Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ: Τα παραλειπόμενα Νο9

Λάππας, Μόχλα, Κουρίτα: Δεν συμμετείχαν στην εκλογή.
"Πήρε πάνω του" το θέμα της εκλογής του "Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης" ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "ΝΕΑ ΑΡΧΗ - ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ" Νίκος Λάππας από πλευρά αντιπολίτευσης:
 Κατήγγηλε  την προκήρυξη ως μη σύννομη, αφού, όπως είπε από κανένα νόμο δεν προέκυπτε πως έπρεπε να οριστούν ως  προϋποθέσεις τίτλοι σπουδών, αλλά και καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων για τη θέση.
 Για να ενισχύσει τα λεγόμενα του ανέπτυξε μια σειρά από νομικά αλλά και πολιτικά επιχειρήματα, έδωσε στο προεδρείο την προκήρυξη για την ίδια θέση του δήμου Αθηναίων και νομική γνωμάτευση για το θέμα, αναγκάζοντας στο τέλος ακόμη και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Λαλούμη να παραδεχτεί πως όποιος και να εκλεγεί "Συμπαραστάτης" κινδυνεύει με προσφυγή για ακύρωση!
 Τέλος δεν συμμετείχε στην εκλογική διαδίκασια ούτε αυτός αλλά ούτε και η κ. Ε. Μόχλα που πρόσκειται στην παράταξη του, την ώρα που άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ψηφίζαν... μπας και βγάλουν κανά "κοννέ"!
 Στην ψηφοφορία δεν συμμετείχε και η κ. Κατερίνα Κουρίτα, αφού διαφωνούσε κάθετα και με αυτόν τον "Καλλικρατικό" θεσμό.

7 σχόλια:

  1. Ο ΑΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΛΑΠΠΑΣ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ) ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΓΕΡΟΛΥΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!!!ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ??ΔΙΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΥΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΕΙΡΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον Λάππα! Εγώ το είδα από κοντά γιατί έκατσα στο Δηοτικό Συμβούλιο. Αυτοί δεν θέλαν να βγάλουν ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ, έναν απαφτους θέλαν να μην πάει κόντρα στον Παπαθανάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Παπαθανάσης αγρό αγοράζει........Τώρα με ποιόν θα ήταν καλύτερα.... Ο λαός ο κατατρεγμένος πάλι έκανε το θαύμα του!!και τώρα τα λούζεται..........μεγειά μας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι Συμπαραστάτη και κουραφέξαλλα... Δουλεία σε μια εκλεκτή ακόμα ήθελε να δωσει ο Δήμαρχος, αλλά λογάριασε χωρίς τον μπαρμπα - Γιάννη! Και τι δουλεια, ας μας πεις αγαπητό blog πόσα πέρνει ο Συμπαραστάτης; Άκουσα για 2500€ είναι αλήθεια;
    Αλλά και ο μπαρμπα - Γιάννης τώρα κατάλαβε τι εστί βερύκοκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μηπως ο Παπαθανασης δεν ηθελε να βγαλει συμπαραστατη για να γλυτώσει το μισθο?? Αλλα παλι καλα που ειναι και αυτοσ ο τιτανομεγιστος ο Λαππας που τα ξερει ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΠΩΣ ΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ,ΩΧ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ Δ.Σ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ Η ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΕΤΑΕΙ.ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.1 ΧΡΟΝΟΣ ΕΜΕΙΝΕ.ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΗΠΩΣ ΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ,ΩΧ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ Δ.Σ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ Η ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΕΤΑΕΙ.ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.1 ΧΡΟΝΟΣ ΕΜΕΙΝΕ.ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή