Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Δελτίο Τύπου της "Ολύμπιας Γης" - 17/05/2011

Θερμά Συγχαρητήρια


Στους Αθλητές τον Προπονητή και την Διοίκηση της Ακαδημίας Πλαταμώνα για την άνοδο της ομάδας, στην Δ’ Εθνική Κατηγορία.

Στους Αθλητές τον Προπονητή και την Διοίκηση του Ολύμπου Λεπτοκαρυάς για την παραμονή  της νεοφώτιστης ομάδας, στην Δ’ Εθνική Κατηγορία.

Τη νέα αγωνιστική περίοδο 2011-2012, οι δυο ομάδες του Δήμου μας θα αποτελέσουν τους μοναδικούς εκπροσώπους της  Πιερίας, στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Επίσης, Θερμά Συγχαρητήρια:

Στους Αθλητές τον Προπονητή και την Διοίκηση του Ολύμπου Αγίου Σπυρίδωνα για την άνοδο της ομάδας στην Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία.

Στους Αθλητές τον Προπονητή και την Διοίκηση του Μακεδονικού Νέας Εφέσου για την άνοδο της ομάδας στην Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία.

Στους Αθλητές τον Προπονητή και την Διοίκηση της  Α.Ε. Καρίτσας για την συμμετοχή της ομάδας στα μπαράζ ανόδου για την Δ’ Εθνική Κατηγορία.

Τη νέα αγωνιστική περίοδο 2011-2012, οι τρείς ανωτέρω ομάδες μαζί με τον ιστορικό Απόλλωνα Λιτοχώρου θα αποτελέσουν τους εκπροσώπους του Δήμου μας , στο Πρωτάθλημα της  Α’ Κατηγορίας (ΕΠΣ Πιερίας).

Τους ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας, πάντα επιτυχίες.


“Ολύμπια Γη”
Δημοτική παράταξη
Δήμου Δίου - Ολύμπου

1 σχόλιο:

  1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΟΠΟΥΛΕ ΤΟ ΦΥΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΒΛΕΠΩ! ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΕ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή