Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Η καρδάρα με το γάλα που δεν χύθηκε


Να με συγχωρούν οι Νεοδημοκράτες φίλοι μου αλλά στην τελευταία ειδική συνεδρίαση, του Δ.Σ. του δήμου Δίου - Ολύμπου για την εκλογή αναπληρωτή δημάρχου, νικητής ήταν ο Νίκος Λάππας.

Είπε αυτό που ήθελε όλος ο κόσμος να ακούσει. Είστε συνυπεύθυνοι όλοι, η εκλογή είναι παρωδία μετά τις δηλώσεις Παπαθανασίου (ότι δεν θα αλλάξει τίποτα και ο αναπληρωτής είναι μόνο για τις υπογραφές), παραιτηθείτε, πάρτε και τις δικές μας παραιτήσεις και πάμε σε εκλογές.

Και ναι μόνο οι εκλογές είναι η λύση διότι από ότι φαίνεται έως τέλους θα πορευτούμε με αναπληρωτή δήμαρχο.

Πώς θα γίνει αυτό θα ρωτήσετε.

Στο ενδεχόμενο που ο Γ. Παπαθανασίου αθωώνεται σε πρώτο βαθμό τον Σεπτέμβριο στο 3μελες εφετείο, ο εισαγγελέας πιθανότατα θα ασκήσει έφεση στην αθωωτική απόφαση και θα τον παραπέμψει στο 5μελες εφετείο για να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό (όπως ακριβώς έγινε και στην περίπτωση Μαντούβαλου). Επομένως η θεωρητικά αθωωτική απόφαση είναι προσωρινή έως ότου ξαναδικαστεί άρα είναι σε αργία. 

Πότε θα γίνει το επόμενο δικαστήριο; Σε 2 χρόνια ας πούμε... Όλα τα παραπάνω στην περίπτωση που αθωωθεί. Αν καταδικαστεί θα προσφύγει αυτός στο 5μελες εφετείο και πάει λέγοντας.

Ευχή όλων είναι να αθωωθεί και να μην έχει προβλήματα - παρόλα αυτά για να επιστρέψει στην ενεργό πολιτική και βάσει του νόμου που ισχύει σήμερα θα πρέπει να έχει τελεσίδικη αθωωτική απόφαση. Δεν ξέρω αν ο Παπαθανασίου είναι ένοχος ή αθώος. Ξέρω όμως ότι ηθικά είναι ένοχος απέναντι στον λαό του Δήμου Δίου - Ολύμπου γιατί προεκλογικά διαβεβαίωνε ακόμα και τους υποψηφίους του ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα. Υπάρχουν επίσημες δηλώσεις για όλα αυτά. 

Για τα περίεργα που ακούστηκαν από τους συμβούλους έχω να σχολιάσω τα εξής:
1. "Γιατί ο νόμος του επιτρέπει να εκλεγεί και μετά τον θέτει σε αργία;"
Αυτό έπρεπε να το αναρωτιέστε προεκλογικά
2. "Στην περίπτωση Ψωμιάδη δεν εφαρμόστηκε ο νόμος"
Καταρχάς τον Ψωμιάδη προ μηνός και κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας τον είχατε σημαία, τώρα θυμηθήκατε να ασχοληθείτε με την περίπτωσή του;
Ψόφησε η δικιά μας η γίδα τώρα, ας ψοφήσει και του Ψωμιάδη. Ωραίοι είστε!
Όσον αφορά την αργία Ψωμιάδη περιμένετε. Κυριακή κοντή γιορτή
3."Βάσει Καλλικράτη ένας δήμαρχος τίθεται σε αργία ακόμα κι αν ψοφήσει ένας σκύλος και δεν τον μαζέψουν από τον δρόμο."
Συγγνώμη κιόλας αλλά όλα αυτά, θέλετε και τα λέτε; Ο εν αργία δήμαρχος κατηγορείται γιατί ψόφησε κανένας σκύλος μέσα στα χαλίκια; Ή μήπως είναι το ίδιο το αμετάκλητο βούλευμα σε βαθμό κακουργήματος με την αποκομιδή του σκύλου;

Ο Λάππας ήταν σοβαρός και μετρημένος. Είπε τα πράματα ως έχουν. Από κοντά και ο Κώστας Δημόπουλος, δεν μου άρεσε το χρονικό σημείο της αποχώρησής του. Κώστα, ο Παπαθανασίου είχε το δικαίωμα να μιλήσει. Για αυτόν γινόταν όλα αυτά. Εν κατακλείδι εκτός από εκλεγμένος δήμαρχος είναι και πρώην δήμαρχος Λιτοχώρου επομένως έχει το δικαίωμα να μιλήσει. Με την αποχώρησή σου έδωσες τροφή σε σενάρια επί σεναρίων στις πλατείες. Δεν πειράζει, η όλη στάση σου έως σήμερα είναι τόσο καλή που την καρδάρα με τον γάλα που παραλίγο - με την αποχώρησή σου να χύσεις - την κράτησε ο εξαιρετικός Νίκος Λάππας.

Για τον άλλον που δηλώνει "εγώ είμαι Νέα Δημοκρατία αλλά η Νέα Δημοκρατία άλλαξε", έχω να πω τα εξής. Ναι, η Νέα Δημοκρατία άλλαξε και πάλι καλά που άλλαξε γιατί θα ήταν συνυπεύθυνη - όπως η φίλη σου η Θεοδώρα - για το μνημόνιο και τα δεινά που περνάμε σήμερα. Από την άλλη έχω να πω πως η, για πρώτη φορά γραπτή δήλωση σου στο Δ.Σ., ομολογουμένως ήταν καλογραμμένη. Συγχαρητηρια στον συντάκτη, άκρη δεν έβγαζες όμως. 
Τελικά φταίει ο νόμος ή ο Παπαθανασίου για την σημερινή ακυβερνησία;
Και μια ερώτηση ακόμα, τα βρήκατε τελικά με τον εν αργία δήμαρχο για το πόσες φορές αλληλοψηφιστήκατε κατά το παρελθόν; Αν τα βρήκατε, πάρτε και τον Τάτση κανένα τηλέφωνο γιατί ακόμα μπερδεμένος είναι.

Για την τραγική φιγούρα του διεγραμμένου από το ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Μυλωνέρου τί να πω; Δύσκολες οι ώρες που πέρασε, νέος είναι, έμαθε πολλά από αυτή την διαδικασία.

Τέλος και για να μην σας κουράζω άλλο να θέσω προς προβληματισμό ένα πάρα πολύ ωραίο ερώτημα που με βασανίζει. Αν σήμερα είχαμε εκλογές ποιόν θα είχαμε δήμαρχο; Τον Δημόπουλο ή τον Λάππα; Δύσκολη η απάντηση, είναι όμως οι μοναδικοί που ασκούν αντιπολίτευση και ζητούν την εφαρμογή του νόμου. Μπράβο τους!

Δεξιός Ψάλτης

22 σχόλια:

  1. Καλό το άρθρο Δεξιε Ψάλτη, μόνο που διαφωνώ σε όσα λες για την αποχώρηση Δημόπουλου. Νομίζω αν πρόσεχες τι είπε θα συμφωνούσες. Είπε το παιδί ό,τι ποτε δεν τον αναγνώρισε (ποτε δεν τον νομιμοποιησε αν θυμαμαι καλα) σαν δήμαρχο γιατί συμφωνα με τον νόμο επρεπε αμεσως να τεθεί σε αργία. μΕΤΆ, ΑΝ ΔΕΙς ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ, αποχωρει την ωρα που ο παπαθανασης ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΜΥΛΩΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ. με οτι κανει προσβαλει τους παντες και τα παντα. Δεν ηθελε να μιλησει ως πρωην Δημαρχος αλλα ως νομοθετης. Αυτο δεν κουρασε μονο τον κωστα αλλα ολους μας. Φτανει κουραστήκαμε. Αν θαυμαζω κατι το Λαππα ειναι που ειχε το κουραγιο να κατσει και να ακουσει τον Παπαθανασιου που δε σεβεται τιποτε. Νομιζω αν δεις ολο το ρεπορταζ στους πιερικους αντιλαλους και το φιλμακι στη λευτερια που καθεται στη θεση δημοτικού συμβούλου θα συμφωνησεις
    http://www.pierikoiantilaloi.gr/news/detail.php?ID=16803

    Βεβαια θα συμφωνησω πως και τα δυο αυτα παιδιά είναι μαχητικά και καθαρα και αξιζουν να ειναι δημαρχοι, ισως πιο ψημενος και ωριμος δειχνει ο Δημοπουλος αλλα μπορει να επηρρεαζομαι γιατι ειμαι νδ. Εγω θα δωσω συγχαρητηρια στο Κωστα θερμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτές οι παραπολιτικές συζητήσεις είναι που μας έχουν κάψει τη γούνα. Ασχοληθείτε λοιπόν κι άλλο με το πόσους πόντους ψήλωσε ο ένας και χαμήλωσε ο άλλος, ενώ έξω το μισό χωριό είναι απροσπέλαστο και το άλλο μισό βάζει λουκέτο. Περί όνου σκιάς η συζήτηση - για την μαρμίτα ο καβγάς. Θλίψη και μόνο θλίψη Γιάννη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαφωνώ με την τοποθέτσή σου και απορώ πως δεν κατάλαβες την πράξη του Δημόπουλου να αποχωρήσει. Ήταν η μόνη ενδεδειγμένη εκείνη τη στιγμή προκειμένου να μην νομιμοποιήσει τον εκλεγμένο, όπως ορίζει ο ίδιος τον εαυτό του, αφού ο ίδιος ο νόμος τον έθεσε σε αργία. Ξεκάθαρη στάση. Και να θυμάσαι πάντα κύριε "ψάλτη" αυτό που έχουμε όλοι ανάγκη σήμερα είναι οι ξεκάθαρες θέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ 10.26 Ο ΛΑΠΠΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ' ΠΕ ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ! ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΨΑΛΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΟ TIMING ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο, ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ, ΑΛΛΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ (ΒΓΗΚΑΝ ΑΠ' ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΛΟΓΩ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ ΚΕΧΑΓΙΑ ΜΕ ΜΥΛΩΝΕΡΟ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ).
    ΨΑΛΤΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΟΠΩΣ ΠΑΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΚΟΥΡΙΤΑ
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΟ......Σ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ...
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΠΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ...
    ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΙΤΑ
    ΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ
    Υ.Γ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑ...ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕ ΟΜΩΣ
    ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΥΤΗ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ(ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΚΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν και ετεροχρονισμένο - λόγω των προβληματων - το άρθρο σου είναι εκπληκτικό.
    Τον ξέσκισες τον Βοναπάρτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΕΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΖΗΤΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ Η ΟΧΙ ΔΕΞΙΕ ΨΑΛΤΗ; ΚΑΙ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΛΕΟΝ. ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΥΤΑΤΣΙΟΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακόμα και ο Ντομινίκ Στρος-Καν, ο οποίος δηλώνει αθώος, ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ από τα καθήκοντά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιγά ρε δεξιε ψάλτη, επειδή ακολούθησε τις οδηγίες σου ο Λάππας είναι καλός, ενώ ο Δημόπουλος που την κοπάνησε παραλίγο να έχυνε το γάλα. Πολύ καλά έκανε ο Δημόπουλος γιατί έχει καταλάβει που το παει ο Παπαθανάσης, συνεχιζει να ειναι δημαρχος, κυκλοφοραει με το αυτοκινητο του δημου πηγαινει στο γραφείο. Και να μεινει να απαντησει σ΄αυτον που λεει τα ιδια και τα ιδια για τη δικη. Χασιμο χρονου πλεον να ακους Παπαθαναση δεν μας ενδιαφερει η δικη και οι μάρτυρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Siga re dimopoulakia ola gia esas doulevoun (apovoli mylwnerou-argia papathanasi. To Pasok sta tria, afiste ligo kai to niko na agiasei kalo kanei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα σε όλα τα καλά παιδιά!
    Ο κακός καιρός σήμερα μουδψσε την ευκαιρία να καθήσω και να γράψω πέντε πραγματάκια.
    Νομίζω δεξιέ ψάλτη ότι δικαιώθηκα τότε που μίλησα πρώτη φορά και είπα τη γνώμη μου για κάποια πρόσωπα. Με εξαίρεση τον ΚΙΑΦΑ!! Απαρ'αδεκτοσ! Αυτός την έχυσε την καρδάρα με το γάλα φίλε ψ'αλτη! Γατάκι του Παπαθανάση ο Πετράκος μας! Ούτε ίσα με ένα Μυλωνέρο δεν είναι μωρέ; Είναι γλυκά τα 2 χιλιάρικα φαίνεται! Γι αυτό και ο Μυλωνέρος δεν παραιτήθηκε αλλά τον παραίτησαν. Είπε μπας και τη σκαπουλάρει να το παίξει καλό παιδάκι πάλι αλλά δε σφάξανε! Του την είχαν φυλαγμένη και τον έστειλαν αδιάβαστο το μικρό! Κρίμα τα αγωνιστικά κείμενα! Τώρα δε σε πιστεύει κανείς χοντρούλη μου! Σε βλέπω να κάνεις πολλές βόλτες κατά τα μέρη μας τελευταία. Που το πας; Τα φιλαράκια σου (Κωτούλης και μερικοί του Παπαχρήστου) σε παράτησαν στα κρύα του λουτρού. Δεν πήρες το μάθημα σου; Για το ΛΑΠΠΑ είπα και τότε κάποια πράγματα και τα ξαναλέω και τώρα. Σοβαρός και χωρίς να αλλάζει απόψεις σαν τα πουκάμισα όπως ορισμένοι! Πάνω απόλα είπε την αλήθεια και ζήτησε αυτό που σκεφτόμασταν όλοι! ΕΚΛΟΓΕΣ!!! Μας την εφερε ο Παπαθανάσης και οι δικοί του τώρα έρχεται η ώρα της κρίσης. Ούτε ένα συγνώμη οι απατεώνες! Τουλάχιστον στα δικά μας τα μέρη σας ξαναλέω ότι ακόμη κια αυτοί που δεν είναι πασόκοι συμπαθούν όλο και πιο πολύ τον Λάππα! Άν αυτός ξεφύγει λίγο από το πολύ πασοκικό προφίλ και κρατήσει το οικουμενικό που περνάει τώρα δε βλέπω άλλον να μπορεί να τον χτυπήσει για δημαρχία. Σκεφτείτε ότι τάγραφα αυτά 3 μήνες μετά τις εκλογές και έχουμε ακόμα 3 χρόνια μέχρι τις επομένες! Έχουμε βέβαια πολύ δρόμο ακόμα μέχρι τότε. Θα δούμε.
    Για το ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ πρέπει να πω ότι κέρδισε πόντους τον τελευταίο μήνα, αλλά δεξιέ ψάλτη και τότε που τον ανέβαζες στα ουράνια εδώ η εικόνα ήταν ίδια! Στα δικά μας τα χωριά ακόμη και οι δικοί του παραπονιούνται που λείπει. Και μη μου πείτε πα΄λι για γάμους, πανηγύρια και άλλα σούρτα - φέρτα. Δε μιλάω γιαυτά. Μιλάω για τα προβλήματα της περιοχής και το ενδιαφέρον που πρέπει να δείχνει καθημερινά. Δε μας ένοιαζε και τόσο αν έστειλε δικηγόρο να ρωτήσει για τον Παπαθανάση (αργά το θυμήθηκε ούτε μια φορά δε μας μίλησε για την αργία στις εκλογές) αλλά γιατί συμφώνησε με τις αυξήσεις στα τέλη (παράδειγμα λέω τώρα). Μόνο ένας Σάκης Καλαιτζής τρέχει αλλά τι να προφτάσει μόνος του! Μπράβο του πάντως γιατί στηρίζει σταλήθεια τον Δημόπουλο και δεν το παίζει δελφίνος σαν κατι άλλους που σκάβουν το λάκο του Κωστάκη. Τώρα αν έπρεπε να φύγει νωρίς ή πιο αργά ο Δημόπυλος απο το συμβούλιο συμφωνώ με τον ψάλτη γιατί ο Παπαθανάσης σαυτόν και στον Λάππα τάχωσε (κάποιος δικός μας μου είπε ότι μέχρι και τον παππού Δημόπουλο θυμήθηκε ο χοντρός)! Ο Λάππας τον στόλισε καλά τον χοντρό. Ο Δημόπουλος που ήταν να απαντήσει; Μήπως είχε τάξει στον Μυλωνέρο σταυρούς και ήθελε να ξεφύγει; Αυτό ακούστηκε εδώ.
    Για τον άλλο τον ψηλέα το Λιτοχωρίτη δεν αξίζει να μιλάμε. Τάπαμε αυτά!
    Τέλος πάντων παιδιά έχουμε πολύ καιρό ακόμα να δούμε τι θα γίνει με τα τοπικά εκτός και αν γίνει το πιο σωστό που ζήτησε και ο Λάππας δηλαδή να παραιτηθούν και να έχουμε νωρίτερα εκλογές! Έχει πολύ ενδιαφέρον πάντως!
    Θα τα ξαναπούμε!
    Γιάννης, Κονταριώτισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι πολύ καλό το άρθρο σου και για πρώτη φορά θα μπω στον κόπο όχι μόνο να το διαβάσω αλλά ν α κάνω και παρατηρήσεις .
    1. Πιστεύω και εγώ πως το σωστό χρόνο στην αποχώρηση τον είχε ο Λάππας και μάλιστα το ξεκαθάρισε από την αρχή.
    2. Ο Τσιφοδήμος κατά την γνώμη μου έκανε λάθος που έμεινε (έδωσε τροφή για σχόλια ) και συμμετείχε σ την διαδικασία.
    3. Ενώ ο Δημόπουλος βιάστηκε να αποχωρήσει και μου έδωσε την εντύπωση ότι κάτι φοβόταν μέσα από την ομάδα του για την ψηφοφορία που θα ακολουθούσε.
    4. Η συγκεκριμένη εκλογή ήταν δημάρχου και όχι αναπληρωτή. Ο κ. Φαρμάκης μένει να αποδείξει πολλά και κυρίως ότι η εκλογή του δεν στοίχησε μόνο απώλεια 2000 ευρώ το μήνα στον Παπαθανάση.
    5. Τέλος δεν άκουσα προτάσεις στους λόγους για έξοδο από την οικονομική κρίση του δήμου , προτάσεις για το αύριο αυτό μας ενδιαφέρει ,


    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ,
    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ''ΔΕΝΤΡΟ'' ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ''ΔΑΣΟΣ'' ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΚΑΕΙ..ΕΚΤΟΣ,ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ 'ΜΑΓΚΙΑΣ' ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ 'ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ',ΠΡΩΤΟΣ...
    ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;
    1.ΠΑΝΩ ΑΠΟ 17,5 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ
    10 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ 17,5 ,''ΑΠΑΙΤΟΥΝ'' ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΜΕΣΑ.ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΡΕΥΣΤΟ..
    ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ;ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΠΙΘΑΝΗ ΛΥΣΗ;ΚΑΠΟΥ ΠΑΕΙ,ΤΟ ΞΕΡΩ...
    2.Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ-ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ Ν.ΠΟΡΡΟΥΣ-ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ;ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ;
    3.ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ 40 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ,ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΣ;

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ,ΛΟΙΠΟΝ,ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ 'ΜΑΓΚΙΑΣ'....
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 11.36 ήταν εκλογή αναπληρωτή δημάρχου, γιατί έχουμε αργία δημάρχου και όχι οριστική παήση.
    Αν ο Δημόπουλος αποχώρησε γιατί φοβόταν τον Κεχαγιά μην ψηφίσει τον κουνιάδο του, μαγκιά του γιατί ακολούθησαν όλοι οι σύμβουλοι και έδειξε ο συνδυασμός οργάνωση και πειθαρχία.
    Πάντως δεν είχε λόγο να ακούσει τον Παπαθανασίου να λεει τα ίδια και τα ίδια και κανένας από μας που δεν θέλουμε τον Παπαθανασίου δεν έχει όρεξη να τον βλέπει να κάθεται στο γραφείο του
    Δημάρχου ακόμα
    Συμφωνώ με τον 9.17 που θεωρεί ότι ανεβάζεις σήμερα τον Λάππα γιατί ακολούθησε τις οδηγίες σου δεξιέ ψάλτη
    Νομίζω όμως ότι αδικείς το Δημόπουλο γιατί η τοποθέτησή του ήταν θαρραλέα και δυνατή. Είπε ότι ποτε δεν νομιμοποιισε τον Δήμαρχο γιατί έπρεπε να είναι σε αργία από την αρχή. Εκείνο δε το "λουστείτε το" ήταν όλα τα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χαιρέτα μας τον πλάτανο ψάλτη, νεωκόρε, καντηλανάφτη και τα συναφή. Αφού δεν κατάλαβες την κίνηση του Δημόπουλου ξαναχαιρέτα μας τον πλάτανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μερικοί κάνετε κακό στον Δημόπουλο με το να είσαστε βασιλικότεροι του βασιλέως. Σας το λέει ένας Βροντινός που ψήφισε Δημόπουλο.
    Δεξιέ Ψάλτη συνέχισε να θίγεις τα κακώς κειμενα. Καλό κάνεις ακόμη κι αν δε συμφωνούμε πάντα μαζί σου.
    Πάντως για την αποχώρηση συμφωνώ μαζί σου. Τα σχόλια που λες ακούστηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η κίνηση Δημόπουλου θα κρινόταν σίγουρα αλλιώς, αν δεν είχε εκλεγμένο τον γαμπρό Κεχαγιά. Ακόμα και αν δεν σκέφτηκε έτσι ο Κώστας στους καλοθελητές "κόλλησε" κάπως έτσι. Αλλά και να φοβήθηκε τη στάση Κεχαγιά πάλι μπράβο του που τους "μάντρωσε" όλους, έκανε επίδειξη ισχύος, κάτι που δεν μπορεί σίγουρα να το κάνει ο Τσιφ ειδικά με Χατζή και ίσως ούτε ο Λάππας, γιατί η Βαγγελίτσα είναι γυναίκα του Στέργιου. Στο κομάτι της πειθαρχίας σίγουρα ο Δημόπουλος πήρε "άριστα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δηλαδή τι περιμένατε να γίνει; Να πει ο Κεχαγιάς "συγνώμη Κώστα, εγώ θα καθήσω να ψηφίσω το κουνιαδάκι μου"; Είστε σοβαροί εσείς οι Δημοπουλικοί; Ή μήπως δεν ξέρετε ότι ο Κεχαγιάς με τον Μυλωνέρο είναι στα μαχαίρια από τις εκλογές και μετα; Αν δεν το ξέρετε ελάτε καμιά βόλτα στη Λεπτοκαρυά να το μάθετε!
    Όσο για τον Τσίφ και το Λάππα τι θέλει να πει ο ποιητής; Μήπως ο Χατζής και η Βαγγελίτσα δεν έκαναν ότι και οι αρχηγοί τους; Άριστα λοιπόν και στον Τσιφ και στον Λάππα στο κομμάτι της πειθαρχίας!
    Για μένα ο Δημόπουλος σκεφτόταν σοβαρά να τα δώσει στο Μυλωνέρο, αλλά νά' ναι καλά ο ψάλτης που τον έκανε να μαζευτεί και να το ψιλοσώσει χύνοντας μόνο τη μισή καρδάρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. re koyfales malonte se kseno axirona moy fenete!!!
    ekane h den ekane synanthsh o dhmopoylos me ton mylonero se gnvsth kava sthn leptokarya,paroysia kai allon prosopon;thn kyriakh prin thw ekloges.mipos thelete na pw kai alla gia ton dhmopoylo?????giati kserw kai alla...gia to kalo paidi.....re to blog einai toy ntinaki ti mas zalizete ta a....dia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανωνυμε στις 2:19, σπάσε λίγο από αυτό που παίρνεις να δώσεις και σε εμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Kata tin tapeini mou gnomi, an kai eimai fola N.D., psifizo sxedon panta kommatika, den eprepe na fygei o Dimopoulos, eprepe na katsei n' akousei, as elege ston Papathanasiou oti itan paranomo pou milouse , afou eixe idi tethei se argia, alla as kathotan na akousei kai stin teliki as min psifize, opos ekane o Lappas i leyko, pou to provlima;Ayti i kinisi tou itan teleios spamodiki kai atopi politika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χαιρέτα μας τον πλάτανο ψάλτη, νεωκόρε, καντηλανάφτη και τα συναφή. Αφού δεν κατάλαβες την κίνηση του Δημόπουλου ξαναχαιρέτα μας τον πλάτανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή