Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

«Κυριακή στο χωριό», 22/5 στη Λεπτοκαρυά.

Ο Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΟΡΕΩΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
 
* ΑΠΟ 10.00 Π.Μ. ΕΩΣ 3.00 Μ.Μ. ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ –ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΟΥΝ ΕΚΛΕΚΤΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ
* ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤ-3 ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΡΩΤΑ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ & ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ

Μετά την επιτυχημένη εκδήλωση στους Παλιούς Πόρους, τη μαγνητοσκόπησή της από την ΕΡΤ και την προβολή αυτού του παλιού και πανέμορφου οικισμού μέσα από την εκπομπή «Κυριακή στο Χωριό», μια ακόμη περιοχή του δήμου Δίου-Ολύμπου θα μαγνητοσκοπηθεί και προβληθεί μέσα από το 3ο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης. 

Η «ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ», ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ.
Πρόκειται για τη Λεπτοκαρυά, μια τουριστική περιοχή της Νότιας Πιερίας, που αυτή την Κυριακή 22 Μαΐου 2011, είναι έτοιμη να υποδεχθεί στην κεντρική της πλατεία το συνεργείο της ΕΤ-3 και τους συντελεστές της εκπομπής «Κυριακή στο Χωριό».
Η εκδήλωση οργανώνεται από διασυλλογική επιτροπή της Λεπτοκαρυάς (πρόκειται για 17 φορείς της περιοχής) υπό την αιγίδα του δήμου Δίου-Ολύμπου. Η μαγνητοσκόπηση αναμένεται να ξεκινήσει στις 10.00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί περί τις 3.00 το απόγευμα.
Θα παρουσιαστούν χορευτικά παραδοσιακά συγκροτήματα και τραγούδια με τη συνοδεία παραδοσιακών οργάνων και θα προσφερθούν εκλεκτά εδέσματα στους παρευρισκόμενους. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤ-3
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο δήμος Δίου-Ολύμπου έχει ήδη στείλει έγγραφο στην ΕΤ-3 (στον διευθυντή τηλεόρασης κ. Λάζαρο Λαζαρίδη και στον σύμβουλο διοίκησης δημοσιογράφο Γ. Φερέτη, στις 13/5/2011) εκφράζοντας ευχαριστίες για τη δωρεάν τουριστική προβολή των Πόρων και της Λεπτοκαρυάς και δίνοντας συγχαρητήρια για την εκπομπή αυτή και τους συντελεστές της, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων:
«Θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την εκπομπή αυτή (Κυριακή στο Χωριό) η οποία ξεχωρίζει και η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο προβολής σημαντικών περιοχών της χώρας, αλλά και να σας ευχαριστήσουμε, για μια ακόμη φορά, επειδή, μετά την επιλογή σας για προβολή του οικισμού των Παλιών Πόρων του δήμου μας, επιλέγετε τώρα την προβολή της δημοτικής κοινότητας Λεπτοκαρυάς, του Δήμου Δίου-Ολύμπου». 

*Οι φωτοφραφίες είναι από το αρχείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου