Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

Λίστα με 54.000 Έλληνες που έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό

Ψηφιακό δίσκο με τα ονόματα 54.000 Ελλήνων που έχουν αποστείλει σε τράπεζες του εξωτερικού εμβάσματα, συνολικά άνω των 20 δισ. ευρώ, έχει στη διάθεσή του το ΣΔΟΕ, σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχαν τα στελέχη του σε αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ.

Στη συνάντηση, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ, συζητήθηκαν «όλες οι παράμετροι που διαχρονικά εξέθρεψαν τη γάγγραινα της φοροδιαφυγής και την καταλήστευση του δημόσιου πλούτου από ιδιωτικά και όχι μόνο συμφέροντα που εξέθρεψε το πελατειακό σύστημα».
Σύμφωνα με το Έθνος, Η αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ ζήτησε να ενημερωθεί για το περιεχόμενο του CD που έχει στη διάθεσή του το ΣΔΟΕ με τα ονόματα των προσώπων που έχουν στείλει εμβάσματα στο εξωτερικό, καθώς και για τη διαδικασία ελέγχου και διασταυρώσεων όλων των συναλλαγών.
Στην ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ τονίζεται ακόμη ότι «τα στελέχη του ΣΔΟΕ εξέφρασαν τη δυσφορία τους για την απροθυμία της Τράπεζας της Ελλάδος και των ελληνικών τραπεζών να ανταποκριθούν έγκαιρα στα αιτήματα του ΣΔΟΕ, προβάλλοντας, όπως είπαν, αδικαιολόγητα προσκόμματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου