Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ-12 - Συνεχίζονται οι εργασίες διαγράμμισης σε δρόμους τού δήμου Δίου-Ολύμπου

ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ

Συνεχίζονται οι εργασίες διαγράμμισης σε δρόμους του δήμου Δίου-Ολύμπου
Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΦΙΑ ΝΟΥΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Με τη συνεργασία τού δήμου Δίου-Ολύμπου και της αντιπεριφέρειας Πιερίας, συνεχίζονται οι εργασίες διαγράμμισης σε βασικούς δρόμους τής Νότιας Πιερίας.

Οι εργασίες ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούνιο και συνεχίστηκαν το επόμενο διάστημα μέχρι και σήμερα. Συγκεκριμένα, από τις αρχές Ιουνίου και κάποιες μέρες τού μήνα τα μηχανήματα έρχονταν εκ περιτροπής και στη δημοτική ενότητα του Αν. Όλυμπου.

Όπως είναι γνωστό, η κατάσταση κάποιων δρόμων στον δήμο, ιδίως στη δημοτική ενότητα του Ανατολικού Ολύμπου, ήταν, μέχρι τον περασμένο Μάιο, σε τραγική κατάσταση. Με την έλευση δε του καλοκαιριού αυξήθηκε κατά πολύ ο αριθμός των οχημάτων στις ακτές, γι αυτό, οι διαγραμμίσεις αυτές ήταν απαραίτητες προκειμένου να διευκολύνονται αφενός μεν οι οδηγοί, αφετέρου δε να μειώνονται οι προϋποθέσεις πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.

Για την προώθηση των εργασιών, η αντιπεριφέρεια Πιερίας προσέφερε τα μηχανήματα και τους χειριστές για να γίνονται οι διαγραμμίσεις ενώ ο δήμος προμήθευσε τα χρώματα.

Για το θέμα αυτό η αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Δ.Δίου-Ολύμπου, Σοφία Νούλα, εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την αντιπεριφερειάρχη Σοφία Μαυρίδου για την παραχώρηση μηχανημάτων και χειριστών. Δήλωσε δε ότι ανεξάρτητα από το ποιος έχει την ευθύνη για τη συντήρηση των δρόμων (ΕΡΓΟΣΕ, δήμος, αντιπερειφέρεια) η άψογη συνεργασία που υπάρχει μέχρι σήμερα μεταξύ δήμου και αντιπεριφέρειας, απέδωσε για ακόμη μία φορά και μάλιστα με πολύ θετικό τρόπο.

Η κ. Νούλα δήλωσε επίσης ότι προβλήματα με έλλειψη διαγραμμίσεων ή με ξεθωριασμένες διαγραμμίσεις υπάρχουν και σε βασικούς δρόμους των δημοτικών ενοτήτων Δίου και Λιτοχώρου. «Ελπίζω να συνεχίσουμε τέτοιου είδους εργασίες στις ενότητες του Δίου και του Λιτοχώρου, εκεί όπου υπάρχει ανάγκη για διαγράμμιση, ώστε να διευκολύνουμε τους οδηγούς, είτε αυτοί είναι κάτοικοι της περιοχής, είτε είναι διερχόμενοι, είτε είναι επισκέπτες», σημείωσε η αντιδήμαρχος, κλείνοντας τις δηλώσεις της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου