Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ο Στρος Καν έπρεπε να είχε συλληφθεί και για κακοποίηση της Ελλάδας

Από το Antinews:

Αστυνομικοί του Ηθών της Νέας Υόρκης εισέρχονται στο ξενοδοχείο για να συλλάβουν τον ΓΔ του ΔΝΤ!!!
Ετεροχρονισμένη είναι η σύλληψη του Ντ. Στρος Καν για σεξουαλική επίθεση. Έπρεπε να έχει γίνει από καιρό. Από τότε που η κυβέρνηση αναγκάστηκε να υπογράψει το Μνημόνιο.
Εδώ κι ένα χρόνο ο κ. Στρος Καν και οι φίλοι του, κακοποιούν μια χώρα που παρά τα δικά της προβλήματα και τις ευθύνες, θα μπορούσε να σωθεί χωρίς να… βιαστεί.
Ο επικεφαλής του ΔΝΤ είχε μάλιστα την ευτυχία, προτού αρχίσει να βιάζει την Ελλάδα, να το διαπραγματεύεται με τον πρωθυπουργό. Από το 2009 είχαν αρχίσει να συζητάνε πώς θα… καλοπεράσει το ΔΝΤ και οι λοιποί εταίροι μας.
Η Ελλάδα μοιάζει με μια όμορφη γυναίκα που όλα τα προηγούμενα χρόνια ντυνόταν με φανταχτερά ρούχα, στολίδια, χρυσαφικά και διαμάντια. Κι όλα αυτά τα καλούδια τα αγόραζε με δανεικά. Παρ’ ότι ήθελε να είναι πανέμορφη, ποτέ δεν έδωσε δικαιώματα για σοδομισμό.
Οι εν Ελλάδι φίλοι της τρόικας και οι αγριεμένοι τροικάνοι βρήκαν την ευκαιρία να «πάνε» με μια πανέμορφη γυναίκα. Κι ένα χρόνο τώρα ασελγούν σε βάρος της.
Έδωσε δικαιώματα για σχόλια και κακεντρέχειες; Ναι. Δεν έδωσε όμως δικαιώματα να είναι όμηρος τόσο καιρό και κάτι τύποι (σοσιαλιστές κατά τα άλλα) να της επιτίθενται σεξουαλικά.
Γι’ αυτό ίσως κάποιοι να πάνε φυλακή κάποτε, όπως ο Στρος Καν βρίσκεται τώρα στο Μανχάταν. Βεβαίως, τέτοιες συλλήψεις μόνο στις ΗΠΑ γίνονται. Στην Ελλάδα το πολύ – πολύ να έκαναν τον επικεφαλής του ΔΝΤ… σταρ σε καμιά πορνοταινία με τη Τζούλια. Ήρωα δηλαδή.

Αριστερός Ψάλτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου