Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

ΑΠΟΛΛΩΝ Λιτοχώρου - ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης (κ-20). Βραβεύσεις (13 φωτογραφίες)

Με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου 
ΑΠΟΛΛΩΝ Λιτοχώρου – ΑΡΗΣ Θεσ/νίκης (Κ-20)

Τιμήθηκε η μνήμη παραγόντων και ποδοσφαιριστών

Στο κατάμεστο δημοτικό στάδιο του Λιτοχώρου ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ, με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, πραγματοποιήθηκε μια λιτή αλλά σημαντική εκδήλωση τιμής και μνήμης σε τρία πρόσωπα που σηματοδότησαν τη διαδρομή και δράση του Μουσικογυμναστικού – Ποδοσφαιρικού Συλλόγου ΑΠΟΛΛΩΝ Λιτοχώρου.
Με την αξιέπαινη πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Λιτοχώρου και του προέδρου Δημητρίου Ανδριά, υπό την αιγίδα του Δήμου Δίου-Ολύμπου τιμήθηκε η μνήμη των:
α. Νικολάου Κατράνα, μακροβιότερου Προέδρου του Συλλόγου με δέκα ποδοσφαιρικές περιόδους.
β. Δημητρίου Ήραντου, του Συμβούλου με τις περισσότερες συμμετοχές σε διοικητικά συμβούλια, ήτοι είκοσι δύο χρονιές, και
γ. Ιωάννη Γεωργούση, του ποδοσφαιριστή (τερματοφύλακα) με τις περισσότερες συμμετοχές σε πρωταθλήματα, συνέχεια από το 1950 μέχρι το 1975, δηλαδή είκοσι πέντε χρονιές.
Ο Δημήτριος Ανδριάς, πρόεδρος της τοπικής ενότητας με ένα μεστό λόγο ευχαρίστησε το φίλαθλο κοινό που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και με την παρουσία του τίμησε τη μνήμη των ανθρώπων αυτών που άφησαν ανεξίτηλη τη σφραγίδα τους στο αθλητικό και ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι του Λιτοχώρου.
Στους συγγενείς των τιμηθέντων απένειμαν τιμητικές πλακέτες ο Γεώργιος Φαρμάκης, αντιδήμαρχος Δίου – Ολύμπου, η Σοφία Ζουρζούρα, δημοτική σύμβουλος και ο Χρήστος Κρανιώτης, πρόεδρος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
Με την αθρόα προσέλευσή τους οι φίλαθλοι απέδειξαν ότι κρατούν στη μνήμη τους τα πρόσωπα αυτά που με ανιδιοτέλεια και περίσσεια διάθεση προσφοράς και αυταπάρνησης πρόσθεσαν το δικό τους λιθαράκι στο πολιτισμό του τόπου. Το ζωηρό χειροκρότημα των φιλάθλων από την κερκίδα είναι το μήνυμα της αισιοδοξίας και της συνέχειας του ωραίου αγώνα των Κατράνα, Ήραντου και Γεωργούση.
Ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΑΠΟΛΛΩΝ Λιτοχώρου – ΑΡΗΣ Θεσ/νίκης ήταν αφιερωμένος σ’ αυτούς.

Σωτ. Δ. Μασταγκάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου