Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Απάντηση Γ.Παπαθανασίου για την επερώτηση βουλευτών του ΛΑΟΣ


ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

* ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

* ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΟΙ κ. Χ. ΣΑΛΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ, ΤΟ 2008 ΕΙΧΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Για την επερώτηση των δύο βουλευτών του ΛΑΟΣ απάντησε σήμερα ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Παπαθανασίου, ύστερα από ερώτηση που δέχθηκε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το πρωί.
Η συνέντευξη τύπου δόθηκε για την τριήμερη επίσκεψή του στην Αθήνα και τις επαφές που είχε με υπουργούς, υφυπουργούς και υπηρεσιακούς παράγοντες αναφορικά με θέματα και προβλήματα του δήμου.

Μετά τη βασική του τοποθέτηση και απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πώς σχολιάζει την επερώτηση των δύο βουλευτών Θεσσαλονίκης και Ευβοίας, που είδε το φως της δημοσιότητας, απάντησε:
"Δεν τους ξέρω τους βουλευτές, δεν πιστεύω να με ξέρουν κι αυτοί. Και η απορία η δικιά μου είναι, γιατί (αυτοί που ήθελαν να προκαλέσουν ντόρο) έψαξαν να βρουν βουλευτές μακριά από εδώ. 
Από κει και πέρα δεν σχολιάζω τίποτα, γιατί αυτά τα είχαμε ήδη σχολιάσει πριν τις εκλογές. Γιατί, όλος ο προεκλογικός αγώνας, αν θυμάστε, ήταν γύρω από αυτή την ιστορία, αν είμαι καταζητούμενος, αν είμαι κατάδικος, αν είμαι υπόδικος, αν είμαι δολοφόνος, αν είμαι εγκληματίας και όλα αυτά. 
Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Όταν θα γίνει το δικαστήριο, θα αποδειχτεί για μια ακόμη φορά περίτρανα η αθωότητα, γιατί αν εφαρμοζόταν η νομοθεσία, έτσι όπως τα λεν κι αυτοί μέσα στην ερώτηση τους, οι μισοί οι δήμαρχοι και παραπάνω θα έπρεπε να ήταν σε αργία ή να είχαν παυτεί.
Γιατί κάποιος ο οποίος θέλει να σου κάνει κακό, επειδή σε εμάς δεν ισχύει αυτό που ισχύει στους πολιτικούς (οι οποίοι έχουν βουλευτική ασυλία), εάν σε κατηγορήσουνε ότι ζημίωσες μία επιχείρηση ή την περιουσία του δήμου πάνω από 75.000 ευρώ, πας για κακούργημα.
Λοιπόν, σ’ εμένα υπήρχε μία ανώνυμη καταγγελία για μία σύμβαση που υπογράψαμε το 2000, πριν από δέκα χρόνια, και ήδη υπάρχει και η νομοθεσία, ίσως να την ξέρετε, κάποια εφημερίδα την έγραφε κιόλας, ότι για παρελθόντα έτη και χρήσεις, κάποιος ο οποίος καταδικάζεται για τέτοια θέματα, καταδικάζεται έτσι, όχι να πάει στα δικαστήρια, όπως πάω εγώ, έχουν παραγραφεί κιόλας.     
Τέλος πάντων, εμείς ακόμα είμαστε με το παλιό καθεστώς, θα περιμένουμε, και μην ξεχνάτε ότι αυτή την καταγγελία την κάνανε ανώνυμα τότε, αλλά επειδή το δικαστήριο έχει προσδιοριστεί για του χρόνου, μάρτυρας (κατηγορίας) είναι: Ο κ. Κουκουτάτσιος,  τέως δήμαρχος. Ο κ. Σάλτας, υποψήφιος με τον Κώστα Δημόπουλο. Και ο Στέργιος Φαρμάκης, τέως υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Λιτοχώρου με το ΣΥΡΙΖΑ και νυν διοικητής, που (τώρα) τον έβαλε το ΠΑΣΟΚ στο νοσοκομείο.
Από αυτούς τους τρεις, οι δύο υπόγραψαν δήλωση μετανοίας, και την έχετε, στα δικαστήρια το 2008. Και η απορία η δικιά μου είναι τώρα πώς αυτοί οι μάρτυρες κατηγορίας, όταν υπόγραψαν τότε αυτή τη δήλωση και είπαν ότι δεν εννοούσαμε αυτά και δεν λέμε αυτά, τι θα πουν στα δικαστήρια.
Δηλαδή εγώ έχω μεγαλύτερη «αγωνία» (ενδιαφέρον) από εσάς να γίνει το δικαστήριο και να ακούσω τους κατηγόρους μου, για να δούμε τι θα πουν. Τέλος πάντων, έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και περιμένουμε. Αυτοί που κάνουν τις επερωτήσεις, ας αναλάβουν και τις ευθύνες τους."

27 σχόλια:

  1. alla logia n' agapiomaste! h koinwnia me katatrexei, me kinigoyn oi syntrofoi, ki alla tetoia xanthopoulistika kai marthavoyrtsistika! Mila gia tin tabakera re! H erwtisi den leei an eisai enoxos h athwos! paradexou epitelous pws yparxei provlima kai tha beis se argia! Koroidepses ton kosmaki! kai exeis poly thrasos na les oti eixes partadextei apo thn arxh oti yparxei voulevma! As vrei kapoios vre paidia tis dhlwseis poy ekane tote kai as tis anevasei giati autos thelei na mas trelanei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ. Δήμαρχε για να φτάξουμε κέφι, σας το αφιερώνω αυτό το τραγουδάκι. http://www.youtube.com/watch?v=UU8xpRlG1Wo

    Ένας D.J. Λιτοχωρίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΩΡΓΗ,ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΑΛΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΗ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΓΙΩΡΓΟ.ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑΒΡΗ ΜΟΥ.ΑΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ.ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ.ΕΤΡΕΧΕ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ,ΚΑΙ ΤΡΩΓΑΤΕ Τ ΕΤΟΙΜΑ.ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟΥ.ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ.ΕΜ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΗ ΟΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΑΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η ιστορια θα σε κρινει γιωρ.το καστρο σου επεσε.ερχονται τα παλικαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για αυτο μασ βαλανε τοσα πολλα διοδια στον νομο μασ.γιατι βλεπανε αποτην αθηνα οτι εχουμε πολλα λεφτα στον νομο.και απορρω που τα βρηκανε τοσα.ειναι πολλα οπωσ ειπε και ο προηγουμενοσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Παπαθανασίου,
    από εχθές διαβάζω και ξαναδιαβάζω την αντίδρασή σας και ακούω τις δηλώσεις σας στον κύριο Τάτση και ειλικρινά έχω μείνει άφωνος.
    Θα ήθελα να κάνω τις εξης παρατηρήσεις:
    1. Κανείς δεν ενδιαφέρεται αν γνωρίζεται τον Βελόπουλο και την Παπανδρέου. Κανείς δεν σας έκανε αυτήν την ερώτηση.
    2. Κανείς δεν σας αποκάλεσε καταζητούμενο, κατάδικο, εγκληματία, δολοφόνο και ότι από αυτά που λέτε. ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΕΙΣΤΕ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΑΤΣΗ.
    3. Πιθανόν στο δικαστήριο να αθωοθείται. Άλλωστε όλα τα έχουμε δει στην Ελλάδα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. Το θέμα είναι πως εντέχνως ΑΠΟΚΡΥΨΑΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΩΣ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΑΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΑΣ. Να είστε 1000% σίγουρος πως το αποτέλεσμα των εκλογών θα ήταν διαφορετικό.
    4. Ποιοί είναι οι μισοί δήμαρχοι της Ελλάδας που έχουν αμετάκλητο βούλευμα για κακούργημα; ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΥΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ.
    5. Από πότε κύριε Παπαθανασίου η παρέμβαση εισαγγελέα ονομάζεται ανωνυμη καταγγελία;
    6. Σας αρέσει να μπερδεύεται τα θέματα. Καμμία σχέση η υπόθεση Σάλτα - Κουκουτάτσιου - Φαρμακη με αυτό για το οποίο κατηγορείσται σήμερα. Το θέμα με τους παραπάνω τελείωσε με την δημόσια συγγνώμη τους. Ο εισαγγελέας συνέχισε ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ την έρευνα.
    7. Εν κατακλείδι και βάση της νομοθεσίας Καλλικράτη έπρεπε ή όχι να είχατε παυθεί λόγω του γεγονότος ότι έχετε αμετάκλητο βούλευμα παραπομπής για κακούργημα;
    ΑΥΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αυτην η μιχου δεν ξεκολαει απο τον ανταρτη.για αυτο σασ λεω εδωσε γραμμη.πολυ αερα τον δινει τελευταια.ποτε δεν την ειδαμε με το επισημο πασοκ του λιτοχωρου.αρε κρανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΙΦΙΣΑΝ.πηρεσ την ψιφο τουσ πονηρα.το μπουμεραγκ γυρναει πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. DEN ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΘΕΣ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΝ ΕΧΘΕΣ.ΟΛΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΝ.ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΛΕΦΤΑ.ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΝΕ.ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΑΥΤΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εσυ πληρωνεσαι καθε μηνα 5000ευρ.εγω που ειμαι απληρωτοσ τοσουσ μηνεσ,πωσ θα ταισω την οκογενεια μου.εγω που μαζευα τα σκουπιδια.βαλε τουσ μισθουσ σου στο τραπεζι,και μασ ξεχρεωνεισ.εσυ που ελεγεσ στισ συγκεντρωσεισ οτι,εαν ακομα δεν πληρωθουν οι εργαζομενοι,θα βαλω το μισθο μου στο τραπεζι.σε πηστεψα και σε ψιφισα,αλλα καταλαβα τωρα το τραγουδι,τα ψευτκα τα λογια τα μεγαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πού το ξέρει ο Παπαθανάσης ότι θα αθωωθεί, πήγε σε μάγισσες, σε χαρτορίχτρες, ή ο εισαγγελέας που τον έστειλε στο δικαστήριο είχε προσωπικά μαζί του; Αυτά δεν τα ρώτησες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δήμαρχε, πώς σχολιάζεις την επερώτηση των δύο βουλευτών που είδε το φως της δημοσιότητας;

    Γιώργος Παπαθανασίου : Ναι, το είδα κι εγώ. Δεν τους ξέρω τους βουλευτές, δεν πιστεύω να με ξέρουν κι αυτοί. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κ. Φαρμάκης, τέως υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Λιτοχώρου με το ΣΥΡΙΖΑ και νυν διοικητής που τον έβαλε το ΠΑΣΟΚ στο νοσοκομείο. ΑΝΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΡΩΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΑΥΤΑ.ΜΥΠΩΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ.ΣΕ ΠΟΣΑ ΠΟΣΤΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ?Ο ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΑΞΙΖΕ ΑΥΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΝΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δηλαδή εγώ έχω μεγαλύτερη αγωνία από εσάς να γίνει το δικαστήριο και να ακούσω τους κατηγόρους μου, για να δούμε τι θα πουν. KRYOS IDROTAS SE ELOYSE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ. Π Α Ρ Α Ι Τ Η Σ Ο Υ. ΤΕΛΟΣ ΤΗΕ ΕΝD FINITO. OYSTT. GO GO GO GO GO GO GO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. palikari paraithsoy na telionoyme.afoy to aploses to rimadi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιατί να παραιτηθώ λέει, δεν βλέπει τον λόγο!
    ΓΙΑΤΙ Ε Ξ Α Π Α Τ Η Σ Ε Σ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ- ΟΛΥΜΠΟΥ.
    Άλλα βρήκες και τα κάνεις, όσο υπάρχουν στην πολιτική τύποι όπως οι υποψήφιοι που είχες απέναντί σου, τόσο θα υπάρχουν και άνθρωποι σαν εσένα. Ο Δημόπουλος κάνει κονέ στην Αθήνα, ο Τσιφοδήμος περιμένει σινιάλο, ο Λάππας ασχολείται με την αξιοποίηση του Ολύμπου και η Κουρίτα με τα διόδια.
    Ένας δεν υπάρχει να ζητήσει την παραίτησή του;
    Ερώτημα απλό, η ΔΕΑΔΟ και το διοικητικό της συμβούλιο ως τί θα παραστεί στη δίκη σας κύριε Παπαθανασίου;
    Ως μάρτυρας υπεράσπισης ή ως μάρτυρας κατηγορίας;
    Αυτό απαντήστε και αφήστε τα φύκια και τις μεταξωτές κορδέλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιατί να παραιτηθώ λέει, δεν βλέπει τον λόγο!
    ΓΙΑΤΙ Ε Ξ Α Π Α Τ Η Σ Ε Σ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ- ΟΛΥΜΠΟΥ.
    Άλλα βρήκες και τα κάνεις, όσο υπάρχουν στην πολιτική τύποι όπως οι υποψήφιοι που είχες απέναντί σου, τόσο θα υπάρχουν και άνθρωποι σαν εσένα. Ο Δημόπουλος κάνει κονέ στην Αθήνα, ο Τσιφοδήμος περιμένει σινιάλο, ο Λάππας ασχολείται με την αξιοποίηση του Ολύμπου και η Κουρίτα με τα διόδια.
    Ένας δεν υπάρχει να ζητήσει την παραίτησή του;
    Ερώτημα απλό, η ΔΕΑΔΟ και το διοικητικό της συμβούλιο ως τί θα παραστεί στη δίκη σας κύριε Παπαθανασίου;
    Ως μάρτυρας υπεράσπισης ή ως μάρτυρας κατηγορίας;
    Αυτό απαντήστε και αφήστε τα φύκια και τις μεταξωτές κορδέλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. palikari paraithsoy na telionoyme.afoy to aploses to rimadi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. κ. Φαρμάκης, τέως υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Λιτοχώρου με το ΣΥΡΙΖΑ και νυν διοικητής που τον έβαλε το ΠΑΣΟΚ στο νοσοκομείο. ΑΝΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΡΩΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΑΥΤΑ.ΜΥΠΩΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ.ΣΕ ΠΟΣΑ ΠΟΣΤΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ?Ο ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΑΞΙΖΕ ΑΥΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΝΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. εσυ πληρωνεσαι καθε μηνα 5000ευρ.εγω που ειμαι απληρωτοσ τοσουσ μηνεσ,πωσ θα ταισω την οκογενεια μου.εγω που μαζευα τα σκουπιδια.βαλε τουσ μισθουσ σου στο τραπεζι,και μασ ξεχρεωνεισ.εσυ που ελεγεσ στισ συγκεντρωσεισ οτι,εαν ακομα δεν πληρωθουν οι εργαζομενοι,θα βαλω το μισθο μου στο τραπεζι.σε πηστεψα και σε ψιφισα,αλλα καταλαβα τωρα το τραγουδι,τα ψευτκα τα λογια τα μεγαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κύριε Παπαθανασίου,
    από εχθές διαβάζω και ξαναδιαβάζω την αντίδρασή σας και ακούω τις δηλώσεις σας στον κύριο Τάτση και ειλικρινά έχω μείνει άφωνος.
    Θα ήθελα να κάνω τις εξης παρατηρήσεις:
    1. Κανείς δεν ενδιαφέρεται αν γνωρίζεται τον Βελόπουλο και την Παπανδρέου. Κανείς δεν σας έκανε αυτήν την ερώτηση.
    2. Κανείς δεν σας αποκάλεσε καταζητούμενο, κατάδικο, εγκληματία, δολοφόνο και ότι από αυτά που λέτε. ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΕΙΣΤΕ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΑΤΣΗ.
    3. Πιθανόν στο δικαστήριο να αθωοθείται. Άλλωστε όλα τα έχουμε δει στην Ελλάδα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. Το θέμα είναι πως εντέχνως ΑΠΟΚΡΥΨΑΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΩΣ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΑΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΑΣ. Να είστε 1000% σίγουρος πως το αποτέλεσμα των εκλογών θα ήταν διαφορετικό.
    4. Ποιοί είναι οι μισοί δήμαρχοι της Ελλάδας που έχουν αμετάκλητο βούλευμα για κακούργημα; ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΥΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ.
    5. Από πότε κύριε Παπαθανασίου η παρέμβαση εισαγγελέα ονομάζεται ανωνυμη καταγγελία;
    6. Σας αρέσει να μπερδεύεται τα θέματα. Καμμία σχέση η υπόθεση Σάλτα - Κουκουτάτσιου - Φαρμακη με αυτό για το οποίο κατηγορείσται σήμερα. Το θέμα με τους παραπάνω τελείωσε με την δημόσια συγγνώμη τους. Ο εισαγγελέας συνέχισε ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ την έρευνα.
    7. Εν κατακλείδι και βάση της νομοθεσίας Καλλικράτη έπρεπε ή όχι να είχατε παυθεί λόγω του γεγονότος ότι έχετε αμετάκλητο βούλευμα παραπομπής για κακούργημα;
    ΑΥΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. η ιστορια θα σε κρινει γιωρ.το καστρο σου επεσε.ερχονται τα παλικαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. κ. Δήμαρχε για να φτάξουμε κέφι, σας το αφιερώνω αυτό το τραγουδάκι. http://www.youtube.com/watch?v=UU8xpRlG1Wo

    Ένας D.J. Λιτοχωρίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή