Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Στις 12 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του νέου iPhone

Είναι γεγονός! Την επόμενη Τετάρτη, στις 12 Σεπτεμβρίου η Apple θα παρουσιάσει το νέο iPhone, το οποίο όπως προκύπτει από την πρόσκληση που εστάλη θα ονομάζεται iPhone 5. Η σκιά που αφήνει το 12 είναι ο αριθμός 5, στοιχείο που θεωρείται αποκαλυπτικό όσον αφορά την ονομασία του νέου μοντέλου.

Πιθανολογείται, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν με πολλά νέα προϊόντα της Apple, ότι οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν την ίδια ημέρα της παρουσίασης, με τις πρώτες συσκευές να αποστέλλονται πιθανότατα στις 21 Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, όπως δηλαδή είχε συμβεί και με το νέο iPad.

Προσπαθώντας κάποιος να λάβει υπόψη του τις εκατοντάδες εικασίες γύρω από τις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του έκτου κατά σειρά μοντέλου, μπορεί να υποθέσει ότι το πλήρως επανασχεδιασμένο iPhone θα έχει μεγαλύτερη οθόνη –πιθανότατα 4 ιντσών, θα είναι περίπου ενάμιση χιλιοστό πιο λεπτό και θα εφοδιάζεται με νέο επεξεργαστή τεσσάρων πυρήνων, ο οποίος είναι προϊόν σχεδιασμού της Apple, αλλά θεωρείται πολύ πιθανό να παράγεται από τη Samsung.

Σύμφωνα με τη διαρροή μεμονωμένων εξαρτημάτων, διαφορετική πιστεύεται ότι θα είναι και η υποδοχή σύνδεσης του iPhone 5, ενώ η εμπρόσθια κάμερα έχει τοποθετηθεί στο μέσο της κορυφής του πλαισίου της συσκευής. Τέλος, όσον αφορά το αισθητικό μέρος, το αλουμίνιο φαίνεται να επιστρέφει στην πίσω πλευρά του νέου iPhone. Φωτογραφία που κυκλοφόρησε τις τελευταίες εβδομάδες εμφανίζει την πίσω του όψη να καλύπτεται από βουρτσισμένο αλουμίνιο, το οποίο σχηματίζει χαρακτηριστική διχρωμία.

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου