Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Θρίαμβος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Φοιτητικές εκλογές στο ΤΕΙ της Κατερίνης

Μεγάλη νίκη, με άνετη πλειοψηφία σημείωσε η ΔΠΑ ΝΔΦΚ στο ΤΕΙ Κατερίνης, ανεβάζοντας σημαντικά το ποσοστό της. Αντίθετα η ΠΑΣΠ υπέστη σοβαρή καθίζηση στα ποσοστά της, χάνοντας σημαντικό κομμάτι της δύναμής της, αλλά και σε έδρες.


Η συμμετοχή κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, ανάλογα με εκείνα των προηγούμενων ετών, στοιχείο το οποίο έπαψε να αποτελεί πλέον έκπληξη.
Οι εκλογές, στο ΤΕΙ της Κατερίνης, έγιναν σε καλό κλίμα με τις φοιτητικές παρατάξεις να έχουν στήσει τα τραπεζάκια τους στον αύλειο χώρο του Ιδρύματος, αφού βοήθησε και ο καιρός.
Η διαδικασία, ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα και το αποτέλεσμα ήταν συντριπτικό υπέρ της ΔΑΠ ΝΔΦΚ η οποία απέσπασε ποσοστό άνω του 50% (50,93%). Δεύτερη αναδείχθηκε η ΠΑΣΠ με ποσοστό 31,02% και τρίτη η «Φωνή» με 18,06%.
Όπως ήταν λογικό της περισσότερες έδρες συγκεντρώνει η ΔΑΠ καταλαμβάνοντας τις 4 από τις συνολικά 7. Τις υπόλοιπες μοιράζονται η ΠΑΣΠ (2 έδρες, μια λιγότερη από πέρυσι) και η Φωνή η οποία έλαβε μια έδρα.
Το αποτέλεσμα υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη ικανοποίηση τα μέλη της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, η οποία με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί «θερμά» τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Πιερίας Μόσχο Γιαλένιο για τη συνεχή στήριξη που παρέχει στην φοιτητική νεολαία του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου