Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Συγκεντρωτικά αποτελέσματα φοιτητικών εκλογών

Από το Antinews:

Παραθέτουμε παρακάτω τα στοιχεία που παρουσίασε πριν από λίγο ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος για τις φοιτητικές εκλογές,  κατά την διάρκεια του briefing των πολιτικών συντακτών στα γραφεία της ΝΔ.
Συμφώνα με τα στοιχεία, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σε 197 από 206 συλλόγους στα ΑΕΙ της χώρας συγκεντρώνει το 41,3% έναντι 37,9% που είχε συγκεντρώσει πέρσι. Ακολουθεί η ΠΑΣΠ με 27,09%, η ΠΚΣ με 13,25%, ΕΑΑΚ με 8,55%, κλπ.

Όσον αφορά τα ΤΕΙ, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σε 60 από τους 75 συλλόγους καταγράφει ποσοστά της τάξης του 50,62% με την ΠΑΣΠ να συγκεντρώνει το 31,01%.

Αναλύοντας τα αποτελέσματα,  ο κ.Παπαμιμίκος τόνισε, ότι  νικητής των φετινών φοιτητικών εκλογών  ήταν η αυξημένη συμμέτοχη.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, οι νέοι εκτίμησαν τις συγκεκριμένες πολιτικές προτάσεις της ΟΝΝΕΔ, γεγονός που αποδεικνύει ότι δεν είναι μόνο “life Style”.

Παράλληλα, επανέλαβε την πρόταση του κόμματος  για κατάργηση της ΕΦΕΕ και τη σύσταση νέου οργάνου ώστε να ισχυροποιηθεί το φοιτητικό κίνημα, καλώντας όλες τις παρατάξεις να μπουν στην λογική της έκδοσης κοινών αποτελεσμάτων.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου , εάν θα πρέπει ο πρόεδρος του κόμματος να βάλει στις εκλογικές λίστες περισσότερους νέους, επεσήμανε ότι  ο Αντώνης Σαμαράς έχει δείξει εμπράκτως την εμπιστοσύνη του στους νέους ανθρώπους και εξέφρασε την εκτίμηση πως αυτό θα συνεχίσει να το κάνει και στο μέλλον.

Τέλος ο Αντώνης Σαμαράς θα επισκεφθεί τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ στις 7, για να συγχαρεί τους φοιτητές για την επιτυχία τους στις φοιτητικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου