Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

Το ΙΚΑ κάνει μήνυση στον Αλέξη Τσίπρα για οφειλές

Ναι, ναι, καλά διαβάσατε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας χρωστάει στο ΙΚΑ από εταιρία που έχει ή είχε και μάλιστα αφού έλαβε μήνυση κάθησε και στη θέση του κατηγορούμενου.

Ο Αλέξης Τσίπρας υπήρξε μέτοχος εταιρίας με διαπιστωμένες οφειλές προς το ΙΚΑ,καθόλου διαφορετικός από τους πολίτες της υπόλοιπης Ελλάδας ωστόσο το πρόβλημα πήρε τεράστιες διαστάσεις μετά από την μήνυση που κατέθεσε το ΙΚΑ εναντίον του. Η δικάσιμος είχε ορισθεί για χθες 24 Σεπτεμβρίου όμως ο κ. Τσίπρας, κατά πληροφορίες, είχε προσέλθει στο αρμόδιο τμήμα για να ρυθμίσει την οφειλή του.

Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών όπου θα έπρεπε να εκδικασθεί η υπόθεση χθες το πρωί όπως και σε όλα τα δικαστήρια οι δικαστικοί κάνους στάση έργασίας. Ομως ο κάθε δικαστής έχει την υποχρέωση να διαβάσει το πινάκιο της ημέρας. Οταν λοιπόν φώναξε το όνομα Αλέξης Τσίπρας, ρώτησε την δικηγόρο του αν επρόκειτο για τον "γνωστό". Στην αίθουσα παραβρισκόταν, ως όφειλε, και εκπρόσωπος του ΙΚΑ που δήλωσε ότι «Ο κύριος Τσίπρας έχει κάνει ρύθμιση» για να ακουστεί δικαστής να λέει, «Το παλεύει ο πρόεδρος» και την συνήγορο του κ. Τσίπρα να λέει «Το παλεύει όπως όλοι μας»!
Πηγή: ONAIR24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου