Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Άρχισαν τα όργανα...

ο Γρ. Ν.Ε. Γ. Μαλτζάρης
 Πάλι στο προσκήνιο το θέμα διαγραφής μελών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που στήριξαν "αντάρτικα" ψηφοδέλτια στις αυτοδιοίκητικές εκλογές μετά από δηλώσεις του προέδρου της επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Γ. Ανωμερίτη στον ΒΗΜΑ FM 99,5.
ο Γρ. Τ.Ο. Λιτοχώρου Α. Καρτσιώτης
 Ήδη έχει προταθεί η αναστολή της κομματικής ιδιότητας σε 105 μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και έπεται και συνέχεια.
 Για να έρθουμε, λοιπόν και στα δικά μας: Μαλτζάρη και Καρτσιώτη για να σας δούμε πως θα βγάλετε τα κάστανα από την φωτιά...

24 σχόλια:

  1. AYTOΣ Ο ΜΑΛΤΖΑΡΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΒΓΑΛΤΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΛΑ,ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.ΦΟΒΟΥΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ,,ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ,ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΕΝΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΤΕΙΡΗΞΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΛΑΠΠΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΤΣΙΩΤΗ ΤΟΥ ΑΞΕΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ,ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΕ ΤΟΣΟ ΦΑΝΕΡΑ,ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΠΩΤΙΘΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΙΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ.Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΑΤΕΑ ΤΙΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΡΤΣΙΩΤΗ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ.ΜΑΛΤΖΑΡΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ.ΕΑΝ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΣΙΠΑ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντινάκης, Ντινάκης, Ντινάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διώχτε όλους τους βολεμένους που φτάσαν την Ελλάδα σε αυτό το χάλι και να πάνε άφθαρτοι και ιδεολόγοι μπροστά σα τα παιδιά του Λάππα.
    Καιρός ήταν να τους πάρει τα κεφάλια το ΠΑΣΟΚ. Προχώρα Ανωμερίτη ακάθεκτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Μαλτζάρης κάλυψε τόσο καιρό τον Παπαθανασίου και όλους αυτούς γιατί σα Ν.Ε. δεν διέγραψαν κανένα απεναντίας πολλά μέλη της Ν.Ε. στήριξαν τους αποστάτες. Ο Καρτσιώτης έκανε πολλά αλλά ήταν μόνος του και τελικά η Νομαρχιακή δεν υπολόγισε την Τοπική και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ηταν υποψήφιοι με τον Λάππα. Πρεπει να διαγραφεί και αυτή η Νομαρχιακή.Άλλα έχω και μια απορία με τον Παπαχρήστο τι θα κάνουν; Αυτός και αν πούλησε το Κόμμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να γινουμε κόμμα αν αυτοί οι αεριτζιδες δεν εξαφανιστουν. Καρτσιώτη βγες και πέστα. Πάρτε κεφάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Καρτσιώτης έχει κομματική συνείδηση και ότι έκανε σα γραμματέας το έκανε στα πλαίσια της κομματικής νομιμότητας. Και τώρα σίγουρα έτσι θα κάνει! Ας τον μιμιθεί και ο Μαλτζάρης και κάποιοι άλλοι στη Ν.Ε. που τα είχαν καλά προεκλόγικά με όλους ακόμη και με τη Μαυρίδου.
    Ο Καρτσιώτης αξίζει για πιο ψηλά είναι άτομο με ψυχή και πολιτικές ικανότητες. Θα ήταν ότι πρεπει για Γραμματέας Νομαρχιακής μπας και μπει σειρά στο ΠΑΣΟΚ Πιερίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνω με ολα οσα γραφονται για τον Καρτσιωτη αλλα νομιζω πως οτι εκανε δεν τα εκανε και μονος του,ειχε αξιους συμπαραστατες του ολα τα μελη της συντονιστικης, δεν εξεφραζε μονο δικες του αποψεις και θεσεις αλλα ολων των μελων της συντονιστικης ξεκινωντας απο την(αναπληρωτρια γραμματεα) ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΧΛΑ και συνεχιζοντας με τον ΛΑΠΠΑ ΝΙΚΟΛΑΟ τον ΚΡΑΝΙΩΤΗ ΧΡΗΣΤΟ τον ΝΤΙΝΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ τον ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΔΙΟΝΥΣΗ και ακομη η ΚΑΖΑΚΛΑΡΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ που παρολο που βρισκεται αρκετα χιλιομετρα μακρυα οποτε χρειαστηκε η στιριξη της ηταν συμαντικοτατη!!Ειναι μια ομαδα που λειτουργει αρκετα καλα και μπορουν και συνεργαζονται σε πολυ καλο βαθμο!!!Οσο για τον Μαλτζαρη θα συμφωνησω οτι σε καποιο σημειο δεν σταθηκε στο υψος των περιστασεων αλλα εχει ενα πολυ σημαντικο ελαφρυντικο οτι δεν ειχε αξιους συνεργατες οπως ειχε και εχει ο Καρτσιωτης, οποτε ο Μαλτζαρης προσπαθησε να κανει κατι εβρισκε τοιχο μπροστα του απο τους υπολοιπους της Ν.Ε οποτε ας μην τα ριχνουμε ολα πανω του, ειμαι σιγουρος πως αν ειχε συμπαρασταση απο τα μελη της Ν.Ε θα ηταν πολυ ποιο αποφασιστικος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΜΙΧΟΥ-ΑΜΟΙΡΙΔΗ-ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ-ΜΑΛΤΖΑΡΗ-ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΓΡΑΜΜΗ.ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.ΑΝΩΜΕΡΙΤΗ ΠΑΡΕ ΚΕΦΑΛΙΑ.Α ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΒΡΙΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΤΖΑΡΗ.ΦΤΟΥΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα παιδιά της συντονιστικής του ΠΑΣΟΚ κράτησαν και κρατούν παλικαρίσια στάση.
    Μπράβο τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΚΟΥΣΑ ΠΩΣ Ο ΜΥΛΩΝΕΡΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΠΙΤΑ ΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΗΔΗ. ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΑΣ ΤΗ ΦΑΕΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΑΧΟΣ ΤΟΥ! ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτος μονο να κοβει και να τρωει πιτες ειναι. Απορω πως να περιμενουμε να παμε μπροστα τον τοπο ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΓΑΒΡΙΕΛΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΤΖΑΡΗ.ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΑΙ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ.ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΑΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΑΣ Σ Υ Ν Τ Ο Μ Α.ΓΑΒΡΙΕΛΑ-ΜΑΛΤΖΑΡΗ ΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΗΔΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΗ.ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.ΓΕΡΑΣΑΤΕ ΠΛΕΟΝ.ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ουστ κομματοσκυλα. ΠΑΣΟΚ ΝΔ τα ιδια @@@@%%% είστε. Τι τσακόνεστε ΠΑΣΟΚτσίδες; Τόσα χρόνια αλλά και τώρα στη β Κυριακή Παπαθανάσι βγάζετε. Στήστε τον Άγαλμα και αυτά που λέτε είναι για λαϊκή κατανάλωση Εθνοσωτήρες Κομματόσκυλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ΄΄ΚΑΚΑΛΟΣ-ΤΣΙΦΟΔΙΜΟΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ.ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ!ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ!ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ!ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΣΕ ΒΡΕ ΦΙΛΕ,ΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ.ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΟΙ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥΣ.ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στο ΠΑΣΟΚ ξεκίνησαν διαγραφές. Με τον αντάρτη τον Τσιφοδήμο και τον αρχιψευταρά τον Κάκαλο που τάχα τους κλέψαν το χρίσμα τη θα κάνει η Ν.Δ.; Με τέτοια φρούτα που να πάμε μπροστά κύριοι της ΝΟΔΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ,ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΤΙ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ-ΝΗ.ΒΓΑΛΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΑΤΣΕΣ ΜΕΤΑ.ΑΝΤΕ blog ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΜΙΧΟΥ-ΜΑΛΤΖΑΡΗΣ-ΓΑΒΡΙΕΛΑ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΦΑΡΜΑΚΗΣ Γ.-ΣΑΧΑΝΑΣ-ΜΥΛΟΝΕΡΟΣ-ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ-ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΣ-ΚΑΚΑΛΟΣ'ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ.Ο ΤΟΠΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ-ΝΗ.ΒΓΑΛΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΑΤΣΕΣ ΜΕΤΑ.ΑΝΤΕ blog ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ΄΄ΚΑΚΑΛΟΣ-ΤΣΙΦΟΔΙΜΟΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ.ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΚΟΥΣΑ ΠΩΣ Ο ΜΥΛΩΝΕΡΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΠΙΤΑ ΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΗΔΗ. ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΑΣ ΤΗ ΦΑΕΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΑΧΟΣ ΤΟΥ! ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τα παιδιά της συντονιστικής του ΠΑΣΟΚ κράτησαν και κρατούν παλικαρίσια στάση.
    Μπράβο τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή