Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Αποκριάτικος Χορός Συλλόγου Γονέων Και Κηδεμόνων 13ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης




Ήταν μια βραδιά που τα είχε όλα: Κέφι, χορό, διασκέδαση, αλλά και συγκίνηση.
Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, σημείωσε την αναμενόμενη επιτυχία των προηγούμενων χρόνων και απέδειξε πως ούτε η οικονομική κρίση επηρέασε την εκδήλωση αυτή.
Στο οικογενειακό κέντρο Πιερίδα Palace που φιλοξένησε την εκδήλωση το βράδυ του Σαββάτου 5 Μαρτίου, δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο.
 Μικροί μαθητές με αποκριάτικες στολές συνοδευόμενοι από τους γονείς, κηδεμόνες, φίλους και προσκεκλημένους τους, απόλαυσαν μια βραδιά που αρμόζει στην περίσταση και στην ημέρα.
Την αρχή της εκδήλωσης έκαναν οι μαθητές του σχολείου που τμηματικά παρουσίασαν για πρώτη φορά, παραδοσιακούς Ελληνικούς χορούς και αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας  Σοφία Μαυρίδου, ο Διευθυντής του Σχολείου Στέργιος Γκρίτζας, οι δάσκαλοι του σχολείου καθώς και οι συνταξιοδοτηθέντες δάσκαλοι του σχολείου κ.κ. Γιώργος Παπαδόπουλος(ως διετελέσας Διευθυντής) και Βασίλης Καραϊσκος(ως διετελέσας Υποδιευθυντής), που τιμήθηκαν από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων με αναμνηστική πλακέτα.
Ο Διευθυντής του Σχολείου Στέργιος Γκρίτζας απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση και εξήρε τις πρωτοβουλίες και τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αγαστή συνεργασία που υφίσταται μεταξύ των δύο πλευρών.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης Γιάννης Τσιμπονίδης, έκανε ένα σύντομο απολογισμό και ανέφερε, μεταξύ των άλλων:
         
«Σας καλωσορίζουμε στον καθιερωμένο ετήσιο χορό του Συλλόγου μας και σας ευχαριστούμε που ιδιαίτερα φέτος ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας, παρόλες τις δύσκολες συγκυρίες που υπάρχουν και τις οποίες όλοι μας βιώνουμε.
Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό για τα πεπραγμένα μας ως Διοίκηση του Συλλόγου του σχολείου μας, θεωρώ πως θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους υπευθύνους  που προχώρησαν στην επανακατασκευή της στέγης που παρουσίαζε σοβαρά προβλήματα.
 Προχωρήσαμε στην φύτευση δέντρων κατά μήκος του αύλειου χώρου και τοποθετήσαμε τις μπασκέτες για να αθλούνται τα παιδιά μας.
Όπως θα διαπιστώσατε πρόσφατα προχωρήσαμε στην αισθητική αποκατάσταση του κεντρικού μας σχολικού συγκροτήματος, ενώ στις φιλοδοξίες και τους στόχους μας ήταν η αποκατάσταση της οροφής του κλειστού μας γυμναστηρίου, που δεν περιποιεί ιδιαίτερη τιμή για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Και λέω «ήταν» καθώς τα κόστη είναι αποτρεπτικά και δεν μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε σ αυτήν την δύσκολη χρονική συγκυρία. Βεβαιότατα επίκειται συνάντηση με την Δημοτική μας Αρχή, όπου εκ του σύνεγγυς θα εκθέσουμε τα προβλήματα που συνεχίζουν να υπάρχουν στο σχολείο μας….»
Ευχαρίστησε τα παλιά και νέα μέλη του Προεδρείου του Συλλόγου για την συνεργασία που είχε και έχει τα τελευταία 4 χρόνια, με μοναδικό γνώμονα την βελτίωση των υποδομών του σχολείου….

Αμέσως μετά η PATTY και η παρέα της διασκέδασαν τα παιδιά, χόρεψαν, τραγούδησαν και συμμετείχαν όλοι μαζί σε παιχνίδια και χάπενιγκς.
Φυσικά οι μεγαλύτεροι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακή μουσική με κλαρίνο και ποντιακή λύρα, ενώ ο χορός και το γλέντι κράτησε μέχρι αργά το βράδυ.
Πραγματοποιήθηκε και η λαχειοφόρος αγορά, όπου ο Σύλλογος προσέφερε αρκετά και χρήσιμα δώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου