Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2011

Παραιτήθηκε ο Αντιπρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Ελατοχωρίου

Καταγγέλλει πως δεν παραδόθηκαν βιβλία και αποκρύφτηκαν χρέη από τις προηγούμενες διοικήσεις


Παραιτήθηκε  από το Διοικητικό Συμβούλιο  της  Εταιρίας «Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου Α.Ε.» ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτριος Γκλάρας. 

Ο κ. Γκλάρας καταγράφοντας τους λόγους της παραίτησης αναφέρει:
«Με την ανάληψη των καθηκόντων μου στη διοίκηση της εταιρίας ζητήσαμε και απαιτήσαμε να μας κατατεθούν από την προηγούμενη διοίκηση πλείστα βιβλία και έγγραφα, άκρως απαραίτητα στη λειτουργία της επιχείρησης, τα οποία όμως ουδέποτε προσκομίσθηκαν παρ’ όλες τις πολλαπλές οχλήσεις και προφορικά και εγγράφως, αλλά μέχρι σήμερα, κατά παράβαση όλων των νόμων, δεν μας παραδόθηκαν, αν και μας έδιναν πολλές σχετικές προφορικές υποσχέσεις.

Πέραν της έλλειψης των προαναφερθέντων βιβλίων και σημαντικών εγγράφων, μας αποκρύφτηκαν και χρέη ειδικά προς το Δημόσιο  (υπέρογκα ποσά) τα οποία δεν αναγράφονταν πουθενά και ειδικά στα βιβλία της επιχείρησης και έλλειπαν συστηματικά και όλα τα έγγραφα που αναφέρονταν στα παραπάνω χρέη και συγκεκριμένα στην Δ.Ο.Υ. Κατερίνης και Ι.Κ.Α. Κατερίνης.

Υπέβαλα τον 10ο μήνα του 2008 σχετική αίτηση για διαχειριστικό έλεγχο από Ορκωτούς Λογιστές με κοινοποίηση προς το Δ.Σ. της Χιονοδρομικής, προς τη Γενική Συνέλευση του πρώτου μεγαλομετόχου της εταιρίας. Αναγκαστικό Δασικό Συνεταιρισμό, προς τον δεύτερο μεγαλομέτοχο, Δήμο Πιερίων από τον οποίο και εκλέχτηκα για να τον αντιπροσωπεύσω στο Δ.Σ. της Χιονοδρομικής, προς τον Χ.Ο.Κ. και προς τον Αθλητικό Σύλλογο «Αναγέννηση»

Πάντως έστω και καθυστερημένα ικανοποιήθηκε το αίτημά μου για την διενέργεια του ελέγχου από Ορκωτούς Λογιστές και πιστεύω αυτός ο έλεγχος θα επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα για το καλό της εταιρίας.

Θα ήθελα επίσης να δηλώσω ότι η συνεργασία με το παρόν συμβούλιο της επιχείρησης ήταν αρκετά εποικοδομητική»

Η αίτηση παραίτησης του κ. Γκλάρα πρωτοκολλήθηκε στην γραμματεία της εταιρίας «Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου Α.Ε.» στις 24-2-2011 και στον Δήμο Κατερίνης στις 4-3-2011.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου