Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012

Γίνονται και θαύματα....

ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 538 ΜΕΡΕΣ, 23 ΩΡΕΣ & 52 ΛΕΠΤΑΕπιτέλους! Ο Άρης κέρδισε πέναλτι! Μη τσιμπιέστε, αλήθεια είναι! Χρειάστηκε να περάσει ενάμιση χρόνος. Ένα απίστευτα μεγάλο διάστημα. Πέναλτι; Ουκ ολίγα, που ποτέ δεν δόθηκαν. Πολλοί θα θυμούνται τα πέναλτι με το Λεβαδειακό πέρυσι και τους μόλωπες στα χέρια του Λαζαρίδη, όπως και το ξεγύμνωμα του Μαλεζά στον Γιάκομπ.
Ο Άρης είχε να κερδίσει πέναλτι από την σεζόν 2010-11 και την 28η αγωνιστική, σε ένα σπουδαίο διπλό με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Σέρχιο Κόκε είχε πετύχει το τελευταίο του τέρμα με την κίτρινη φανέλα.
Έκτοτε πέναλτι ο Άρης δεν έβλεπε. Μέχρι και σελίδα μέτρησης χρόνου έκαναν οι φίλοι του στο ίντερνετ (http://arispenalty.com/), για τους μη καταλογισμούς υπέρ του!
Έπρεπε να έρθει η 4η αγωνιστική της σεζόν 2012-13 και ένας άλλος Ισπανός, ο οποίος έχει προλάβει να μπει ήδη για τα καλά στις… κιτρινόμαυρες καρδιές, ο οποίος έδωσε γκολ και νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με εκτέλεση πέναλτι. Ο Αγκάνθο έστησε την μπάλα και με το αριστερό έστειλε τον Άρη στους 5 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου