Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Αυτήν την ώρα στους δρόμους του Λιτοχώρου

Η πρόσβαση στο Λιτόχωρο από τις κεντρικές οδούς μέχρι και την πλατεία γίνεται χωρίς αλυσίδες μιας και οι δρόμοι από φαίνεται και στις φωτογραφίες είναι ανοιχτοί. Στους δρόμους πέριξ της κεντρικής οδού Αγίου Νικολάου η κίνηση γίνεται και εκεί χωρίς αλυσίδες. Σε στενά όμως που δεν κυκλοφόρησαν οχήματα από το πρωί και ιδιαίτερα σε σημεία ανήλια υπάρχει πάγος στο οδόστρωμα. Σε τέτοια σημεία έχει παρέμβει και η αλατιέρα του δήμου για να διευκολύνει την κατάσταση. 
Η χρήση άλατος γίνεται όπου κρίνεται επιτακτική μιας και η χρήση του χαρακτηρίζεται από τους διοικούντες ως δίκοπο μαχαίρι μιας και η ανεξέλγκτη χρήση του δημιουργεί πρόβλημα στο οδόστρωμα.
Θα πρέπει να τονιστεί ότι η επικινδυνότητα στους δρόμους του Λιτοχώρου θα είναι μεγαλύτερη από το απόγευμα και μετά μιας και ο πάγος θα κυριαρχήσει παντού. Έκκληση γίνεται προς όλους να μην χρησιμοποιηθεί νερό για το πλύσιμο των δρόμων διότι θα κάνει μεγαλύτερο το πρόβλημα κατά τις βραδυνές ώρες. 
Θερμοκρασίες κάτω του μηδενός από το απόγευμα καθώς και μια μικρή - παροδική επιδείνωση του καιρού με πιθανή χονόπτωση από τις 5 έως τις 8 το απόγευμα ,έχουν προβλεφθεί από την μετεωρολογική υπηρεσία.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου