Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τα δυο προηγούμενα Σαββατοκύριακα οι αθλητές του τμήματος Ιστιοπλοΐας του Ν.Ο.ΚΑΤ. συμμετείχαν σε δια συλλογικούς αγώνες που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.
Πιο συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν οι διασυλλογικοί αγώνες «ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΦΑΝΟΥΣ ΝΑΥΤΗ 2012» για σκάφη Optimist όπου ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης συμμετείχε με 5 αθλητές και κατέκτησε ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο.
Αναλυτικότερα το Αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Βαρμπένης Ευάγγελος που κατατάχθηκε δεύτερος στην κατηγορία παίδων (4ος στη γενική) ενώ στην ίδια κατηγορία και ο Κυριακίδης Σπύρος ανέβηκε στο βάθρο των νικητών κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο (6ος στη γενική). Άτυχη στάθηκε η Κοπρένσκα Σοφία που παρά την πολύ καλή της εμφάνιση δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιο μετάλλιο αφού κατατάχθηκε τέταρτη στη κατηγορία κορασίδων. Πολύ ενθαρρυντική και η εμφάνιση των δύο «νεοφώτιστων» αθλητών που στην πρώτη τους συμμετοχή σε αγώνες κατάφεραν να καταταγούν 6ος στους παίδες ο Ψωμιάδης Γιάννης (25ος στη γενική) και 50ος στη γενική κατάταξη ο Κουκουλιάτας Δημήτρης ο οποίος την πρώτη μέρα των αγώνων λόγω ασθένειας συμμετείχε μόνο στη μία από τις 4 ιστιοδρομίες γεγονός που δεν του επέτρεψε να έχει μια καλύτερη κατάταξη.
Το επόμενο Σαββατοκύριακο 29 και 30 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν οι διασυλλογικοί αγώνες «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2012» για σκάφη Laser 4,7 όπου ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης συμμετείχε με 4 αθλητές και αθλήτριες. Την πρώτη μέρα των αγώνων δεν πραγματοποιήθηκε καμία ιστιοδρομία καθώς δεν έπνεαν καθόλου άνεμοι, ενώ και την Κυριακή η άπνοια ταλαιπώρησε τους αθλητές. Τελικά η επιτροπή αγώνων για να μην αναβληθούν οι αγώνες αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει 3 ιστιοδρομίες σε συνθήκες άπνοιας. Οι θέσεις που κατάφεραν οι αθλητές του Ν.Ο.ΚΑΤ. είναι
Γαγανέλης Σωκράτης 5ος στην κατηγορία αγοριών
Πασχούλης Δημήτρης 6ος στην κατηγορία αγοριών
Μητσοκάπα Δήμητρα 6η στην κατηγορία κοριτσιών και
Μανιώτη Ζωή 7η στην κατηγορία κοριτσιών .
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του τμήματος ιστιοπλοΐας του Ν.Ο.ΚΑΤ. συνεχίζεται και το Σαββατοκύριακο 6-7 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή του στους Διασυλλογικούς αγώνες που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης για σκάφη Optimist και Laser.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου