Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Συνεδρίαση, υπό σκιάν αργίας...

 Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Δίου - Ολύμπου έγινε στον απόηχο των πρόσφατων εξελίξεων των δικαστικών περιπετειών του δημάρχου Γ. Παπαθανασίου, μετά την πρόσφατη κατάθεση ερώτησης των βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. για την μη εφαρμογή του Καλλικράτη στο δήμο Δίου - Ολύμπου προς τον Υπουργό Εσωτερικών Γ. Ραγκόυση, την σε εξέλιξη έρευνα από τον προϊστάμενο εισαγγελίας Θεσσαλονίκης προς τον γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θ. Σώκο για την εώς τώρα αδράνειά του για το θέμα, αλλά και των πρόσφατων αποκαλύψεων του kraxtis-gr.blogspot.com για την επικείμενη αργία του δημάρχου. Ήταν επόμενο, λοιπόν, ένα κομμάτι της συζήτησης, να επικεντρωθεί και στο θέμα αυτό.
 Ο κ. Δημόπουλος, ανοίγοντας το θέμα είπε πως τις εξελίξεις τις έμαθε από τα τοπικά blogs και έχει ορίσει πληρεξούσιο δικηγόρο  που παρακολουθεί το θέμα. Βάση της έως σήμερα πληροφόρησής του η αργία του δημάρχου είναι θέμα ημερών και τόνισε πως έαν έχει ήδη παραδοθεί στον δήμο Δίου - Ολύμπου το έγγραφο της αργίας τότε η ψηφιση του προϋπολογισμού δεν έχει υπόσταση.
 "Ευτυχώς δεν σας έχω για δικηγόρο. Δεν ξέρω αν δικηγορείτε..." ήταν η οργισμένη απάντηση του κ. Παπαθανασίου, για να πάρει ξανά απάντηση από τον κ. Δημόπουλο: "Ευτυχώς που σε λίγο δε θα σε έχουμε δήμαρχο!"
 Στο θέμα αναφέρθηκαν και οι υπόλοιποι αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων, με τον κ. Τσιφοδήμο να λέει: "Θλίβομαι όταν ακούω τέτοια πράγματα" και απευθυνόμενος στον δήμαρχο Δίου - Ολύμπου του είπε: "Εγώ λέω πως δεν έπρεπε να σε ψηφίσει ο κόσμος, αλλά σε ψήφισε" ενώ ο κ. Λάππας επισήμανε και αυτός με τη σειρά πως το πρόβλημα της αργίας του δημάρχου είναι υπαρκτό και πως την παράταξή του την ενδιαφέρει το πολιτικό ζήτημα, ενώ τον δήμαρχο πως να αποδείξει την αθωότητά του στη δίκη. Η κ. Κουρίτα αναφέρθηκε στην σκανδαλώδη σύμβαση του 2000 της Δ.Ε.Α.Λ. για την οποία πρόκειτε να δικαστεί ο κ. Παπαθανασίου τον Μάρτη του 2012 και υπενθύμισε πως και τότε ως εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος την κατήγγειλε στον λαό.

24 σχόλια:

  1. Επιτέλους ξύπνησες Δημόπουλε!!!! Μόνο τέτοια θέλει, συνέχισε ποιο δυνατααααααααα
    Τσιφοδήμο μη θλίβεσαι εσύ τον έβγαλες
    Ο Δημόπουλος ήταν καθαροαιμος αποδήχθηκε, έστω και αργά τα καταλάβαμαι όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Papathanasi έτσι είναι η ζωή, σήμερα είσαι αύριο δεν είσαι.
    Δημόπουλε λίγο ακόμα σήμερα και θα άγγιζες την τελειοιότητα. Η πολιτική αλητεία πρέπει να τιμωρείται. Μπράβο σου τα είπες πολύ καλά.
    Τσιφοδήμε εύχομαι ο λαός να μην μετανιώσει ποτέ που στήριξε εσένα και των (πολύ) τέως βουλευτη και σε έκανε μια φορά δήμαρχο. Τον τελευταίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η "ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ" ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΚΟΥΡΙΤΑ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΥΟ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΤΕ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΞΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά εκ παραδρομής δεν αναφερθηκε!
    Θα επανορθωσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟΨΕ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ. ΣΥΣΩΜΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΑ'ΧΩΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΣ (ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕ!). ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΠΛΟΓΚ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΝΤΑ ΖΗΛΟ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΛΑΠΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ!! ΤΟΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ! ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ. ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΞΕΓΡΑΦΕΙ! Ο ΛΑΠΠΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΖΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΕΕΕΕΕΕΕ.......
    ΟΨΙΜΟΣ Ο ΛΑΠΠΑΣ........
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΛΛΗΛΟΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ
    ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ

    ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΚΟΥΡΙΤΑ...
    ΜΠΡΑΒΟ...
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...
    ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. με τον κ. Τσιφοδήμο να λέει: "Θλίβομαι όταν ακούω τέτοια πράγματα" και απευθυνόμενος στον δήμαρχο Δίου - Ολύμπου του είπε: "Εγώ λέω πως δεν έπρεπε να σε ψηφίσει ο κόσμος, αλλά σε ψήφισε"

    KI ΕΓΩ ΛΕΩ ΣΑΚΗ ΚΟΨΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ!
    ΕΔΩ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. poios opsimos lappas re megale; o protos pou anaferthike sto thema autos itan! esy allou evoskes tote; kai poia prosopiki epithesi; akouses polles omilies toy lappa na epitithetai prosopika ston opoiondipote; h koyrita den tous eipe olous lamogia; alla xehasa, ki esy opsimos ypostiriktis ths katerinas egines telika! poios xerei ti psifises stis ekloges!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΚΟΥΣΑ ΦΙΛΕ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΠΠΑ
    ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΗΤΑΝ Η ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ
    ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΩΣ ΤΟ ΑΓΝΟ ΠΑΣΟΚ
    ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ
    ΚΑΙ ΦΤΗΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΝΕΙ
    ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΠΙΚΡΙΑΣ ΤΟΥ...
    ΤΟ 2000 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ?
    ΤΟ 2006 ΠΟΥ ΗΤΑΝ?
    ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΤΟΠΟ?
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ
    ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ "ΟΦΕΛΗ"...
    ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΙΟΣ ΛΑΠΑΣ, ΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ Σ Υ Ε Ν Ο Χ Ο Σ. ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ Η ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ. ΟΥΝΑ ΦΑΤΣΑ ΟΥΝΑ ΡΑΤΣΑ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. oraioi eiste eseis oi deksioi!!!afou vlepetai pos katharizei o papathanasis me tin argia tou arxisate na xtipate ton epomeno antipalo sas ton LAPPA alla min fate tha vreksei keftedes!!!Makari na eixate politiko andra me to ithos tin apofasistikotita kai tin tolmi tou LAPPA!!!tote tha imoun isixos oti akomi kai na xasei o LAPPAS stis epomenes ekloges tha eixe o dimos aksiologo dimarxo alla distixos den exetai!!kai oso afora poion ipiretise kai poion oxi o lappas tha sas parapemso sto sxolio tou apolitikou pou apanta se enan allo pali deksio pou opos fenetai arxisate na xtipate ton Lappa oloi oi deksioi tora dioti ton fovaste!!!mi fovaste o epomenos dimarxos tha einai arketa kalos dioti tha einai o NIKOS LAPPAS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κακό του κάνεις του Λάππα. Δεν χρειάζετε υπερασπιστές ο Νίκος. Να αποβάλλει το καθαρά κομματικό και όλα θα πάνε καλά για αυτόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λάππας ή Λαππάς;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλως η κακως ο Λαππας πηρε το 14% γιατι ενω ειχε το χρισμα το ΠΑΣΟΚ τον πουλησε και ακομη τον πουλαει. Που ειναι οι διαγραφες των ανταρτων; Γιατι εγιναν σε ολη την Ελλαδα και εδω τιποτα; Δεν εχουν ευθυνη Μαλτζαρης, Λαμογιαννη και ο γραμματεας μας Καρτσιωτης; Ξεκινησε με αδειε τσεπες, με χαμηλη δημοτικοτητα και αναγνωρησιμοτητα, με χρισμα στις 2 Σεπτεμβριου, ο Λάππας, οταν Παπαθανασιου συνεπικουρουμενος απο Βουλευτες Πιεριας ειχε ηδη πεισει κοσμο πως το ΠΑΣΟΚ δεν προκειτε να δωσει χρισμα. Ο Λαππας εσπασε αυγα με ενα κομματικο κατεστημενο εντος και εκτος λιτοχωρου που κανενας τοπικος πολιτικος την τελευταια 25ετια δεν τολμισε να τα βαλει. Τελικα ο Λαππας απο το ΠΑΣΟΚ πηρε την ταμπελα ενω ο Παπαθανασης την στηριξη της τοπικης "τρόικας" Αμοιριδης - Μιχου - Παπαχρηστου. Αυτα ας μην τα ξεχναν μερικοι, ειδικα οσοι και οσες ειναι ΠΑΣΟΚ και το παιζαν ΛΑΠΠΙΚΟΙ πιστευοντας πως ο Νικος ειναι μεταβατικη κατασταση και (τωρα που διαφενετε πως ο Παπαθανασιου μαλλον θα αποσυρθει, ισως και κακην - κακως) θελουν να δηλωσουν παρον στη διεκδικηση του δημου (μια και ως τωρα δεν το εκαναν γιατι ετρεμαν και τη σκια του Γιωργου Παπαθανασιου) και τις τελευταιες δυο μερες με σχολια στο blog πανε να κανουν κλιμα. Το τραγικο με αυτους ειναι πως προεκλογικα αντιμαχωνταν τους "Παπαθανασιακους" οταν ελεγαν τα ιδια με αρκετα ισχυρα επιχειρηματα. Παντως μην βιαζεστε μην θεωρειτε πως ο Παπαθανασιου δεν θα ξαναδιεκδικησει το δημο ως ανεξαρτητος και τοτε θα περιμενετε εναν "ΛΑΠΠΑ" να περισωσει την χαμενη αξιοπρεπια του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα! Ήθελα από το μεσημέρι να παρέμβω, αλλά ορισμένοι φίλοι με κάλυπταν και γι'αυτό το ακύρωνα. Επειδή βλέπω ότι συνεχίζουν οι υστερόβουλες μπαρουφολογίες από ορισμένους (που δεν είμαι και τόσο σίγουρος αν είναι δεξιοί ή ψευτοπασόκοι που άλλα περίμεναν και άλλα τους προέκυψαν χαλώντας τους τα σχέδια) αποφάσισα τελικά να γράψω μερικές αράδες για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους!
    Πρώτα ας δούμε τα όσα λες εσύ φιλαράκο (ή φιλενάδα;) με τα greeklish. Σε έπιασε ξαφνικά ο πόνος να υποδείξεις έμμεσα στο ΠΑΣΟΚ την υποτιθέμενη "retsinia oti ypyretousan ton papathanasi" ο Λάππας και η οικογένειά του " ki afto tha to ktypisoun poly kai den einai psemmata".Βέβαια θέλει η που-να να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει γιατί εσύ ή κάποιος άλλος με greeklish αποδεικνύετε λίγο αργότερα τον ευσεβή (ή μάλλον ασεβή) σας πόθο: “to paidi den mporei exei parelthon as kanei pisw NA BEI ALLOS!!”.Τι λες ρε μεγάλε\η σοβαρά; Μήπως να σας στρώσουμε και το χαλί να μπείτε στον Δήμο; Για τους δήθεν «υπηρέτες» του Παπαθανάση έχεις ήδη λάβει απάντηση και δε μπαίνω στον κόπο να απαντήσω κι εγώ! Το ίδιο και για το θέμα της στήριξης από το «lappeiko» του Παπαθανάση που σημειωτέον στήριζαν, όπως όφειλαν ως κομματικοί, το επίσημο χρίσμα του ΠΑΣΟΚ τότε, κάτι για το οποίο η τωρινή στάση του Παπαθανάση δείχνει την αχαριστία και τον αμοραλισμό του ανδρός!Σχετικά τώρα με το «παρελθόν» που αναφέρεις, ο Νίκος ο Λάππας είναι πολύ νέος για να έχει παρελθόν κι επειδή μάλλον το πας στο οικογενειακό παρελθόν, εδώ είναι που…ψώνισες από σβέρκο κρίνοντας ίσως εξ ιδίων τα αλλότρια. Μάθε λοιπόν ότι στο Λιτόχωρο και οι πέτρες ξέρουν το ήθος, την εντιμότητα και τη συνεχή και άδολη ενασχόληση του πατέρα του, αείμνηστου Θανάση Λάππα με τα κοινά. Γι’ αυτό και εκατοντάδες κόσμου στο HOTEL POSEIDON δάκρυσαν μαζί με το Νίκο, όταν αναφέρθηκε στις αρχές και τις αξίες με τις οποίες γαλουχήθηκε και τις οποίες υποσχέθηκε πάντα να υπηρετεί!
    Τώρα το απαξιωτικό σου σχόλιο “to paidi den mporei” είναι ακριβώς το ίδιο που έκανε για τον Γιώργο Παπανδρέου ο επίτιμος αρχιγκαντέμης της παράταξής σας. Αποτέλεσμα; Μετά από λίγους μήνες ο Γιώργος έγινε πρωθυπουργός! Οπότε σε ευχαριστούμε για το σχόλιο σου γιατί έτσι θα καμαρώσουμε κι εμείς (ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ξέχωρα από κόμματα) τον Νίκο δήμαρχο σε 3 χρόνια ή ίσως και νωρίτερα για να θυμηθώ κι αυτά που έγραφε παλιότερα ο Δεξιός Ψάλτης.
    Κι έρχομαι σε σένα φίλε Δεξιέ Ψάλτη και δεν κρατιέμαι να μην πω με μία δόση χιούμορ ότι σε είχα «μυριστεί» απ’ την αρχή. Ας θυμηθούμε τι σου έγραφα τότε:
    «Πάντως αν και κατά βάθος δε θες το Δημόπουλο, φαίνεται ότι μάλλον τον θεωρείς αναγκαίο κακό...Προσπαθείς να τα "χώσεις" στους Τσιφοδήμο, Λάππα και έτσι έμμεσα προκρίνεις λύση Δημόπουλου παρά τις παρατηρήσεις που του κάνεις». Βέβαια για να αποφύγω κάθεπαρεξήγηση θεωρώ πως δεν είχες «κρυφό σχέδιο» και πως μάλλον υποσυνείδητα έρρεπες προς την επιλογή Δημόπουλου από τότε. Όπως και να’ χει καταλαβαίνω πως είμαστε δύο άνθρωποι που θέλουμε το καλύτερο για τις παρατάξεις μας και ξεχωρίζω τις δικές σου απόψεις που έχουν κάποια επιχειρήματα από τις κουτοπόνηρες μπαρουφολογίες στις οποίες αναφέρθηκα παραπάνω.
    Κλείνω προσθέτοντας ότι εάν ο Νίκος Λάππας ήταν «υπηρέτης» οποιουδήποτε «φεουδάρχη» θα είχε σκύψει το κεφάλι όπως έκαναν κάποιοι άλλοι ή θα ενέδιδε στο πλάνο και πολλά υποσχόμενο τραγούδι των σειρήνων ήδη από το καλοκαίρι. Δεν το έκανε όμως! Μαθαίνω προς μεγάλη μου χαρά και ικανοποίηση πως ούτε και τώρα ενδίδει σε νέες υποσχέσεις των σειρήνων! Αυτό που επίσης με ικανοποιεί είναι ότι ο Νίκος έχει μία μεγάλη πια διεισδυτικότητα και σε άλλους χώρους και αυτό δεν είναι τυχαίο!
    Αυτά προς το παρόν, πάω για ξεκούραση γιατί είμαι και κάποιας ηλικίας και το παλεύω τσούκου – τσούκου καναδυό ώρες το κείμενο.

    Αριστερός Ψάλτης
    2 Απριλίου 2011 4:07 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Νε νε νε νε νε νε νε
    ΝΕΡΟΜΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. E E E E E E E E E
    EΡΧΕΤΑΙ.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κοίτα να δεις που δε μ' αφήνουν να αγιάσω! Δεν περίμενα να επιστρέψω τόσο νωρίς με κείμενο.
    Μία - δύο μικρές παρατηρήσεις μόνο και μετά θα αφήσω αυτό το γαιτανάκι της μπαρουφολογίας να ξετυλιχθεί όσο του έχει απομείνει ακόμη να ξετυλίγεται, δηλαδή ελάχιστα.
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κ. διαχειριστά ότι σε μεγάλο βαθμό η κόντρα είναι μάλλον ενδοπασοκική, ανάμεσα σε εκείνους που "δηλώνουν" ΠΑΣΟΚ κατά το δοκούν και τη βολή τους από τη μια μεριά και σε αυτούς που είναι σταθερά ΠΑΣΟΚ και παραμένουν στις θέσεις τους να φυλάνε Θερμοπύλες από την άλλη, ακόμη κι όταν το ίδιο το ΠΑΣΟΚ τους πληγώνει.
    Κυρίες και κύριοι μπαρουφολόγοι είτε είστε δεξιοί, είτε είστε (οι περισσότεροι είμαι σίγουρος) ψευτοπασόκοι που σας "χάλασε τη σούπα" ο Νίκος ο Λάππας και τα αγνά στελέχη που τάχθηκαν και τάσσονται στο πλευρό του, συνεχίστε. Συνεχίστε όσο ελάχιστο σας έμεινε ακόμη να χύνετε χολή και δηλητήριο. Είναι το μόνο που σας απέμεινε πια! Όσο πιο γρήγορα το ξεβράσετε, τόσο πιο γρήγορα θα ξεμπερδέψουμε μαζί σας! Η όλη στάση σας είναι μια ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΣΑΣ! Σε όλους τους τομείς! Με κάλυψε πλήρως το κείμενο του διαχειριστή, τόσο για τις φαιδρότητες περί Νερόμυλου, όσο και για την "γραμμή" που επιχειρείτε να περάσετε.
    Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε! Για όλους σας...!
    Όπως έλεγε και ο αείμνηστος ηγέτης Ανδρέας Παπανδρέου το "χρονοντούλαπο της Ιστορίας" σας περιμένει! Η πόρτα του άνοιξε για σας και σύντομα θα είστε όλοι μέσα. Μην ανησυχείτε, έχει αρκετό χώρο για όλους σας!
    Και νά' σαστε σίγουροι ότι με αυτά που κάνετε η πόρτα θα μείνει κλειστή!!
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ελπίζω να μην έχετε κλειστοφοβία!

    Αριστερός Ψάλτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το θέμα της συνεδρίασης ήταν ο προϋπολογισμός και όχι η αργία του Παπαθανάση . ¨Όταν έχεις άσσο στο μανική σου τον κρατάς και τον πετάς όταν χρειαστεί, στο σωστό χρόνο . Η απειρία του Δημόπουλου και η πολιτική αλητεία του Παπαθανάση μετέτρεψαν το σοβαρότατο θέμα του προϋπολογισμού σε παράσταση ύβρεων . Αυτό βέβαια βολεύει τον Δήμαρχο και την παράταξη του που τελείωσε το θέμα σε μια ώρα πρωτοφανές για τα αυτοδιοικητικά δεδομένα . Εμένα μου έκανε εντύπωση που το προεδρείο δηλ ο παπαθ λειτουργεί με ένα δικό του κανονισμό και δεν διαμαρτύρεται κανένας από κάτω. Έχω την εντύπωση πως ο πρόεδρος είναι του παπαθ και όχι του Δημοτικού Συμβουλίου. Νομίζω πως τον σκουντάει από κάτω. ( κόψε αυτόν , μη του δίνεις το λόγο κ.α ) κάποιος Δημόπουλε πρέπει να διαβάσει τον κανονισμό λειτουργίας. Είκοσι λεπτά λόγο ο Παπαχρήστος , μούγκα από κάτω , από ποιον κανονισμό προβλέπεται αυτό ? Χρέη για έργα βιτρίνας , εκδηλώσεις , πανηγύρια κ.α Τι έγινε Σάκη που είσαι ? φοβάσαι τον χωριανό σου ? δεν σε άκουσα .
    Ανατολικός Όλυμπος χρέη τι έγινε Γιώργο? να χαριστούν ? ωραίες ιδέες έχεις !
    Τσιφοδήμο περίμενα περισσότερα από σένα , αλλά άκουσα τοποθέτηση καφενείου. Λάπας προσπαθεί να κάνει πολιτική για το αύριο . Κουρίτα κλώνος της Παπαρήγα . δυναμική αλλά όχι αυτόδιοικητική

    Σ . Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κοίταξε Σ.Δ., ο Παπαθανάσης ξέρει πολύ καλά να χειρίζεται τα Δημοτικά Συμβούλια, να έχει τον κυρίαρχο λόγο σ΄αυτά,ότι πει αυτός γίνεται και δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς, γιατί είναι ο μόνος που γνωρίζει καλά από αυτοδιοίκηση και να λειτουργεί αυτοδιοικητικά , είναι γεννημένος γι΄αυτόν τον ρόλο, δεν πιάνεται ο άνθρωπος. Όσο για το σκούντημα, αυτό δεν είναι τίποτα, σιγά τα λάχανα, αυτό γίνεται παντού και πάντα και θα γίνεται. Επίσης, ο Ππαπαθανάσης είναι συγκεντρωτικός και έμπειρος, ώστε οι άλλοι να μην μπορούν να πουν κουβέντα. Τέλος, όσον αφορά τους αντιπολιτευτικούς του Δημάρχου, ο καθένας παίζει με το δικό του τρόπο το παιχνίδι τους, παρασύρονται απ΄αυτό, είναι μπερδεμένοι πολύ λόγω απειρίας μέσα απ΄τους ΄΄στόχους'' τους, με αποτέλεσμα ο Παπαθανάσης να κάνει τη δουλειά του, γιατί ξέρει πια είναι. Όλα αυτά πέρα από κόμματα, ιδεολογίες,σκοπιμότητες μόνο αντικειμενικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. E E E E E E E E E
    EΡΧΕΤΑΙ.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κακό του κάνεις του Λάππα. Δεν χρειάζετε υπερασπιστές ο Νίκος. Να αποβάλλει το καθαρά κομματικό και όλα θα πάνε καλά για αυτόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΠΟΨΕ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ. ΣΥΣΩΜΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΑ'ΧΩΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΣ (ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕ!). ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΠΛΟΓΚ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΝΤΑ ΖΗΛΟ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΛΑΠΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ!! ΤΟΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ! ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ. ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΞΕΓΡΑΦΕΙ! Ο ΛΑΠΠΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΖΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Επιτέλους ξύπνησες Δημόπουλε!!!! Μόνο τέτοια θέλει, συνέχισε ποιο δυνατααααααααα
    Τσιφοδήμο μη θλίβεσαι εσύ τον έβγαλες
    Ο Δημόπουλος ήταν καθαροαιμος αποδήχθηκε, έστω και αργά τα καταλάβαμαι όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή