λεπτομέρειες είναι λιγότερο σαφείς. Τα κορίτσια με λεσβιακές τάσεις δεν συμπαθούν τους άνδρες και τους αρέσει να κάνουν παρέα και να κοιμούνται συντροφιά με γυναίκες, αναφέρεται στα δημοσιεύματα. Η Μαλαισία αποδοκιμάζει το στοματικό και το ομοφυλοφιλικό σεξ θεωρώντας πως αντιβαίνουν στη φυσική τάξη. Βάσει της νομοθεσίας, οι παραβάτες --άνδρες και γυναίκες-- μπορεί να τιμωρηθούν με κάθειρξη ως 20 ετών, με ραβδισμό ή με επιβολή προστίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου