Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων στο Δήμο Δίου - Ολύμπου - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟ.

Σοβαρά προβλήματα όμως στην Εθνική Οδό στο ύψος του Πλαταμώνα όπου υπάρχουν εγκλωβισμένα αυτοκίνητα για πάνω από 2,5 ώρες.
Στο συγκεκριμένο κομμάτι πρέπει να γίνει αποχιονισμός από την "ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.". Παρόλα αυτά δεν έχει γίνει τίποτα.
Στο σημείο σπεύδει όχημα του Δήμου Δίου - Ολύμπου για να βοηθήσει στον απεγκλωβισμό των αυτοκινητων. 
Στο συγκεκριμένο σημείο έχει εγκλωβιστεί και όχημα της ΔΕΗ που κατευθύνεται προς τους Πόρους για να διορθώσει την βλάβη που υπάρχει εκεί.

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ. ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΚΤΙΜΗΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

5 σχόλια:

  1. Μην μας δουλεύετε παιδιά. Γύρισα πριν 1:30 από Θεσσαλονικη, μέχρι τον κόμβο Λιτοχώρου η εθνική δεν έχει καθόλου χιόνι. Πάνω από το κέντρο υγείας έχει χιόνια αλλά πήγαινε το αμάξι. Από το ΕΚΟ και πάνω όλο χιόνι, θέλει αλυσίδες. Ο Δήμος αντί να κάνει τον κάλο στην εταιρια του Μπόμπολα ας ανοίξει το Λιτόχωρο και τους κεντρικούς δρόμους και αύριο ας έχει έτοιμα μηχανήματα για τα μαντριά όλου του δήμου, ειδικά για την περιοχή του Δίου μην έχουμε αποκλεισμους κτηνοτρόφων. Όσο για την εθνική 3,10 τα διόδια παιδιά και πάνε για 4€. Τώρα να πάνε από το δήμο να βρούν τους εκπροσώπους και να τουσ βάλουν στη θέση τους σαν αρχή του τόπου. Όχι μόνο να τους καλουν στο Δημαρχείο για καφέ και δημόσιες σχέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν διαφωνούμε πουθενά. Γιατί λες πως σε δουλεύουμε;
    Αυτά είπε και ο δήμαρχος στον Τατση στις 9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στον Πλαταμώνα και στον Π. Παντελεήμωνα να πάει ο Μυλωνέρος με τις μπουλντόζες. Τις μπουλντόζες δεν τις εχόυμε μόνο για κατασττοφές μαγαζιών να κάνουμε και καμιά άλλη δουλειά. Ο δρόμος για τον παλιο Παντελεήμωνα είναι κλειστός. Προσοχή.
    Κώστας από Ν. Παντελέήμωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παπαθανάση από την πλατεία και πάνω έχει 5 πόντους χιόνι παγωμένο. Μόνο με αλυσίδες κυκλοφορείς. Θα στείλεις κανέναν να καθαρίσει και να ρίξει αλάτι ή θα μας πεις πάλι δεν γίνεται το πάνω να γίνει κάτω και το κάτω να γίνει πάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παπαθανάση από την πλατεία και πάνω έχει 5 πόντους χιόνι παγωμένο. Μόνο με αλυσίδες κυκλοφορείς. Θα στείλεις κανέναν να καθαρίσει και να ρίξει αλάτι ή θα μας πεις πάλι δεν γίνεται το πάνω να γίνει κάτω και το κάτω να γίνει πάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή