Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ο κ. Τσιφοδήμος από τώρα βγήκε «στη γύρα»;

Έπαθε και έμαθε ο κ. τέως Δήμαρχος. Την προηγούμενη φορά άργησε να μπει στο πολιτικό παιχνίδι. Τώρα άρχισε νωρίς. «Ξεθάρρυνε» από τα τελευταία γεγονότα και άρχισε την εκστρατεία από την Κατερίνη. Το πρωί στο café του κ. Ν. Καλαμπάκα στην Κατερίνη με τους κ.κ. Βαγγέλη Παυλίδη, Νίκο Καλαμπάκα, Νίκο Παπανικολάου και τον δημοσιογράφο στο «Φως των Σπορ» κ. Βάνια Κορωνίδη.

10 σχόλια:

  1. Τσιφοδήμε τα μυαλά μας πονάνε!
    Αποφάσισε πρώτα με ποιό κόμμα είσαι, βρέστα με τον εν αργία για το πώς και πού ψηφίσατε τα τελευταία χρόνια και σε 3 χρόνια - αφού ρωτήσεις πρώτα - τα ξαναλέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσυ αγορι μου δε βαζεις μυαλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αντι για γυρα δεν πας για γυρο εκει τα πας καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός πάντως δεν άλλαξε.

    Η Κατερίνη ...αλλάζει, η Νέα Δημοκρατία ...αλλάζει, το Λιτόχωρο ...αλλάζει και
    ...η Γη όλο γυρίζει, ζαλίστηκε όλη η πλάση,

    ...μας ΤΕΛΕΙΩΣΕ...

    ...κι έγινε η αγάπη ψέμα και υποκρισία.

    Αλήθεια, τι ψήφισε τη Δεύτερη Κυριακή; Απάντησε;
    Αμ κι ο Παπαθανάσης, τι να ψήφισε άραγε το 2006;

    Μήπως ξέρει κάτι ο Νικόλας ( ο Καλαμπάκας); ή ο άλλος Νικόλας (ο πιο πολυφωτογραφιμένος Πιεριεύς);

    Ο Βάνιας αποκλείεται να ξέρει. Για τα του
    Λιτοχώρου, έχει το Γρηγόρη το Ζιάσιακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περί Τσιφοδήμου


    Η μεγάλη ευκαιρία για τον Τσιφοδήμο χάθηκε την προηγούμενη φορά και δεν φτάνει αυτό πήγε και κόντρα στο χρίσμα . Ακόμη και να του δώσει αυτή τη φορά το χρίσμα η ΝΔ θα έχουμε αντιδράσεις από το άλλο στρατόπεδο συν ότι είναι το παιδί του Νίκου Κ και αυτό δημιουργεί αντιδράσεις στο χώρο.
    Καλό θα ήταν λοιπόν να βρεθεί ένα νέο άφθαρτο όνομα και στο χώρο της ΝΔ και να ξεκινήσει από τις αρχές του 2012 προσπάθεια ομόνοιας και αναζητήσει ικανών στελεχών καταξιωμένων στην κοινωνία , που δεν θα περιμένουν να γίνουν αντιδήμαρχοι για να λύσουν το βιοποριστικό τους πρόβλημα και τέλος να έχουν άποψη και να την εκφράζουν ………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11.50 sigoyra den eisai nd, exoyme aftharto kai ton stirizoyme den exoyme anagi apo alla peiramata. o tsif kai o kaka opoios kai na mpei tha einai kontra. arxisan proin tou psifodeltiou na seispeironontai ston dim kai ta pragmata tha allaxoun ragdaia (vlepe papadiamanti, gkagkali, milio g. papageorgiou st kai poioi paisiwnoyn ton dim). oti allo einai prospatheia aposispirosis. xairetai!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 10.22 ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΛΙΤΟΧΩΡΙΤΗΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΑΠ'ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ! ΔΗΛ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ (ΓΚΑΓΚΑΛΗ, ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ, ΜΗΛΙΟΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ; ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ (Π.Χ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ). ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ. ΧΑΙΡΕΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. eleos!!!!!

    toulaxiston merikoi eixan ta kotsia na pane me to komma anoixta!!! se antithesi me merikous pou to pezoun neodimokrates kai psifisan ton xontro!!! as kleisoun to stoma tous kai as katsoun sta auga tous!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10.22 ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΛΙΤΟΧΩΡΙΤΗΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΑΠ'ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ! ΔΗΛ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ (ΓΚΑΓΚΑΛΗ, ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ, ΜΗΛΙΟΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ; ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ (Π.Χ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ). ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ. ΧΑΙΡΕΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αντι για γυρα δεν πας για γυρο εκει τα πας καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή