Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Το Ζάππειο 2, είναι πριν από το Ζάππειο 3!

Καταρχάς γιατί Ζάππειο 2;


  • Ζάππειο 0: Μιά μέρα πριν από την μεγάλη νίκη του Αντώνη Σαμαρά στις εσωκομματικές εκλογές του Νοέμβρη του 2009. Ο πρόεδρος τότε, από το Ζάππειο, μπροστά σε μια γαλάζια λαοθάλασσα ξεκινούσε να φτιάξει τη Νέα Δημοκρατία την ελπίδα της Ελλάδας για να οικοδομήσουμε την Ελλάδα της ελπίδας. Την επόμενη ημέρα, απέναντι σε θεούς και δαίμονες αλλά με τον κόσμο δίπλα του, εκλέχτηκε πανηγυρικά πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρώτος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με άμεση εκλογή από τη βάση
Πώς αλλιώς θα μπορούσε να γίνει άλλωστε; Εκείνη την ημέρα αποδείχτηκε πως ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει σχεδόν καμμία επαφή με τους βουλευτάδες και τους πολιτευτάδες που κυκλοφορούν στην πιάτσα. Λίγοι κατάλαβαν που πάει το ποτάμι. Αυτοί που δεν κατάλαβαν και δεν καταλαβαίνουν ακόμα έχουν αλλού να πάνε. Οι πόρτες είναι ορθάνοιχτες και τα σκυλιά δεμένα. Λαθρεπιβάτες σε αυτό το "καράβι" που έχει για τιμονιέρη τον Σαμαρά δεν θέλουμε!   


  • Ζάππειο 1: Πέρυσι τον Ιούνιο, ο Αντώνης Σαμαράς παρουσίασε μια δέσμη προτάσεων για την οικονομία μέσα σε αυτές και οι προτάσεις του για την εκμετάλλευση - ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ - της δημόσιας περιουσίας.
Τον κατηγόρησαν τότε οι "φωστήρες" μαζί με τα "εξαπτέρυγα" - που όλοι μαζί είπαν ναι στο ΔΝΤ και στο ξεπούλημα της χώρας - για "Χαρρυποτερισμό" και ότι θα κάνει μαγικά για να φέρει ως έσοδο 50 δις ευρώ. Μετά από τουλάχιστον 7 μήνες πήγαν να κάνουν κάτι ανάλογο υπό την δαμόκλειο σπάθη του ΔΝΤ. Πάλι δεν έκαναν τίποτα!
  • Ζάππειο 2: Η επικαιροποιημένη πρόταση ελπίδας για έξοδο από την κρίση.
Το ταξίδι αύτο συνεχίζεται! Καθήστε να ακούστε τον Σαμαρά. Το σίγουρο είναι πως δεν θα χάσετε! Άλλωστε ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!  
Να περιμένετε πολλά αύριο! Μην σας πω μέχρι και δημοσιόποιηση της παύσης Ψωμιάδη για να κουκουλωθεί το θέμα! Εγώ εδώ στο μπλογκ περιμένω και τα σχόλια κάποιων "γενετικά τροποποιημένων πασόκων" που πιστεύουν ακόμα πως ο Forest GAP θα σώσει την Πατρίδα. Περιμένω τα σχόλια των Νεοδημοκρατών αλλά και τα σχόλια από τα παπαγαλακια της "αγίας οικογένειας" (της οικογένειας που έχει για πατέρα τον επίτιμο - δεν λέω το όνομα για να μην καεί ο υπολογιστης σας) που έχουν ως μοναδικό στόχο ζωής να μην δούμε τον πρόεδρο να γίνεται πρωθυπουργός.  


Θα το δούνε και αυτό, δεν αργεί η ώρα. Ξέρουν κιόλας το πότε και τρελλαίνονται!  


Το ξέρω κι εγώ, στο ΖΑΠΠΕΙΟ 3 φυσικά!


Για όλους αυτούς που περιμένουν αύριο από τον Σαμαρά να ζητήσει εγγυήσεις για να υπογράψει το νέο μνημόνιο που μας φέρνουν, έχω να επισημάνω το εξής. Μάλλον έχουν χάσει πολλά επεισόδια! Ας αλλάξουν πλευρό ή όπως λέγαμε μικρότεροι... 
ΔΕΝ... ΠΑΙΖΕΙ!


Δεξιός Ψάλτης
Υ.Γ.0: Παρακαλώ κύριε Διαχειριστά όπως το δεύτερο άρθρο με τίτλο "Η καρδάρα με το γάλα που δεν χύθηκε" να δημοσιευθεί την Παρασκευή ίδια ώρα με το παρόν.
Υ.Γ.1: Σας επισυνάπτω μαζί με τα κείμενά μου και κάποια βιντεάκια αλλά και φωτογραφίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εμπλουτίσεται το κείμενό μου.
Υ.Γ.2: Ένα πουλάκι μου είπε πως στην Ελευσίνα ένα ελικόπτερο περιμένει! Για να δούμε...

8 σχόλια:

  1. ΑΜΗΝ ΨΑΛΤΑΡΕ!
    ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!
    "Να περιμένετε πολλά αύριο! Μην σας πω μέχρι και δημοσιόποιηση της παύσης Ψωμιάδη για να κουκουλωθεί το θέμα!"
    ΔΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. GIATI DEN PAEI KAI H NTORA NA KANEI MIA OMILIA STO GOUDI???????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den paizeiiiiiiiiiiiiiiiiii
    ataka olkhs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Deksie psalti, ,megale kai alithine mou syntrofe, gia akomi mia fora dioratikos kai pliroforimenos. Esy mas kathodigeis!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ελλάδα δεν χρειάζεται πρωθυπουργό,ηγέτη ψάχνει...Αντώνης Σαμαράς,ο κυβερνήτης που έρχεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το Ζαππειο να γνωριζεις οτι μονο τυχαια επιλογη δεν ηταν. Και θυμισου οτι το μερος αυτο εκτος της ιστοριας που κουβαλαει απο μονο, του γραφει με τον Αντωνη Σαμαρα και την νεα ιστορια της συγχρονης πολιτικης ζωης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή