Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Υπάρχουν και αυτοί οι ΗΓΕΤΕΣ που λένε ΟΧΙ

Από το "Έχω μάτια και βλέπω":
http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/03/blog-post_5165.html

 Δείτε τι είπε ο Ιρλανδός πρωθυπουργός ΕΝΤΑ ΚΕΝΥ, για τις πιέσεις που δέχτηκε να αυξήσει τον ΦΠΑ, από 12,5 % που είναι σήμερα (ο χαμηλότερος στην Ε.Ε), στο πλαίσιο ενιαίας φορολόγησης επιχειρήσεων.
Το έκανα απόλυτα σαφές σε πολλές ευκαιρίες ότι, δεν μπορώ να πάρω τέτοια απόφαση..  
 
 
 

10 σχόλια:

  1. Για θυμήσου καλά...
    Κάποιος είπε "ΟΧΙ" στο μνημόνιο με επιχειρήματα και τον έλεγαν Χάρι Πότερ, όλοι οι φωστήρες. Τώρα έρχονται να κάνουν αυτά που τους έλεγε αλλά εντός μνημονίου και με πολύ χαμένο χρόνο.
    ΑΡΑ υπάρχουν και στην Ελλάδα
    ΕΛΛΑΣ - ΕΛΛΑΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα διαφωνήσω επί της ουσία του σχολίου σου αλλά επί του "τίτλου" των 2 αντρών. Ο κύριος του post είναι πρωθυπουργός ενώ ο κύριος του comment όχι ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ΄΄ΞΥΣ' ΤΑ ------ ΜΕ ΓΚΑΣΜΑ,ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί σας πειράζει τόσο πολύ ο Αντώνης παλικάρια;
    Γιατί λέει αλήθειες;Στις αλήθειες μόνο με ύβρεις μπορείτε να απαντάτε καθώς και με εκφράσεις του τύπου "΄ΞΥΣ' ΤΑ ------ ΜΕ ΓΚΑΣΜΑ,ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ. "
    Εξαπτέρυγο του Γιωργάκη δεν θα γίνει ποτέ ο Σαμαράς και θα λέει ΟΧΙ στο μνημόνιο σας εώς τέλους. Εσείς να είστε με τον Γιωργάκη. Εμείς με το καλό της ΠΑΤΡΙΔΟΣ. Οι ύβρεις στα μούτρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγνώμη αλλά και η Ν.Δ. δεν λεει για αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας; Ο Αντώνης δηλαδή εάν ΛΕΜΕ, εάν ήταν πρωθυπουργός τι θα πουλούσε; Μαγκιά; Το πούλημα των κρατικών μετοχών του κερδοφόρου ΟΤΕ και της ζημιογώνου Ολυμπιακής με χρυσοπληρωμένες εθελούσιες αποχωρήσεις προσωπικού για να μην επιβαρυνθούν οι επενδυτές και τα ξένα κεφάλαια σε εποχές προ Δ.Ν.Τ.ποιός τις έκανε; Ε, κύριοι του ANTINEWS και εσείς του DIONOLYMPOS; Εάν εσείς τρώτε λωτούς και πίνετε της λήθης το νερό, δε σημαίνει πως έτσι είμαστε όλοι.. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάλι κασέτα έβαλες ρε γραφικέ;
    Τα ίδια και εδώ;
    Γίνε λίγο πρωτότυπος, κούρασες...
    Την απάντηση σου την πήρες σε άλλη δημοσίευση με ακριβώς το ίδιο σχόλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κι αυτό με τους λωτούς ωραία ατάκα...
    Κάντο σημαία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.antinews.gr/2011/03/18/91830/

    Γιατί υπάρχει και συνέχεια!!!

    Στην Ελλάδα η αντίστοιχη συνέχεια ήταν από το "λεφτά υπάρχουν" στην αύξηση του ΦΠΑ, στο 7% σε δημόσιο και ΔΕΚΟ, στο 3% και το κόψιμο στα δώρα Χριστουγέννων-Πάσχα-επίδομα αδείας σε δημόσιο και ΔΕΚΟ, στο 10% στις ΔΕΚΟ και στο ενιαίο μισθολόγιο.

    Μπράβο ρε Γιώργαρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγνώμη αλλά και η Ν.Δ. δεν λεει για αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας; Ο Αντώνης δηλαδή εάν ΛΕΜΕ, εάν ήταν πρωθυπουργός τι θα πουλούσε; Μαγκιά; Το πούλημα των κρατικών μετοχών του κερδοφόρου ΟΤΕ και της ζημιογώνου Ολυμπιακής με χρυσοπληρωμένες εθελούσιες αποχωρήσεις προσωπικού για να μην επιβαρυνθούν οι επενδυτές και τα ξένα κεφάλαια σε εποχές προ Δ.Ν.Τ.ποιός τις έκανε; Ε, κύριοι του ANTINEWS και εσείς του DIONOLYMPOS; Εάν εσείς τρώτε λωτούς και πίνετε της λήθης το νερό, δε σημαίνει πως έτσι είμαστε όλοι.. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή