Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Την Τρίτη 1 Μαρτίου , στις 10.30 το βράδυ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ» ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ με τον Γιάννη Τσιμπονίδη


Θέμα: «Ενημέρωση καπνοπαραγωγών
στον Άνω Αγιάννη από ΕΑΣ Πιερίας»


Η  εκπομπή «Κοντά στους Αγρότες», με τον Γιάννη Τσιμπονίδη, που μεταδίδεται την  Τρίτη  1 Μαρτίου 2011, στις 10.30 το βράδυ, στην ΔΙΟΝ Τηλεόραση,  θέμα της έχει : «Ενημέρωση καπνοπαραγωγών στον Άνω Αγιάννη από ΕΑΣ Πιερίας».
Παρακολουθήστε στιγμιότυπα από την ενημερωτικού χαρακτήρα ομιλία του Διευθυντή της ΕΑΣ Πιερίας Θανάση Γκουντάρα που πραγματοποίησε προς τους καπνοπαραγωγούς του Άνω Αγιάννη του Δήμου Κατερίνης αναφορικά με τα Μέτρα 144, την Πρόωρη Συνταξιοδότηση, την Ολοκληρωμένη Διαχείριση κλπ. καθώς και τα ερωτήματα που ετέθησαν.
Μιλούν επίσης στην κάμερα της ΔΙΟΝ Τηλεόρασης και της εκπομπής, οι: Διονύσης Παππάς Αντιπρόεδρος ΕΑΣ Πιερίας, Κυριάκος Σιδηρόπουλος Πρόεδρος Ομάδας Καπνού της ΕΑΣ Πιερίας, Αλέξανδρος Γιουμίδης Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης, Χαράλαμπος Οφίδης Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Άνω Αγιάννη και Βασίλης Παπαδόπουλος Πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Άνω Αγιάννη.

2 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΑΜΙΑ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΑΜΙΑ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή