Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Τελικά ξεπέρασαν τα χρέη τα 17 εκ. ευρώ!!!

Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές


Έχουμε και λέμε:

  • Χάλκινο μετάλλιο στον Θανάση Τσιφοδήμο με χρέη 2,815.108,65€.








  • Αργυρό μετάλλιο στον Διονύση Αρωνιάδη με χρέη 6.876.123,68€.







  • Χρυσό μετάλλιο στον Γρηγόρη Παπαχρήστο με χρέη 7.421.044,12€.








6 σχόλια:

  1. Ο Τσιφοδήμος δεν ήταν αυτός που μας έλεγε τα έχει όλα ισοσκελισμένα;
    Τα ξεχάσατε;
    Τι τρία εκατομμύρια είναι αυτά;
    Που είναι ο αντιπολευτικός σας λόγος κύριε Τσιφοδήμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ...ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 6 ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 12000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ? ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο Κ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ(ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ)!!!!! Ο Κ.ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ?

    ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΣΤΙΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ Κ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι τυχαιο που ο πρωταθλητης χρεων στηριξε απο την πρωτη Κυριακη τον Παπαθαναση και μαλιστα σχεδον ολοι οι στενοι συνεργατες του ηταν και υποψηφιοι συμβουλοι του σημερινου μας δημαρχου (για λιγες μερες φυσικα ακομη)??Ειναι τυχαιο που και οι αλλοι δυο την δευτερη Κυριακη στηριξαν Παπαθαναση??Γιατι δεν βαζει ορκωτους λογιστες να δουμε πως δημιουργηθηκαν αυτα τα χρεη???Μηπως ηταν συμφωνημενο απο πριν τις εκλογες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συχαρητηρια στον Παπαχρήστου! Άξιος πρωταθλητής. Κάποιοι από το δημαρχείο λένε πως από τις οφειλές πολλά είναι από δεξιώσεις και δώρα, δημόσιες σχέσεις δηλάδη. Να ρωτίσω κύριε πρώην δήμαρχε Δίου: Η μελέτη για τα αντιπλημμυρικά πόσο λέει πως θα κοστίσει το έργο; Άλλα προτιμήσατε να κάνετε δεξιώσεις και όχι έργα ουσίας και 2 χρόνια τώρα πλημμυρίζουμε και χαλάνε τα χωράφια και οι περιουσίες μας και δόξα τον Υψιστο, δεν θρηνίσαμε θύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιόν στηρίζαν και οι τρεις από α΄Κυριακή ο χρυσός και στη β' Κυριακή οι άλλοι δύο.Τυχαίο; Δε νομίζω... Μάλλον έτσι πίστευαν πως θα επέβαλαν τη σιωπή των αμνών για τα χρέη και για άλλα. Για ρωτήστε τον Αρωνιάδη κάτι παραπάνω θα ξέρεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή